Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Де я писав, що інвалід? Так, не самий здоровий у світі, але ж не інвалід. Стою на обліку, навідую ТЦК, коли запрошують.
ТЦК відловлює інвалідів, це не тайна. Про це було вже декілька розголосів, але, як це в нас заведено, тему кожен раз об'являють ворожим ІПСО.
Не пий скломой на ніч.
Ти спокiйно дивився як вiдловлювали iнвалiда? А сам не самий здоровий, але не iнвалiд i не запропонував себе замiсть iнвалiда? :збентежений:

Ти спокiйно дивився як вiдловлювали iнвалiда? А сам не самий здоровий, але не iнвалiд i не запропонував себе замiсть iнвалiда? :збентежений:
Ти знов зайобуєш тупими питаннями. Запропонуй себе, водієм дрона з вибухівкою.

Тепер менi зрозумiла твоя громадянська позицiя... :rolleyes:
Ти громадську позицію знов плутаєш з моїм до тебе відношенням. Іншого від недолугої, боягузницької, брехливої підвальної істоти я не чекав.

Ти громадську позицію знов плутаєш з моїм до тебе відношенням. Іншого від недолугої, боягузницької, брехливої підвальної істоти я не чекав.
Вообще, переход на личность оппонента - первое правило тролля.

*****ушка, ты даже в цитаты не умеешь. Да, мое отношение к тебе - как к куску ****а, коим ты являешься. Прими это и рыдай в своем уютном подвальчике.

*****ушка, ты даже в цитаты не умеешь. Да, мое отношение к тебе - как к куску ****а, коим ты являешься. Прими это и рыдай в своем уютном подвальчике.
Мне ***** на твое отношение ко мне, главное ты показал свое истинное лицо, труса и лгуна.

Назад
Зверху Знизу