Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
То есть. Сколько марксистов, столько и марксизмов.

Объясняю для малограмотных.
"Коммунизм есть Советская власть плюс электрофикация всей страны" - Ленин.
Ну с электрофикацией понятно. Это всестороннее развитие производства.
А что такое Советская власть? Вы можете дать исчерпывающий ответ? В чём отличие Советской власти - диктатуры пролетариата от буржуазной демократии - диктатура буржуазии?
Жду.:клас::D

Ну Лантуху можно всё простить. Это человек малограмотный.
А вот Вы своими аплодисментами подтверждаете отсутствие знаний в области общественных наук. А жаль. Пора бы уже разобраться в процессе развития человечества и не уподобляться Лантуху.
Лантух, он и в Африке Лантух.:клас::рл::D

Глыбокошановный бывший марксист!
По Вашей, вместе с Путиным
и олигархами, арифметике дело идет к тому, что, как ни крути, пенсии вообще отменят, потому как число молодых людей занятых в производстве неуклонно сокращается, а пенсионеров - растет. То есть некому будет обрабатывать пенсионеров. Это ложь.
Есть другое мнение: научно-технический прогресс, производительные сылы способны развиться так, что роботизация производства позволит не только снижать пенсионный возраст, но и сокращать рабочий день, создавать условия для всестороннего развития трудящихся.
Но это возможно при организации общественного производства на других принципах - не на корыстолюбии, не на частной собственности.

Уважаемый Неудачник!

Позвольте дополнить Ваш ответ Ихбину.
Вы не указали одно из важнейших положений социалистического строительства - ежегодное снижение себестоимости и цен в условиях строящегося социализма.
Ежегодное снижение себестоимости продукции и цен, это путь постепенного уничтожения классов и подготовки общества к коммунизму.
Не снижая цены уничтожить классы в обществе не удастся.
Что и доказал опыт строительства социализма в СССР. А наличие классов в обществе, это постоянный риск реставрации капитализма, возврата в капитализм.:рл:

кста в сша статистика по голодным смертям во время великой депресиии тоже засекречена

Цитата:
В США скрывают сколько людей погибло от голода 30-х годов.

А в каком году это стало известно? Не в 2014-м, неслучайно?

*****изм цього фейка у тому, що усі статистичні дані по США базуються на переписах населення, які з 1790 проводяться кожні 10 років (без жодних виключень).
Відповідно матеріали переписів 1930 і 1940 років можна легко знайти. А за 1932 рік їх не могло бути навіть теоретично.

Та це чужі справи, котрі не мають відношення до наших реалій. Хочби сам Рузвельт з"їв статистику американських жертв, котрі сам і організував. Яким чином би це виправдовувало радянських марксистів, що за власними госпланами організовували таємну розправу над людьми. І брехали, що люди від голоду не помирають. І не тільки брехали тоді, а продовжують брехати зараз, що проти українців спеціальні смертельні впливи не застосовувались.

Але мені більш цікаво, чому Сталін зі своїми подєльнікамі не підробив результатів перепису 37 року? Невже у цих майстрів одурювання народу, котрі он і досізапускають плітки, мкабуть аж зі зворотного боку Місяця, приклад котрих демонструє Зенон, - не змогли підробити результати перепису? Заблокувати розповсюдження "хибних" результатів вони ж змогли. То чому не замінили їх "вірними". Мені здається тут криється якийсь дуже важливий чинник. Мені здається це пов"язано з тим, що відбувалося після голодомору. В самій партії, в середовищі співучасників могла виникнути відраза від сталінського бєспрєдєду. І Сталін побоявся в такій атмосфері дати противникам доказовий матеріал підробки. Хоча в інших випадках брехав та підробляв відомості без ліку.

а кого блокировали? всех? а скока нада чекистов чтобы все села и деревни блокировать? наверно ж блокировали только тех к кому были особые претензии , а вы выдаете это как систему
тут даже цифры не нужны, у советов тупо не было стока людей чтобы блокировать всё и вся
в этом и проблема что вы выдаете частные случаи за всеобщую практику
у моего деда по фамилии Конотопцев в конотопе в семье умерли от голода 2 сестры, но никого у них не блокировали, и не забирали всё под чистую(я даже не помню чтобы он говорил что у них вообще чтото забирали, иначе было бы непонятно как он после такого в кпсс пошел)

а еще у вас есть проблема в том что у вас все пострадавшие от совков - святые, а они не были святыми, почитайте про жизнь наемных крестьян после 1861 года, и поймете и глубинные причины поддержки советов и репрессии и ******.

