Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Буває, коли є проблеми з реєстром. Через якийсь час попускає.
Щось вже тиждень пройшов, а не попускає. В "Виправити дані онлайн" в додатку писав багато разів - все-одно "Дані не знайдено". В "Службу підтримки" в Вайбер писав (той ще квест) - бот відповідає якийсь брєд...

Щось вже тиждень пройшов, а не попускає. В "Виправити дані онлайн" в додатку писав багато разів - все-одно "Дані не знайдено". В "Службу підтримки" в Вайбер писав (той ще квест) - бот відповідає якийсь брєд...
А пробовал из портала Дия данные вытащить как выше написали? Может в твоем случае проблема в самом Обериге?

А пробовал из портала Дия данные вытащить как выше написали? Может в твоем случае проблема в самом Обериге?
Зараз спробував, в Дії теж не знайдено. Якщо проблема в Оберіг, то що я можу з цим зробити?

Якщо проблема в Оберіг, то що я можу з цим зробити?
Ну оновлення застосунку ніяк не впливає на твої дані в реєстрі "Оберіг". Якщо ні Резерв+, ні портал Дія не можуть підтягнути твій еВОД, то тут треба звертатися до свого ТЦКтаСП, ну може допомогти підтримка Резерв+, якщо вдасться на них вийти :)

По-перше, наші знов розпишуться у неспроможності зберігати конфіденційні дані.

По-друге, цапи матимуть колосальний масив по військовозобов'язаних для подальшої обробки.

Це лише питання часу.
А хіба брехня, що ГУР знає прізвища та адреси всіх льотчиків, що бомблять Україну.?

мусор хуже ядерной войны
я всегда говорил,если человек пошел работать мусором,то у него комплекс неполноценности
нормальная людина в здравом уме никогда не будет работать ментом или вертухаем
??? Это ж с твоей точки зрения и при твоем представлении о здравом уме, которого у тебя и нет наверно..Ты просто представь жизнь без полиции, тюрем и вертухаев, а люди такие же как и сейчас..

А хіба брехня, що ГУР знає прізвища та адреси всіх льотчиків, що бомблять Україну.?
Можливо, й знає. Заздалегідь подбало про переліки особового складу супротивника. Як агентурою, так й витягуванням корисної інфи з Інету.

То є добре. Але які практичні наслідки цих знань? Окрім (поза)очного засудження та вироків у Павутинні.

Славик с ноги ворвался в тему и давай на сообщения полугодовой давности отвечать:D

Славик с ноги ворвался в тему и давай на сообщения полугодовой давности отвечать:D
Ну, скучно троллю. А под мостами по ночам уже холодно :D

UPD: Дома, наверное, тоже прохладно. Посему, хоть не душЕ, но пальчикам позволять лениться нельзя! Ведь ими ещё подмётные письма стучать!

Останнє редагування:
Напишу свой опыт. Жена получила инвалидность 2 группы. Запросил вытяг через дию. Выяснил что в базе я есть, поэтому далее поставил резерв. Обновил. Отправил почтой в салтовское тцк копии документов, заверили сами ( просто на каждой копии написала жена копия верна согласно оригиналу).
Спустя дней 8 в резерве появилась отсрочка правда пока до 10.11. Далее я так понял опять отправлять нужно документы.
Кто подскажет как далее?

Напишу свой опыт. Жена получила инвалидность 2 группы. Запросил вытяг через дию. Выяснил что в базе я есть, поэтому далее поставил резерв. Обновил. Отправил почтой в салтовское тцк копии документов, заверили сами ( просто на каждой копии написала жена копия верна согласно оригиналу).
Спустя дней 8 в резерве появилась отсрочка правда пока до 10.11. Далее я так понял опять отправлять нужно документы.
Кто подскажет как далее?
Отправлять каждые три месяца

Кто подскажет как далее?
Ще скоро тобі штраф у 17 тищ прийде

Сьогодні о 5:30 ранку в суботу в дощ мені така роздрукована штука дуже згодилася )))

p.s. роздрукував з порталу "Дія"... застосунок навіть не встановлював
Нет смысла в Дию лезть, если данные не найдены в Резерве, в Дие будет тоже самое.
Хотя в этом дурдоме не только валенки ****, не знаю.

Нет смысла в Дию лезть, если данные не найдены в Резерве, в Дие будет тоже самое.
Хотя в этом дурдоме не только валенки ****, не знаю.
Так и то и то данные из Оберига тянет. Поэтому по мне так один хрен через что их искать, резерв или дию.

В мене Резерв постійно скидав дані, та не хотів актуалізувати, після отримання облікових документів.
Причина була в старому Андроїд (8-ма версія була в мене). Оновив телефон і всі дані підтягнулися у півтичка.

Назад
Зверху Знизу