Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
сьогодні хотіли мене покатати на комфотрабельному бусіку, ну щоб без черги оновив данні..- нічого не сталося, показав віськовий квіток і все ( доречі нічого не оновлював)..
У мене є кум, якого я давно не бачив. Позавчора зустрілись. Так він небритий був схожий на діда 60+. А йому до 60 ще ой як далеко. В такому вигляді може ТЦКашнікам дулі крутити. :)

У мене є кум, якого я давно не бачив. Позавчора зустрілись. Так він небритий був схожий на діда 60+. А йому до 60 ще ой як далеко. В такому вигляді може ТЦКашнікам дулі крутити. :)
в мене навпаки вийшло - намився, наголився та війшов у світ.....вони сказали що дуже не схожий на свої роки...:)

А якщо ще з бодуна....:D

пановэ, нет сил читать 82 страницы! :)

Вопрос. Вот я за бугром. Вот я в соответствии с постановами отправил запрос о восстановлении меня обратно на воинский учет (был снят в 2009 приказом МО как белобилетчик) в посольство.
Как я понимаю, теперь я обязан установить резерв+, правильно?
А вот как его установить, если у меня нет ни дии, ни банк-айди, точнее банк-айди может быть и есть: до 2018 у меня был счет в ПБ - в который я попасть не могу так как телефный номер для СМСок прокис. Шо делать? Шо посоветуете?

Залужний. Валєрій. ..............Навєрноє.
Мойому знайомому з фамiлiей Луценко дуже допомагала фамiлiя при спiлкуваннi з полiцiянтами в час, коли Югiк був Генплокулолом!:D Одразу питали - а ти не родич? Ну а вiн натякав, що да:yahoo::D Вiдпускали без штрафiв та протоколiв одразу

Скiльки Вам рокiв та що написано у квитку? Може там - знятий з облiку ще 40 рокiв тому?
до 60 ще треба дожити, в квітку годний + мобпредписание вклеено...просто старшой по відлову в адекваті попався...

И шо таки больше перевешивает - знания, или долги?:D В неотпускании
Она не говорит. Однако прозрачно намекает, что обратно не приймет. А с учетом того что я 10 лет **** рвал чтобы она впустила и дала жить, проверять блефует ли омерика желания нет.

Так по теме, как лишенцам резерв+ ставить?

как лишенцам резерв+ ставить?
Нахуя тебе он нужен в Омерике? Сиди там и не рыпайся! Руби бабло и оставайся там навсегда! Тут у нас делать будет нехуй даже после нашей Победы, недарма наши воюющие защитники говорят, что выедут из Украины после войны....

Оце як раз зараз зацепка для ТЦК! Якби була iнвалiднiсть, а бо обмежена годнiсть - тодi можна було б посперечатися з ними....
та не все так погано...я був на обліку в славнозвісному Чернівецькому тцк, у Львові доречі теж - якось дибіли не попадались на шляху ....дивлюся ролики на ютубі, та й диву даюсь..але це було давно, зараз і зупиняють щотижня, та незважаючи на вік пропонують йти до війська..подивимось що далі буде..

зараз і зупиняють щотижня,
Мене жодного разу не зупиняли та не перевIряли документи. Коли був у валкiвському ТЦК, при менi полiцiянти привезли якогось лигана, добряче напiдпитку, ходив зу усIма за ручку здоровкався, а коли виходив з ТЦК - другий наряд ще одного привIз, но я вже вIдiжджав вiд ТЦК, так що подробиць не знаю

незважаючи на вік пропонують йти до війська.
Мене бiсить, що 18-25-рiчним дають вiдстрочку, а гребуть старперiв пiд 60!:відстій: Це натуральний геноцид по вiковому признаку:відстій: У вiйну з нiмцями вже не брали 45-рiчних, тiльки за бажанням, 18-рiчнi аж бiгом воювали, а тут у нас навпаки...:рл: Чи внатурi хочуть навантаження на пенсiйний фонд знизити та утiлiзувати чоловiкiв предпенсiйного вiку?

Назад
Зверху Знизу