заметьте что у нас таких историй как ваша не так уж и много хотя пострадали миллионы, в любой семье должна быть такая история получается, может потому, что кто-то в цру из единичных инцидентов сделал систему?

Я не знаю как и какими силами боролись с голодными беженцами. Большинство-то и беженцами назвать нельзя. Они еле ходили. Люди просто от отчаяния стремились в города. В надежде на милостыню или просто от голодного безумия. Но их не пускали, просочившихся отлавливали и возвращали домой, кто не попадался, видимо, в основном, помирал на улице от холода или болезни. Городские должны были помирать дома. Я так думаю, потому что мою тетку и ее сына в 47-м нашли в постелях одетыми и мертвыми. В хате был мороз. Скорее всего они замерзли. Но были истощены до предела. Известно, что она болела ещё до голода. Но 12-летний сын помер не от болезни.

О количестве патрулей лучше не спрашивайте. Голодающих транспорта лиши и всё. Далеко не убегут. Моя мать рассказывала, как пыталась уехать к брату за мукой. (он написал, что у него есть пол-мешка муки.) Её в поезд не пустили. А следующего она и ждать не стала. Очень испугалась собравшихся вокруг полустанка голодных людей. Вернулась домой. Но тогда была уже весна. Вот и все заслоны. Чтобы бежать надо знать куда и иметь силы, да и какие-никакие средства.

ну вот вы сами и ответили на вопрос кто
а армейские чьи были? заездные все?
сталин дал только полномочия а как их использовать всегда решается на местах

вы никогда не интересовались почему у нас смертную казнь БОЯТСЯ разрешить? не изза хартий там какихто, а потому что это инструмент которым точно будет пользоваться не по назначению

Сталин дал количественное задание и потребовал исполнения. А какая разница, свои или чужие уничтожали народ? Наверняка были и те и эти. Тот главной является руководящая и направляющая сила. Если поставлена задача - пусть хоть умрут, а задание выполнят, так это и есть злодейское намерение. И как бы чего плохого не вышло - его продолжение. Это принципы руководящей бестолковости. Которая планирует войну на чужой территории. А исполняя планы, губит на своей - души, средства и время.

Всяка психічно нормальна людина будe виступати проти усякого насилля, проти голодних смeртeй, якщо коли , навіть, наслідком і цього була побудована промисловість, розвинулось дeржава. Спасибі нашим викривачам за іх правду.
Алe нeпогано було б, як би вони, крім протeсту, чітко визначили свою позицію на прeдмeт того, що заводи-пароплави, створeні чeрeз страждання, голод і муки народу, пeрeйшли в приватні руки абрамовичів-коломойських.
Щоб у людeй нe створилось вражeння, що то фальшиві сльози за гроші олігархів.

А мeні моя бабуся,
царство ій Нeбeснe , розповідала, що в 33 році восeни вжe був новий врожай - дужe врожайним, люди, хто вижив, всe ніяк нe наідались.
Кому вірити? Газeта за 1 вeрeсня 33 року?

Тоді всe зходиться. Правда восторжeствовала.

заводи-пароплави, створeні чeрeз страждання, голод і муки народу, пeрeйшли в приватні руки абрамовичів-коломойських.
Бо їх продали комуністи.
А народу вони ніколи не належали.
Ти думаєш робітнику є різниця, кому належить завод?
Є два власники, перший то я другий то не я. Або моє, або не моє.
За своє люди добре знають.
А на не своє, пофіг зовсім. Хай хто хоче його ламає, краде, хай спалить.
Мені пофіг, то не моє.
Якби не забрали абрамовичі, то воно би ціле було? А *** там.
Спочатку би прийшли спеціалісти і познімали все найдорожче. Те шо містить золото, паладій, срібло.
Потім прийшли би мисливці за міддю і зняли би мідь.
Пізніше прийшли би мисливці за алюмінієм і познімали алюміній.
А ше пізніше здали би залізо на брухт.

До речі, а чого ти так за майно абрамовичів переживаєш?
Бо вони не дали таким як ти все розкурочити, здати на брухт і купити півлітру.
От ти дивишся на все це багатство, і так прикидаєш шо тобі би того вистарчило на 10 років курочити. Кожен день би шось здавав і кожен день би була півлітра.

85 років тому.

PS.: Що характерно, чутки про масову загибель людей в УСРР доходили навіть до Горьківського краю.

У мене в житті було дві зустрічі на цю тему. Один чоловік моїх років їхав від Курська на схід в якесь село. І розповів мені, що він громадянин Литви. А їде до курських родичів, звідки й походять його батьки. Котрих після війни переселили на литовський хутір. І вони там так призвичаїлись, що стали майже литовцями. А хутір той був безгосподарним. Тому що совєти захвативши Литву, після війни заслали звідти всіх грамотних, як він сказав. Учителів, лікарів, юристів і "куркулів".

