Рыба гниёт с головы, а вы пытаетесь её чистить с хвоста. Начинать надо с Киева, с самого главного профсоюза. А иначе это мышиная возня будет продолжаться всю оставшуюся жизнь..
С Киева начинать для Еюа ссыкотно. Да и Суббота туда не поедет для подготовки плацдарма, т.к. в ЦК просоюза на выходе рамка металлодетектора и ворованные зажигалки определяются на раз. Хоть Суббота и *****, но не самоубийца.
Вы, Евгений, и Александр7777, даже Призрак, можете написать заявление о вступлении в наш профсоюз.
И, после того, как Вы станете членами профсоюза,
со своими предложениями (по поводу «чистки рыбы») -
на профком.
Я не знаю откуда начинает портиться «рыба», но
пока Ваших предложений на профком не поступало — будем эту «рыбку» чистить с хвоста...
Примет профком другое решение я буду выполнять принятое решение.
Я решений не принимаю — я их выполняю.
=
3.1.
Членство у Профспілці є добровільним.
3.2. Членами Профспілки можуть бути особи, які визнають цей Статут, виконують рішення органів управління Профспілки, регулярно та в повному розмірі сплачують членські внески та приймають участь у роботі Профспілки, та:
працюють на підприємствах, в установа або організаціях незалежно від форм власності і видів господарювання, у фізичних осіб - підприємців, які використовують найману працю, зареєстрованих, як платники податків на території
м.*Харкова та Харківської області;
навчаються у вищих або середніх професійно-технічних навчальних закладах освіти розташованих у
м.*Харкові та Харківської області;
зареєстровані у встановленому законом порядку на території
м.*Харкова та Харківської області та звільнилися з роботи чи служби у зв'язку з виходом на пенсію (в т. ч. по інвалідності) або які тимчасово не працюють.
=