Статус: Офлайн
Повідом.: 8459
Повідом.: 8459
Валерия?
ні
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Валерия?
Як то сонце може ЗУПИНИТИСЯ???
Рух Сонця на небі, що ми бачимо, виникає внаслідок руху планети навколо зірки.
Планети, вісь обертання якої має не прямий кут з площиною екліптики.
Земля невпинно рухається, тому ніякого зависання Сонця не може бути!
Це одна із версій. Подивіться, краще весь фільм, або с 10ї хвилини, тут всі релігії пояснюються
Ага, а то праздников малоРамазан-Байрам, Курбан-Байрам, Песах, Рош-Гашана, Ханука станут государственными праздниками в Украине
Ага, после того как отжали Крым, стали его коренным населениемТак.Кримські татари-корінний народ Криму
тут пояснюється до чого сонце
Нашел про зависание солнца на три дня
На 17:40
Но мне это не понятно с точки зрения астрономии.
Кто-то может объяснить?
похоже что никто никуда не тикалПохоже, иудеи, тикая с Египта, банально переписали себе историю про Исиду и Гора.
"ЗАКОН УКРАЇНИ Про державні та інші свята, пам'ятні дати і скорботні дні"
три года назад засунули под ковёр - есть более важные бумажки
О, это логично. Логично еще там прописать принципы по которым эти дни назначаются, чтобы всякие пропидары не могли Указами их назначать.
любой религиозній праздник возведенній в государственній - нарушает Конституцию. Ибо религия отдально от государства, и не может біть никакх таких празников государственних
![]()
Если торчать на широте 66,5 с 19-го по 24-е декабря (плюс/минус и никак не три дня), Солнце будет болтаться всё это время возле горизонта - считайте "зависло".
То же самое бывает в июне в Антарктиде, но про Великого Пингвина легенды до нас не дошли.
Населённый пункт в таких местах найти тяжело,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не, я такое не смотрю.
А я відповідаю, що три доби поспіль нижня точка не може бути фіксованою
І навіщо ти мені це відео пропонуєшь??