Опа, момент твого народження зафільмувалиі знову пішлі довгі сентенції про єдину тему, у якій їбанутий бульбаш фахівець та поціновувач - лайно.
що, спогади про твого батька, який тебе гвалтував не дайють досі спогадів? нам тут одного гомельского божевільного з анальною фіксацією вистачає, ще одне з"явилося. паноптікум якийсьРозкажеш потім як твій батько до дете додому ходив
ти премію та відзнаку вже отримав. навіть дві.вопрос только один, кому давать премию,
Опа, момент твого народження зафільмували
не ний, Люся
ти так багато загадуєш про нього, що я замислився про це і дістав висновку, що тобі просто подобаються лже-офіцери: блядоруси, Люсі (з 38ма бойовими виходами).не ний, Люся
guten Morgen. це вчора вже обговорили https://www.kharkovforum.com/threads/rezerv.5461651/page-134⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я замислився
ти просто мені заздриш, пєтушатнік. але я на зубожілих не ображаюся. вас і так слухінароту поімєлі знатно... давай знову про омріяну тобою люсю...Нашо ти намагаєшся робити те, чим ніколи в своєму житті не займався?
Поскольку с 22-го по 24-й произошло много реформ по этой части и я работаю официально, то пришлось за это время 3 раза ВЛК районный пройти и 1 раз областную ВЛК для подтвержденияЗачем???
Не цітуй мене, коли звертаєшся до свого батькати просто мені заздриш, пєтушатнік. але я на зубожілих не не ображаюся. вас і так слухінароту поімєлі знатно... давай знову про омріяну тобою люсю...
розумію тебе, ображенка: всі тебе все життя їбуть. спочатку твій батько, потім хоботи, тепер слухі нароту їбуть. болючі, мабуть, спогади та враження. тому твої симпатії до лже-офіцерів (люсі та блядоруса) дуже просто пояснити твоєю потягою до захисту та сильної постаті .Не цітуй мене, коли звертаєшся до свого батька
для підтвердження чого саме?раз областную ВЛК для подтверждения
Прігодності, чєво жє єщє.для підтвердження чого саме?
Міністерством оборони України 18 серпня 2023 року було прийнято зміни по Положення про військово-лікарську експертизу.для підтвердження чого саме?
наверное нужно заного пройти медкомисиюЗдрастуйте сьогодні після оновлення резерв+ з'явилося цікаві факти, я інвалід 3 групи. Ну додалася інформація, Категорія обліку: Військовообов'язаний. В армії не був, як таке може бути?
надо всё-равно ВЛК проходить и получать на руки "военник" с вин-кодомякусь медкомісію, якщо інвалід 3 групи пожиткова отримав ще давно до війни. Якщо є довідка мсек та посвідчення не потрібно проходити ВЛК.
и чё?Військовообов'язаний. В армії не був, як таке може бути?
висновків районної ВЛК.для підтвердження чого саме?
Чисто подушнить. А где написано про мужской пол? ,,,,Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.,,,,,,и чё?
мужской пол по определению все военнообязанные с рождения