Надо строить такими темпами, как сейчас в Украине, ага
А вам краще, коли без якісної технічної та експертної оцінки, вивчення факторів ринку та праці, екологічної безпеки лише через манічку одного-двох керманичів витрачаються мільйони коштів, не враховуючи цінність людського життя і праці будуються «грандіозні» проекти «століття»? А чи варто? Я вам наведу приклади: будівництво Біломорканалу – більше пропаганди, ніж користі; БАМ – будівництво десятиліття, в реаліях – нікому не потрібне, досі фінансово не окупилося… І таких багато. А питається: навіщо?
Реально хуторянин. Хотя. предлагаю все налоги оставлять в областях, а в Киев нихера не отправлять. Думаю, Львовщина, Ивано-Франковщина и Тернопольщина меня поддержат
А ось і відповідь: у таких як ви суб’єктів хворе самоутвердження. Вам потрібно бути «великим», «гарадскім», «імперським». Ви не можете бути просто людиною, вас кидає в крайності: або бидло-раб, або гаспадін-начальник. Принцип курника: залізти вище, ******и на тих, що сидять нижче і найголосніше за всіх кукурікати про свою крутість.

Ви впевнені, що вони не вкрали чиюсь ідею або проект? Хоча перефразую цікаву статтю, прочитану мною ще в 1989 році: у Росії завжди були «бізони» - люди, що всупереч системі творили, тільки їх одиниці…
оке,чувак.
Ты пишешь на компе,который жрет электричество,электричество у нас крутит тэц,гэс(тот самый нахрен не нужный тебе и твоим братьм днепрогес и еще парочка) и аэс.
из которых только гидро станция не срет в окружающую среду,но гробит рыбок,земельку.
А на чем бы вы строили все эти вкусные штучки для развития СВОЕЙ КРУТОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ?Предприятия-то нужного профиля--бе-бе-бе,Гадють сильно...
Изза бугра переть?так кто вам задарма будет отдавать?
Или собирательством и охотой?
Ви мабуть таки далекі від реального виробництва. Приклад Іспанії, Данії та Німеччини показує, що можна використовувати й альтернативні існуючим ЕКОЛОГІЧНІ джерела енергетики. Ви ж мабуть таки знаєте, що завдяки радянським промисловим підприємствам Україна є найбільшим споживачем газу? Далі, приклад. Швейцарія. Одна з найбільш промислово розвинутих країн Європи. Вам відомі десятки і сотні торгових брендів, заснованих в Швейцарії. Її продукція розповсюджується по всьому світу. Але чи є там такі мегапідприємства? Чи так загажена там природа як в нас? Здається всім відомі альпійські курорти… Не чути було нарікань про екологію. Значить можна і промисловість розвивати і природі не шкодити? Поцікавтесь колишнім Саарським вугільним басейном у Німеччині. І порівняйте ситуацію з нашим Донбасом. А тоді вже пишіть про компи….
Не нуда конечно,хай ****** производят где-то там.гадят в речки озера,****** от проф заболеваний,а мы будем использовать то,что произвели для нас на наших же предприятиях где-то там за территорией Украины.
Подозрительно напоминает одного идеолога.****** плохо только.
Якось туповато, зміст важко зрозуміти… Але як зауваження: розвинуті країни Європи та Америки намагаються вивести важке та шкідливе виробництво за свої межі. Що тут поганого? Для них, звісно? А ми маємо навпаки – заводити до себе шкідливе виробництво? Аби у якогось когута імперського «кончало» добре? На біса воно нам?
И да,здесь бы Вы и ваши братья по палате ни хрена бы не сделали.т.к. во время,когда местные дурни решили договориться и намалевать 4го универсала,всем вокруг украйны уже не было выгодно очередное упоротое государство с *****ами.
У вас прізвище не Добкін? А то якось туповато написано….
А ты пробовал хотя бы курицу вырастить и картошку копать,салоед. Выращиваеш его небось только на магазинной полке
Я пробував. І свинку вирощував, і картопельку копав, і пшеничку жав…А ви?
1. Днепрогэс был нужен. С темпами, конечно, "победивший пролетариат" слегка перемудрил. Но люди были именно готовы ******* за идею. Сейчас таких поискать даже за очень большие деньги...
Ну поясніть же ж в кінці-кінців навіщо? А то вже третій пише: нужен і всьо. Відповіді на кшталт: а щоб було, якось не дуже влаштовують. А «готові вмирати за ідею» - це радянська пропаганда. Там дійсно вмирали за ідею, ну аж ніяк не радянську. І аж ніяк не за власною волею.
2. Вы невнимательно читаете. У меня дед осел в Кривом Роге после войны. Соответственно и я там бывал. Что-то в Москву отдавала Украина, что-то получала взамен. И харэ трындеть, что отдавала "значно бильше". Процветания после 91-го не заметил, зато жопппа была йой какая.
Щось віддавала… Під цим щось ви розумієте мільйони жертв голодоморів, репресій? Це так, тільки щось? Дрібничка? На момент розпаду СРСР Україна давала 16% ВВП СРСР. росія 61%. І все прибрала до рук росія. Всі золотовалютні резерви, всі активи, все майно за кордоном. Навіть українські історичні цінності. Навіть заощадження громадян. Так може справді харе триндєть?
3. Я тоже считаю это неправильным. Но для меня вопрос - могли ли построить сами?
Питання має бути трішки інше: А навіщо?
4. Я так понимаю Вы на свиноферме работаете? Да, я и ни одних джинсов не то что не выростил, даже не пошил. Я скорее по вопросам АЭС, и не дай Бог их последствий. Так что носки меняю на сало.
Ні не на свинофермі, як би ви не намагалися цим принизити чи образити, просто трішки розумію проблеми села. І бачу, що тут на форумі дуже багато людей далекі від реалій.
5. Предлагаю свернуть эту бесполезную дискуссию. Она уже начинает напоминать: "Ты меня уважаешь?" Не в терминах дело, и даже не в языке. А в том, как относится один народ к другому. К сожалению я сейчас отношусь к Западноукраинцу хуже, чем при совке к армянину или азербайджанцу. Как я сейчас к ним отношусь, лучше и не писать. И в этом прямая заслуга вот таких вот ТесокВладимировичей...
Тобто ви визнаєте за собою проблему? Це вже прогрес. Тепер шукайте шляхи для подолання вашої кризи співіснування з українцями.
Лікуйся.