Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Re: О несостоятельности марксизма. БФ!

Я ото краще на поляка буду горбачити, чим на свою державу. Я хочу бути вільною людиною: накопичу у Польщі грошенят, та відкрию свій шинок, і буду сОбі поживати як Чєловєк з великої букви.

Мені один знайомий розказував, шо тепер усі жінки ***дують і нема таких шоб не ***дували. Декілька десятків прикладів мені розказав.
Я тоді задумався шо то він таке каже, а виявляється ті всі приклади то не зовсім правда, а реально ***дує тільки його жінка

Мені один знайомий розказував, шо тепер усі жінки ***дують і нема таких шоб не ***дували. Декілька десятків прикладів мені розказав.
Я тоді задувався шо то він таке каже, а виявляється ті всі приклади то не зовсім правда, а реально ***дує тільки його жінка

Советские предприняли попытку обобществить ГОСУДАРСТВО, а не собственность напрямую. Какое-то время получалось, а потом перестало получаться. Из чего вовсе не следует, что советские были *****ами и кроме них такого не пытался и не пытается делать никто. Идея демократии - это о том же. И советские абсолютно резонно считали, что подлинная демократия и частная собственность на средства производства - есть трудно совместимые вещи, если вообще совместимые. :)

3cf59adda2d38bf6cadc49f7.webp

И советские абсолютно резонно считали, что подлинная демократия и частная собственность на средства производства - есть трудно совместимые вещи, если вообще совместимые.
Подлінная дємократія то надрукувати грошей, створити інфляцію і таким способом зменшити зарплату. За рахунок зменшення зарплати отримати додаткові ресурси?
Правильно?
Адміністративними методами створити для робітників такі умови, коли вони змушені і не мають вибору?
Така подлінна демократія шо підліше не буває.
Але ж то не навмистно.
То випадково так вийшло.
Товариш Сталін коли дізнався шо так вийшло, зразу повісився.
Всі визнали свою провину і повісились.

Подлінная дємократія то надрукувати грошей, створити інфляцію і таким способом зменшити зарплату. За рахунок зменшення зарплати отримати додаткові ресурси?
Правильно?
Адміністративними методами створити для робітників такі умови, коли вони змушені і не мають вибору?
Така подлінна демократія шо підліше не буває.
Але ж то не навмистно.
То випадково так вийшло.
Товариш Сталін коли дізнався шо так вийшло, зразу повісився.
Всі визнали свою провину і повісились.

Зачем тебе Сталин, когда есть твой единокровный Кравчук? :)
Я собственными глазами видел его интервью, где помимо прочего был вопрос об инфляции. Там было, типа, а шо я, а шо я? У меня, говорит, были советники: академик такой-то и академик такой-то. И они мне сказали що потрібно дати народу гроші. :D
И пока ты как *** бегал с пакетами купоно-карбованцев, кто-то брал в государственных банках миллиардные займы, вкладывал их в более-менее ликвидный товар, через время продавал его и возвращал банку обесцененные хулиарды, а сам оставался с прибылью, нарисовавшейся из ничего, из воздуха.

Это был любой, кто знал, кому в банке занести можно.

Либералы, Рома, которые отнюдь не ******, в конце концов договорились, что представительная демократия - это регулярная сменяемость власти на конкурентной основе. И всё, и ничего большего. А всё большее - вы сами себе нафантазировали! :D

Зачем тебе Сталин, когда есть твой единокровный Кравчук?
Я ж не такий як ти.
Я ж діалектикою не займаюся.
Мені ж не треба переводити розмову на іншу тему.
Опіум, Великобританія, Кравчук, все шо завгодно, але вини не визнавати, злочинами гордитись, хвалитись. Називати злочини досягненнями. Пограбування пролетаріату називати владою трудящих. Бо тоді так думали, тоді була інша логіка, тоді всі *****ами були. От в Америці ****ів лінчують, а Великобританія опіум продає.

Либералы, Рома, которые отнюдь не ******, в конце концов договорились, что представительная демократия
Нашо тобі ліберали? Нашо ти про них пишеш?
То ліберали диктатуру пролетаріату придумали?
То ліберали говорили про відсутність експлуатації людей?
Шо ти постійно за інших?
Шо тебе інші цікавлять?
Нашо тобі інші?
Чи може то тобі мусора вбили в голову ідею, шо якшо ти інших здаш, то тобі менший срок дадуть?
І ти тому так стараєшся інших здати?

Цитата:
Сообщение от нeвдаха
Хотя, как случай изложить для многих других свое понимание сложных вещей, то есть смысл и польза
.
Ни фига себе! Это просветление или короткое замыкание?

Да ******* не понимает ни смысла, ни пользы. Просто рисуется чужими словами. Зачастую коверкая их.

Хочу проинформировать сообщество ветки, что получил разрешение от админа на создание в разделе Политика статей про марксизм. В ближайшее время опубликую первую статью. Приглашаю к обсуждению. Посмотрим, что из этого получится.

С Богом! :пиво:

А пришло время строить "вавилонскую башню", то
понадобился и общий объдиняющий язык созидания, развития - им объективно стал русский язык, при полной свободе развития национальных.

понадобился и общий объдиняющий язык созидания, развития - им объективно стал русский язык, при полной свободе ОТ СРЕДСТВ развития национальных.

понадобился и общий объдиняющий язык созидания, развития - им объективно стал русский язык, при полной свободе ОТ СРЕДСТВ развития национальных.

Какие ваши доказательства? :D
Гопака танцюваты не давали, за вышиванку морду били? :)

Хочу проинформировать сообщество ветки, что получил разрешение от админа на создание в разделе Политика статей про марксизм. В ближайшее время опубликую первую статью. Приглашаю к обсуждению. Посмотрим, что из этого получится.

Закарпатський народный хор:

Я сміюсь на повні груди,
Радію, мов дитя,
Перетворюють в нас люди
І край свій, і життя.
З високої полонини
Бачу рідна, Верховино,
Бачу, твоє Верховино,
Щасливе майбуття!
Дана, шіді, річка, дана, дана
Дана, шіді, річка, дана, дана
Бачу твоє, Верховино,
Щасливе майбуття!
Щасливе майбуття…
:):пиво:

Чисто пропагандистская ***** -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ссылку даю исключительно для чтения комментариев: среди отписавшихся англоязычных никто НЕ купился.
Наоборот, ВСЕ комментарии в той или иной степени пропутинские. :D

Какие ваши доказательства?
Гопака танцюваты не давали, за вышиванку морду били?
Класичний випадок іноземної влади.
Так як польська ви австрійська.
Просто влада належала *****ам.
Головна ознака то обов'язковість російської мови скрізь і відсутність української мови у Москві.
Нерівноправність.
Росіяни могли не знати української мови. Навіть в Україні. А українці в Україні повинні були вивчати російську.
Привілеї для іноземної мови були головною ознакою іноземної влади.
Вважалося шо влада належить *****ам.
Якраз через мову так вважалося.
То була масова думка.
І ше вважалося шо влада *****ам потрібна шоб грабувати Україну.
Хто був в Росії всі розказували про масову убогість.
Шо вони там нічого не мають. Живуть як худоба.
То розказували абсолютно всі.
З того робився висновок, шо вони там дегенерати всі.
Їм влада в Україні належить, вони тут нас грабують, а там у себе живуть як худоба.
Казали шо вони без нас пропадуть зовсім.
Вони там і так впроголодь живуть, а як перестануть нас грабувати, то зовсім помруть з голоду.

Назад
Зверху Знизу