Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Так профффффесора и не допустили.
Неужели вы не понимаете, что все беды в Украине из-за него?
Т.е.один проффффесор оставил всю Украину с голой жопой против диких псов за забором?

В итоге, да. И два майдана из-за него. И вторжение псов тоже из-за него
И ховаеться тепер на рашцi, у свого патрона
У меня другое мнение.
Высказывай, на стыдись!
Такі часи,що можна було перечекати,а не вертіти голою сракою перед скаженими псами.
Там нехуй було чого чекати з 2007 року, а з 2014 - треба було всю страну мобiлiзувати на вiйну!
У 2007 роцi ***ло в своiй Мюнхенськiй промовi вже задав вектор вiйни! Задля вiдродження СРСР

Пишеш, що інвалід, а ****иш як справжній штурмовик! :незнаю:
Доречі, на контракт тебе возьмуть і невійськовозобв'язаного.
Ти пишеш що ти iнвалiд. Доречi на контракт тебе вiзьмуть. Хоча ти волаеш денно i ночно що ТЦК iнвалiдiв вiдловлюе i пакуе до буса. Чому тебе не пакуе? :незнаю:

Там нехуй було чого чекати з 2007 року, а з 2014 - треба було всю страну мобiлiзувати на вiйну!
Ты тогда уже был снят с учёта или ещё нет, напомни, плз? Так, для понимания глубины Фединой аналитики.

Ты тогда уже был снят с учёта или ещё нет, напомни, плз?
По тогдашним законам - да! Не только снят с учта, но и навсегда военкоматом должен был быть забытым! Но - але, приняли новый закон, пришлось вопреки ему стать на учёт, т.е. я уже сам нарушил закон! По новому закону, противорещащему Конституции, где законы обратной силы не имеют!

Ти пишеш що ти iнвалiд. Доречi на контракт тебе вiзьмуть. Хоча ти волаеш денно i ночно що ТЦК iнвалiдiв вiдловлюе i пакуе до буса. Чому тебе не пакуе? :незнаю:
Де я писав, що інвалід? Так, не самий здоровий у світі, але ж не інвалід. Стою на обліку, навідую ТЦК, коли запрошують.
ТЦК відловлює інвалідів, це не тайна. Про це було вже декілька розголосів, але, як це в нас заведено, тему кожен раз об'являють ворожим ІПСО.
Не пий скломой на ніч.

Назад
Зверху Знизу