Та проблема не тошо купить, а забрать каким-то образом))Ты если шо надо, не стесняйся, пиши. Организуем.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та проблема не тошо купить, а забрать каким-то образом))Ты если шо надо, не стесняйся, пиши. Организуем.
Пиши в лічку де знаходишся. Можливо, щось нарєшаємо.Та проблема не тошо купить, а забрать каким-то образом))
Ще в путі, їдемо на Івано-ФранківськПиши в лічку де знаходишся. Можливо, щось нарєшаємо.
Схема класична, про таке вже читав: наш ескорт зупиняється на ********, під'їздах Субару і чувак поїхав.Можете поздоровити - в нас перша СЗЧ))
Це ж геніально, ходити до ТЦК по повістці треба тільки без паспорта.Так у формі, без паспорта, без воєнніка, з видатни речами, бронік, каска та баул екіпіровки їдуть окремо, я не знаю на що він розраховує
Уже в пікселіТак тебе вже нарядили,чи ще по гражданкє?
Тут скорее его документы у начальника осталисьЦе ж геніально, ходити до ТЦК по повістці треба тільки без паспорта.
А таких многих при мне в ТЦК привозили - без документов вообщеЦе ж геніально, ходити до ТЦК по повістці треба тільки без паспорта.
Кажу, ТЦК не мобілізують тебе без паспорта?Тут скорее его документы у начальника остались
Не понял,их в поезде / на вокзале остановили или они ехали своим транспортом?- чувак ехал из Киева в Харьков хз зачем, остановили, забрали;
- та же история ехал из Винницы сюда, забрали;
Може у людини стрес - не вєдає, шо творітТак у формі, без паспорта, без воєнніка, з видатни речами, бронік, каска та баул екіпіровки їдуть окремо, я не знаю на що він розраховує
Я наверное пропустил, Сколько тебе лет? Ну если єто не секрет))Ещё из приколов.
Из нашей банды мобилизовали:
- чувак ехал из Киева в Харьков хз зачем, остановили, забрали;
- та же история ехал из Винницы сюда, забрали;
- отец с сыном на блоках, обоих сразу забрали, уже едут со мной в учебку
Первый точно на поезде, отец с сыном на автоНе понял,их в поезде / на вокзале остановили или они ехали своим транспортом?