Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я Вам говорю о "Политической экономии", а Вы мне об Экономике.
Вот, оказывается где, "собака порылась".![]()
Виявляється шо грабіж селян не є ідеєю Маркса.
То чисто більшовицька ідея.
Сам Каутський прямо пише про введення більшовиками рабства.
А також про тероризм більшовиків.
Оскільки Каутський був живим класиком марксизму, його слова дуже багато важили.
Марксисти і більшовики розійшлись після того.
Соціалізм краще, багатих нема.в руках одних концентрируется капитал, богатство на фоне массовой нищеты, куда это ведет.
Марксова "политэкономия" рассматривает общество, где господствует капиталистический способ производства: произвдство, распределение, обмен, потребление.
Общество есть продукт взаимодействия людей.
Маркс отвлекся от политики, от всего, что мешает раскрыть экономический закон движения такого общества. Он объяснил секрет: каким образом в обществе, где все юридически равны, когда обмен товарами происходит свободно, - в руках одних концентрируется капитал, богатство на фоне массовой нищеты, куда это ведет.
Ихбин, шановный опровергатель Маркса, превзошедший его по уму, внимательнее читайте то, что критикуете.
Соціалізм краще, багатих нема.
Всі бідні.
Одні користуються держаними благами, інші ні. Але всі однаково ніхуя не мають свого.
Тотальна убогість гарантується державою. А також тими хто має доступ до державної власності.
Я бачу шо тобі нема різниці скільки ти маєш.Та отож. Сьогодні кожний пересічний українець має законне право стати коломойським. А тОді була пахота за зарплатню аж до пенсії.
Но ведь это бред.![]()
Та отож. І про абстрактну працю.
Абстрактна праця має таке саме відношення до реальності, як і абстрактний відпочинок або абстрактний організм. Її можна додавати, віднімати, множити, ділити, як завгодно. На відміну від конкретної праці трудових колективів.