Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
14e14396926e9b034f50f3.webp

Это ты свою ******у сфотографировал?

Успешного Мастера не волнует мнение криворукого неудачника-алиментщика :D
Такой набор пароходике стоит 700 долларов. А ты кури бамбук)))
Ты задел меня,прям аж до слёз
То 1000 теперь 700 долларов,дешевеет твоя шизоидная забава в геометрической прогрессии.

Ты задел меня,прям аж до слёз
То 1000 теперь 700 долларов,дешевеет твоя шизоидная забава в геометрической прогрессии.

1000 набор вместе с радиоуправлением обойдется. Радиоуправление в наборе не идет.
А что до шизоида, так у тебя денег на алименты твоим детям нет.
Но продолжай спамить эту ****отему.

1000 набор вместе с радиоуправлением обойдется. Радиоуправление в наборе не идет.

Ну так собирай свой кораблик,чего ты здесь в тапки гадишь?что тебе это даёт, самоутверждается на диване, думаешь помогает?

Что не хватает уже денег на радиоуправление?и ты решил у профсоюза поклянчить?

Так у кого же он будет получать консультации, если у вас нет специалистов?
Де ви побачили що немає фахівців?

Не вистачає!
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66741304&postcount=5166

Саме тому наша професійна спілка шукає ще юристів та адвокатів для співпраці.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66725670&postcount=5163

Чи може ви, вчителю , вважаєте що це я виграю справи у судах?
У мене немає навіть юридичної освіти.:)

P.S.

Форумна Примара, може ви підете у “флудилку” ?
Там будете вихвалятися своїми досягненнями?
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66817655&postcount=5190

Гене спасибо скажи, он тут тему моделизма поднимает

Чи може ви, вчителю , вважаєте що це я виграю справи у судах?
У мене немає навіть юридичної освіти.
Да никто так и не думает! Все понимают, что вы *****а. Наоборот, вы ни разу не показали обещанное вами видео заседаний, подтверждающее ваше участие в этом ристалище.

А поскольку вы кидаете на бабки юристов, помогающим вам, или ставите им условие, чтоб они сами добывали себе гонорар, то участие юриста у вас максимум одноразовое.
Поэтому у вас и образовалась проблема:
Саме тому наша професійна спілка шукає ще юристів та адвокатів для співпраці.

Да никто так и не думает! Все понимают, что вы *****а. Наоборот, вы ни разу не показали обещанное вами видео заседаний, подтверждающее ваше участие в этом ристалище.

А поскольку вы кидаете на бабки юристов, помогающим вам, или ставите им условие, чтоб они сами добывали себе гонорар, то участие юриста у вас максимум одноразовое.

:клас:

Предлагаю продолжить тему моделизма :D

Відео засідань знаходяться у “ютубі” , ми їх використовуємо для навчання членів профспілки.
Посилання на відео судових засідань може отримати безкоштовно будь який **** профспілки.

На жаль ви, вчителю, не **** профспілки. (люди кажуть у вас грошей немає на “вступний внесок”)
Це , по-перше.
(До речі, скоро буде ще одне рішення.)

По-друге,

Я взагалі не розумію про що мова.
Форумна Примара пішов “в отказ” і на кожному кутку стверджує , що я його “не швырял”.

По- трете, на мою думку, якщо юрист чи адвокат не може довести у суді що його робота (послуги) коштують саме стільки скільки йому сплатив замовник і він не може стягнути ці кошти з відповідача - його робота стільки не коштує і гроші треба повернути.

Інакше кажучи, якщо ви, вчителю, не можете довести у суді вартість вашої роботи, що ж ви тоді за юрист?

P.S.
Ой..., щось мене , як то кажуть: “терзают смутные сомнения”...
Та ні..., не може бути!!!

Не вже це я вас, вчителю?

P.P.S.
Вчителю, вибачте будь ласка.
Але про те, що я когось “швыранул”, стверджуєте лише ви, вчителю, та форумна примара.
Форумну Примару ми викреслили...

Назад
Зверху Знизу