Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проблема разогрева альтернативных групп

• Автор теми Автор теми Tod
  • Дата створення Дата створення
***ЯЯ!!! не обижайте ГУНФИХТЕРА!!!!!

он жы хароший.

некоторые выдержки из конституции(для особо продвинутых):):):):)

РОЗДІЛ II
ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА
Стаття 21.
Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах.
Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

Стаття 22.
Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається
звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Стаття 23.
Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості,

Стаття 24.
Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв
чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі,
етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Стаття 28.
Кожен має право на повагу до його гідності.

Стаття 32.
Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя,
крім випадків, передбачених Конституцією України.

Стаття 34.
Кожному гарантується право на свободу думки і слова,
на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати
і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб і на свій вибір.

Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки,
територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням
чи злочинам, для охорони здоров’я населення, для захисту репутації або прав інших
люде й, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.

Стаття 35.
Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу
сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти
одноособово чи колективно релігійні культи і риту альні обряди, вести релігійну діяльність.
Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку,
здоров’я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.

Не обитжайте Ганфайтэра, вам еще здесь выступать=)

так чита к нам, альбанцям прашу атнаситися с уфажэниём.....:):):)как к итничискаму миньшынстфу!!!!:):):)нахадаящимуся в састаяния умираниё(ат смеху) приссуюмого аснафной маццой:)...пиплу...
а ни то мы будим жалавацца у спорт лато!!!!!!:):):)

Андрюха, возьми меня на работу,я тоже массу анеков боянистых знаю ;)

*** буду ... Андрюха. Читаю только начало и конец твоих постов .... но все понятно..) понимаешь... все авно я в теме.... пока..)) .... Подумай об этом.! МОжет Зря стараешься так усердно..

... К твоему "чюдику" начинаю привыкать .. К Хорошему обычно сложнее привыкнуть...!!! ТОже подумай.!

*** буду ... Андрюха. Читаю только начало и конец твоих постов .... но все понятно..) понимаешь... все авно я в теме.... пока..)) .... Подумай об этом.! МОжет Зря стараешься так усердно..

... К твоему "чюдику" начинаю привыкать .. К Хорошему обычно сложнее привыкнуть...!!! ТОже подумай.!

A-A-A-A-A-A-A-A-A-AA!!!!!!!!!!!!!!!
:ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю::ридаю:
ну пачиму???!?!?!
статья299
ЖЕСТОКОЕ ОБРАЩЕНИЕ С ЖИВОТНЫМИ....
штраф до пятидесяти не облагаемых налогом доходов граждан
или арест на срок до шести месяцев...

всё пайду писать жалобу в партию зилёных

Андрюху не трогать...енто святое!!!:)))) он хороший.А то как он пишет так енто школа виновата....Зато у него звук охрененный!!!! вот и делаем выводы:іржач::іржач::іржач::іржач::клас:

Хороший звук.....Это не достоинство....Это судьба..!
. А СРВ мне больше по вкусу... нежэли Это.. "что об пол..".))

Назад
Зверху Знизу