Ник Забанен , если Вас это гложет давайте действуйте!У меня вызывает раздражение иное в отношении флага - отсутствие как такового.
- Відповідно до Конституції України
Стаття 20. Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.
Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів.
Великий Державний Герб України встановлюється з урахуванням малого Державного Герба України та герба Війська Запорізького законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України.
…
Опис державних символів України та порядок їх використання встановлюються законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України.
Як правило, Державний прапор на своєму тлі несе зображення Герба чи його елементів. Такими є прапори СРСР, РФ, ФРН та інші. Опис державних символів одне з пріоритетних завдань законодавчої влади. Наприклад, в РФ: Федеральный конституционный закон от 25.12.2000 N 1-ФКЗ. "О Государственном флаге Российской Федерации". Ганьбою є те, що законодавчо ні Великий Державний Герб України, ні Державний Прапор України не затверджені законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України, тобто в сенсі законодавства не існують.
Ну некогда нам утвердить закон о флаге!
Подготовьте, пожалуйста юридическое обоснование со ссылкой на Конституцию Украины необходимость принятия этого Закона.
Я готов, как самый обычный гражданин Украины инициировать этот вопрос (принятие Закона) в Верховной Раде Украины.
Одной проблемой для Вас будет меньше, согласитесь.
Если у Вас есть возможность соберите десяток подписей юристов под этим документом.
Давайте с чего-то начинать!
Юруслуги, попробую задать Вам вопрос: Может быть я забыл, когда это я Вам советовал переименовать, созданную Вами тему, или статью.?еюа, предлагаю переименовать тему в "Трудовое законодательство. Вопросы и ответы"
Может быть я всё же забыл?
Останнє редагування: