Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
А так я теж міг би розповісти, чому служити повинен хтось інший.
ТЦКашніки ловлять якихось калєчей, бо всі розумні і здорові знають, як в армію не ходить.

А так я теж міг би розповісти, чому служити повинен хтось інший.
ТЦКашніки ловлять якихось калєчей, бо всі розумні і здорові знають, як в армію не ходить.
В нас з роботи один такий "каліка" 58+ пішов по повістці.Так зараз звонять по тиловим частинам,ніде не беруть,все забито(там теж служать багато "не дурних").
В бойову будь ласка...

Нажаль, посилають. Особисто знайомий з такими. Тому що при нестачі особового складу деякі командири кидають усіх.
*** його зна. Нашій частині дуже потрібні лікарі. І тцк нас повідомляє про улов. Вибач,але не повірю, якщо лікар 50+, і його закинулина штурм.

*****, я, фармацевт, вимушений робить первинний огляд, бо не вистачає спеціалістів.

*** його зна. Нашій частині дуже потрібні лікарі. І тцк нас повідомляє про улов. Вибач,але не повірю, якщо лікар 50+, і його закинулина штурм.
Закинули на стаб, звідти на штурм, бо людей нестача, а вн виглядав досить міцним.

Штрафы за неприбытие в ТЦК можно будет оплачивать онлайн -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Если вы по какой-либо причине не прибыли по повестке, то сможете одними из первых протестировать нововведение - оплатить штраф онлайн и закрыть нарушение без визитов в ТЦК", - говорится в сообщении.

резерву сегодня, тяжело. У меня подумал пару часов и написал, шо дані що до мене на знайдено в реєстрі

Щось Ah давно не був. :(:(
Щоб в нього було все добре.

резерву сегодня, тяжело. У меня подумал пару часов и написал, шо дані що до мене на знайдено в реєстрі
Если просто сформировать квиток, то тут можно -

Тянет тоже самое, что в резерве и выглядит также. С QR кодом....

Если просто сформировать квиток, то тут можно -

Тянет тоже самое, что в резерве и выглядит также. С QR кодом....
дія тоже не может, это я еще до обновления попробовал , не приходит письмо. Хотя раньше приходило.
резерв от меня открещивается)
1754581104548.webp

Сьогодні Резерв+ підбадьорив, надіславши сповіщення:
Резерв+ сказав(ла):
Сплатіть штраф онлайн
У застосунку зі знижкою 50%
Не прибули за повісткою до ТЦК та СП
Сума штрафу: 17000.00 гривень.
Онлайн можна сплатити зі знижкою 50% в розмірі 8500.00 гривень.
Це діє протягом 20 днів після винесення рішення від ТЦК та СП. Деталі в розділі «Штрафи онлайн».
У розділі «Штрафи онлайн» штрафів немає.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу