ivanov
I
Re: О несостоятельности марксизма. БФ!
Это факт!
Це оправдання таке?
Это факт!

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це оправдання таке?
Мені один знайомий розказував, шо тепер усі жінки ***дують і нема таких шоб не ***дували. Декілька десятків прикладів мені розказав.Это факт!
Мені один знайомий розказував, шо тепер усі жінки ***дують і нема таких шоб не ***дували. Декілька десятків прикладів мені розказав.
Я тоді задувався шо то він таке каже, а виявляється ті всі приклади то не зовсім правда, а реально ***дує тільки його жінка
Подлінная дємократія то надрукувати грошей, створити інфляцію і таким способом зменшити зарплату. За рахунок зменшення зарплати отримати додаткові ресурси?И советские абсолютно резонно считали, что подлинная демократия и частная собственность на средства производства - есть трудно совместимые вещи, если вообще совместимые.
Подлінная дємократія то надрукувати грошей, створити інфляцію і таким способом зменшити зарплату. За рахунок зменшення зарплати отримати додаткові ресурси?
Правильно?
Адміністративними методами створити для робітників такі умови, коли вони змушені і не мають вибору?
Така подлінна демократія шо підліше не буває.
Але ж то не навмистно.
То випадково так вийшло.
Товариш Сталін коли дізнався шо так вийшло, зразу повісився.
Всі визнали свою провину і повісились.
...
Правильно?
...
Я ж не такий як ти.Зачем тебе Сталин, когда есть твой единокровный Кравчук?
Нашо тобі ліберали? Нашо ти про них пишеш?Либералы, Рома, которые отнюдь не ******, в конце концов договорились, что представительная демократия
Цитата:.Сообщение от нeвдаха
Хотя, как случай изложить для многих других свое понимание сложных вещей, то есть смысл и польза
Ни фига себе! Это просветление или короткое замыкание?
Хочу проинформировать сообщество ветки, что получил разрешение от админа на создание в разделе Политика статей про марксизм. В ближайшее время опубликую первую статью. Приглашаю к обсуждению. Посмотрим, что из этого получится.
А пришло время строить "вавилонскую башню", то
понадобился и общий объдиняющий язык созидания, развития - им объективно стал русский язык, при полной свободе развития национальных.
А пришло время строить "вавилонскую башню", то
понадобился и общий объдиняющий язык созидания, развития - им объективно стал русский язык, при полной свободе ОТ СРЕДСТВ развития национальных.
Хочу проинформировать сообщество ветки, что получил разрешение от админа на создание в разделе Политика статей про марксизм. В ближайшее время опубликую первую статью. Приглашаю к обсуждению. Посмотрим, что из этого получится.
Какие ваши доказательства?
Гопака танцюваты не давали, за вышиванку морду били?![]()
Я не стал даже реагировать на эту его муру.
Класичний випадок іноземної влади.Какие ваши доказательства?
Гопака танцюваты не давали, за вышиванку морду били?