Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
про відстрочку до завершення мобілізації
1729244759931.webp

1729244787334.webp

Главное чтобы потом не отменили отсрочки как и бронирование сейчас :D:D:D

ХЗ.
Сьогодні відкрив той Резерв, а мене там НЕМАЄ !
Клацнув "оновити"- пише "даних не знайдено".
*** , та вони ж були три місяці тому.
Дрочився, перезавантажував,і через дві години таки "знайшлися", ****о.

Скачав ПДФ файл, роздрукував його у 10 примірниках, розсував по всіх штанях, бережися ТЦК ! :)
Так а как победил то?? У меня такая же ***ня!

****ее глюченное ******.
Именно так. Тоже исчезал из Р+, находился только после письма в службу поддержки (там такая опция есть).
Распечатку сделал тоже :) Но в одном экземпляре, лежит вместе с паспортом и посвідченням військовозобов'язаного.

****ее глюченное ******.
З 16.10.2024 року після оновлення додатку Резерв+ перестало знаходити мої дані в Оберіг. Останній успішний запит та знаходження даних було 25.09.2024 року. Видаляв застосунок та перевстановлював кілька разів, але це не вирішило проблему. Також намагався авторизуватися через кілька банків (ПриватБанк, Monobank, ПУМБ), однак результат залишився без змін — дані не знаходяться.

Писав у службу підтримки через Вайбер, але наразі проблему не вирішено.

Вкладення

• +_1.webp
    +_1.webp
    31.1 КБ · Перегляди: 37
  • +_2.webp
    +_2.webp
    33 КБ · Перегляди: 42
З 16.10.2024 року після оновлення додатку Резерв+ перестало знаходити мої дані в Оберіг. Останній успішний запит та знаходження даних було 25.09.2024 року. Видаляв застосунок та перевстановлював кілька разів, але це не вирішило проблему. Також намагався авторизуватися через кілька банків (ПриватБанк, Monobank, ПУМБ), однак результат залишився без змін — дані не знаходяться.

Писав у службу підтримки через Вайбер, але наразі проблему не вирішено.
Теперь будет считаться, что никто ничего не обновлял?

Теперь будет считаться, что никто ничего не обновлял?
Почему, все будет считаться, просто в рукожопном школьном дневнике+ видно не будет, а со временем появится, но это не точно.

• Це лайк!
Реакції: s1
В мене є збережений pdf-файл з QR-кодом, де написано, що дійсний до: ... (один рік), роздрукую і все...
Сьогодні о 5:30 ранку в суботу в дощ мені така роздрукована штука дуже згодилася )))

p.s. роздрукував з порталу "Дія"... застосунок навіть не встановлював

Почему, все будет считаться, просто в рукожопном школьном дневнике+ видно не будет, а со временем появится, но это не точно.
В мене теж злетів. Перезавантажив, оформлено- дата перезавантаження і дійсно рік від цього. Дата уточнення - 26.06.24, як і було.

Є ще якийсь телеграм бот? Я не в курсі
Міноборони зазначили, що на початку роботи Резерв+ справді використовували Telegram, проте після аналізу ризиків від використання месенджера відмовилися, оскільки не могли гарантувати безпеку даних. Чат-бот було видалено із застосунку, а також видалено альфа-імʼя боту. Проте це створило можливість для проросійських шахрайських груп, які скористалися колишнім альфа-іменем для створення нового фейкового бота, – наголосили у міністерстві.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вкладення

• MO Ukraine.webp
    MO Ukraine.webp
    92.6 КБ · Перегляди: 41
Є ще якийсь телеграм бот? Я не в курсі
Пишуть, що був для сапорту колись:

Службу підтримки застосунку реалізували через чат-боти у Viber та Telegram, де користувачі могли залишити звернення щодо помилок або некоректності даних. Тільки за перший тиждень технічна підтримка отримала понад 13 тис. таких звернень.

"Ми вирішили піти до користувачів через зручні для них канали, серед яких були Telegram та Viber. Ми там не публікуємо жодних чутливих даних – нічого такого, чого немає у Facebook чи на сайті Міноборони. Це зручно на 100%", –
Forbes Ukraine заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Однак з часом у МОУ вирішили відмовитися від чат-бота в Telegram. Посилання на нього зникло і з додатка. Співрозмовник ЕП, знайомий із ситуацією, підтвердив, що чат-бот у Telegram видалили. Коли це сталося і скільки часу він працював, невідомо. У Міноборони проігнорували відповідні запитання ЕП. Там зазначили, що наразі чат-бот не працює, а МОУ не веде комунікацію з користувачами "Резерву+" у Telegram.
Ну і звичайно ж, найрукожопніші рукожопи не могли не встругнути ***ні:

Після видалення офіційного чат-бота в Telegram його юзернейм став вільним для використання для будь-якого іншого користувача. У CERT-UA повідомили ЕП, що ім'я @reserveplusbot використали зловмисники для імітації Telegram-бота служби підтримки застосунку "Резерв+".

"Коли команда вирішила покинути Telegram, потрібно було не видаляти чат-бот, а припинити його використовувати, залишивши URL-адресу під своїм контролем. Видаливши бот, вони відкрили можливість для будь-кого зареєструватися з цим юзернеймом і використовувати його на власний розсуд", – каже Токар.

"У ситуації із @reserveplusbot по "інший бік" облікового запису сиділа людина, яка у відповідь на будь-яке повідомлення відправляла заготовлений текст та архів з шкідливим програмним забезпеченням", – додали в CERT-UA.

З 16.10.2024 року після оновлення додатку Резерв+ перестало знаходити мої дані в Оберіг.
Буває, коли є проблеми з реєстром. Через якийсь час попускає.

Міноборони зазначили, що на початку роботи Резерв+ справді використовували Telegram
На початку я звертався туди, але відповідь швидше отримав на електронну пошту. Тому працездатність під питанням)))

Назад
Зверху Знизу