Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Мене жодного разу не зупиняли та не перевIряли документи. Коли був у валкiвському ТЦК, при менi полiцiянти привезли якогось лигана, добряче напiдпитку, ходив зу усIма за ручку здоровкався, а коли виходив з ТЦК - другий наряд ще одного привIз, но я вже вIдiжджав вiд ТЦК, так що подробиць не знаю
на мене теж майже два роки не звертали уваги, але зараз не так.... та це й зрозуміло, то ********и до 25, то "вчені,інваліди, заброньовані, закордонні втікачі, то підстаркуваті" - воювати нікому..

Мене бiсить, що 18-25-рiчним дають вiдстрочку, а гребуть старперiв пiд 60!:відстій: Це натуральний геноцид по вiковому признаку:відстій: У вiйну з нiмцями вже не брали 45-рiчних, тiльки за бажанням, 18-рiчнi аж бiгом воювали, а тут у нас навпаки...:рл: Чи внатурi хочуть навантаження на пенсiйний фонд знизити та утiлiзувати чоловiкiв предпенсiйного вiку?

я присягу прийняв у 16 років...
Суворовець? А я присягу нiколи нiкому не принiмав, бо 40 рокiв тому отримав вiйськовий квиток з обмеженнями, а в 16 - приписне, в якому вже в РВ та ВДВ менi було зась...

Мене бiсить, що 18-25-рiчним дають вiдстрочку, а гребуть старперiв пiд 60!:відстій: Це натуральний геноцид по вiковому признаку:відстій: У вiйну з нiмцями вже не брали 45-рiчних, тiльки за бажанням, 18-рiчнi аж бiгом воювали, а тут у нас навпаки...:рл: Чи внатурi хочуть навантаження на пенсiйний фонд знизити та утiлiзувати чоловiкiв предпенсiйного вiку?
Федя, їм ще дівок запліднювати треба, а з тебе запліднювач вже такий собі...От держава про генофонд і турбується...

Суворовець? А я присягу нiколи нiкому не принiмав, бо 40 рокiв тому отримав вiйськовий квиток з обмеженнями, а в 16 - приписне, в якому вже в РВ та ВДВ менi було зась...
А ти хіба в Маліновку в табір не їздив? там і присяга була...

а з тебе запліднювач вже такий собі..
Чому? Старий кiнь борозду не спортить!(С)
все простіше - поступив до військової академії..
Та спочатку начебто треба вiйськове училище пройти, а потiм вже в академiю вступляти?
держава про генофонд і турбується...
Держава мабуть за своiх дiточок турбуеться, яким ще нема 25

А ти хіба в Маліновку в табір не їздив?
Який ***** табiр? Я вчив кафедру, але за семестр до лагерiв та Малинiвки мене звiльнили нарештi вiд навчання на кафедрi! Я отримав вихiдний день на цiлий семестр!!!:yahoo: Та ще й мiсяць вiдпустки влiтку!

пановэ, нет сил читать 82 страницы! :)

Вопрос. Вот я за бугром. Вот я в соответствии с постановами отправил запрос о восстановлении меня обратно на воинский учет (был снят в 2009 приказом МО как белобилетчик) в посольство.
Как я понимаю, теперь я обязан установить резерв+, правильно?
А вот как его установить, если у меня нет ни дии, ни банк-айди, точнее банк-айди может быть и есть: до 2018 у меня был счет в ПБ - в который я попасть не могу так как телефный номер для СМСок прокис. Шо делать? Шо посоветуете?
Можєт хватіт тролліть всєх, гражданін амерікраінєц. Жівітє сєбє, ві што, воєвать собіраєтєсь прієхать ілі штрафа боітєсь на нєсущєствующіє счєта?

Чому? Старий кiнь борозду не спортить!(С)
Питань нема - ще й як обіходить:клас:Але треба, щоб ще й семена проросли, а з цим можуть бути питання(статистично, в маштабах держави...)
Який ***** табiр? Я вчив кафедру, але за семестр до лагерiв та Малинiвки мене звiльнили нарештi вiд навчання на кафедрi! Я отримав вихiдний день на цiлий семестр!!!:yahoo: Та ще й мiсяць вiдпустки влiтку!
О, а ми 45 діб відбули... Але було не скучно...

О, а ми 45 діб відбули...
Мене завжди дивувала совкова дебiльнiсть вiйськових! Я поступив до ХIРЕ вже маючи на руках бiлий бiлет, мене в армiю навiть в стройбат не взяли, а кафедру вивчати - аж бiгом! Я з тою кафедрою бодався з самого початку, нiяк не хотiли мене вiдпускати.... Та, ***, який з мене офiцер, якщо мене навiть в стройбат по здоров'ю не взяли??? Ну а потiм горбачов, перебудова, гласнiсть, вiдпустили таки....

Назад
Зверху Знизу