Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
а сами позвонили в Одессу, предупредили коллег, мол принимайте клиента, наши комиссионные, как обычно - 20%.
Они друг дружке хрен кого отдадут, видел как чувак писал заявление что сам хочет перевестись до тцк по собственному желанию, видел как звонили в другие тцк и выясняли он у них приптсан и отпускали людей, приписанных в других уже тцк.А кто нигде не приписан, ставили у себя на учет и отправляли сразу в учебку.

Я ж офіцер, мені можно.
*****!.... Та тобi не можна, а нужно, самому прийти в ТЦК та сказати - "Я - офiцер, хочу пiти в ДШБ!" Там тебе з руками й ногами приймуть, навiть без черги та медкомiсii одразу на фронт вiдправлять! Побiльше б нам таких бiйцiв, як ти!

то ти будеш місцевим бусифікаторам розказувати, що нічого робити не треба:D
На каком основании, я стою на учете в другом тцк, вин код вклеен, все документы впорядке, вроде не могут в другом городе забрать.Вот я не уверен только что менять место прибывания можно.

я не уверен только что менять место прибывания можно.
Почитай законы Украины про мобилизацию и военное положение! Кстати, сколько тебе лет, шо так колотишься? Полтинника ещё нету? - Годен!:D Ти вже в армii:

Останнє редагування:
Менi приснилося мое село,
до нас приiхав Статус Кво, а я вже в армii,
Воу-во, а я вже в армii, Во-у-во, а я вже в армii...
У нас е пушки, танки, кораблi, всi офiцери - москалi,
А я вже в армii, воу-во, а я вже в армii....
Воу-во - не хочу в армiю, воу-во, не хочу в армiю,
воу-во, не хочу в армiю, Воу-во, а я вже в армii, воу-во, а я вже в армii....(С)

• Це лайк!
Реакції: Ah
Я ж офіцер, мені можно.Насправді нікого до кабінету офіцерів не було, і я пішов.
Так і є. Відділ по роботі з панами офіцерами завжди порожній. І що цікавого, спілкуються там дуже ввічливо.

• Це лайк!
Реакції: Makr
Так і є. Відділ по роботі з панами офіцерами завжди порожній. І що цікавого, спілкуються там дуже ввічливо.
А вот нихрена извиняюсь. По отсрочкам в Слободском очередь одна для всех. А в начале лета было отдельно.

Якби ти перестав бути обісцянеою ***нею і мобілізувався, то його мобілізували б тобою командувати:D
а от як би ти перестав бути обісраною ***нею, то взагалі б завалив свій калоприймач, який ти ротом називаєш, петушастік... :D
"командувати" гомельскій содоміт може лише вошами на своєму лобку та загоном довбойобів, накшталт тебе...

Останнє редагування:
а от як би ти перестав бути обісраною ***нею, то взагалі б завалив свій калоприймач, який ти ротом називаєш, петушастік... :D
"командувати" гомельскій содоміт може лише вошами на своєму лобку та загоном довбойобів, накшталт тебе...
Блін, вибачай, що я не дав тобі гівно пожерти спокійно:D

Блін, вибачай, що я не дав тобі гівно пожерти спокійно:D
в батальоні содомітов-копрофагов під командуванням охвіцера-***доруса поповненя? петушастік склав присягу? як ***дорус тебе кривдиме, можеш скаржитися сюди.

Та не ображайся, кушай гіно, кушай, я не заважаю:D
тут тема не про сніданок копрофага, петушастік. нас твій жалюгідний побут не цікавить... він і так всім відомий
ти щось про резерв прокукурікай краще

Назад
Зверху Знизу