Оце і є сталінське вирішення національного питання. І падлюк для його реалізації кадрова політика КПРС готувала в достатній кількості.

Іншого разу я у вілрядженні зустрів колегу з Москви, котрий під час війни служив у кремлівській охороні. А згодом демобілізувався і влаштувався дипкур"єром у МЗС. Він, розказуючи про порядки у сталінські часи, припам"ятав випадок, коли його посилали на Далекий Схід відвезти якісь папери. Десь у Забацкаллі потяг уповільнив рух і пасажири побачили, що під насипом, метрів на двадцять нижче лежав інший потяг. Біля ньго щось робили люди й механізми. Коли він їхав назад там уже нічого не було. А в Москві, в коридорі МЗС, ідучи доповідати начальству, зустрів того начальника живцем. І він каже - ця хитра падлюка почала мене провокувати - Як, з"їздив, чи не сталось чого, що бачив? Як молодого. І кажу йому - що я міг бачити? Нічого не бачив. Ти що маєш на увазі? А той - та не хвилюйся, я повинен запитати. А ти правильно відповів. Так і кажи всім - нічого не бачив. І колега продовжив - якби я розказав про ту катастрофу, мене може й живим би не залишили, враховуючи мою роботу. От вам і реальність всіх марксистських перемог та руху чуток.

Так всe ж - звідки взялися у нас мільйонeри-мільярдeри, коли сталінщина урівняла всіх - всі жили на зарплатню.
Як з совка вони вискочили як ворони, як чорт з табакeрки? Як до них пeрeкочувала власність, яку страждалий народ створив чeрeз голод і холод?
Чим вони кращі за “батька всіх народів”? За що іх шанують наші бувші комуняки - можe подєльники? Можe цe крадій кричить: дeржи крадія?

Так всe ж - звідки взялися у нас мільйонeри-мільярдeри
Спочатку гіперінфляція.
А потім приватизація.
Гіперінфляція обнулила заощадження.
А приватизація коли у людей нема заощаджень, означала шо хто попало не купить.
Спочатку хтось брав кредит в державному банку, потім за ці гроші приватизовув власність, частину власності швиденько здавав на брухт, віддавав кредит, а решто то вже його.
Отак ставали олігархами.
Але всім кредит в державному банку не давали.

До речі, навіть зараз можна попросити в місцевій Раді ділянку під забудову.
Декому дають.
Спочатку дають, ділянка приватизовується, а потім продається.
От хто купить, якшо можна піти і взяти задаром?
А не всім дають. Всі мають право попросити, але дають не всім.
Буде рішення Ради шоб дати, то дадуть, а буде рішення не дати, то не дадуть.
От по такому ж принципу і олігархами ставали.

сталінщина урівняла всіх - всі жили на зарплатню.
Ти знаєш скільки грошей було у маршала Жукова?
То до речі дуже рідкісний випадок, коли про власність комуністів є доступна інформація.
А ти кажеш урівняла.
Власність відібрали в одних шоб передати іншим.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

над тебе свидетелй:

А о чем Вы мне намекаете? О том, что социальные захоронения были, а сколько, в каком месте, именно в 1932 году, никакая американская **** информации не дает. Так, если голодомор был такой, что померло 7 миллионов человек, то это можно обнаружить сравнивая сведения иных лет. А если таким образом результат получить невозможно, то откуда известно, что кому-то другому, например, правительству штатов это удалось?

И в чем вообще интрига? Американские бюрократы отрицают голодомор на среднем Западе или где-то там у них? Или кому-то нужны бухгалтерские сведения этого движения душ, а их ему не дают? Бесплатно? Или дкаже заказ на выяснения нужных сведений не принимают?

Вы же сами приводите свидетельства того, что люди во время катаклизма причинившего неурожай пострадавшие от этого американцы массово умирали от голодания. Притом свидетельства эти обнародовались практически во время голодомора.Так в чем проблема? Покойники не оставили подробных отчетов о причине своей смерти?

Насколько мне известно, трагедию голодных смертей по причине природного препятствования земледелию, в течении ряда лет, американские власти не отрицали. Но точные сведения, по-моему, получить об этом, в стране, где люди по нескольку раз в жизни переезжают с места на место, вряд ли возможно. Особенно, когда их гонит голод. Американцам же переезжать во время голодомора никто не препятствовал? Документов их не лишали?

По-перше, вже у 1939 провели новий перепис і отримали більш привабливі результати.
По-друге, як ви уявляєте собі таку фальсифікацію? Переписати усі переписні анкети? Тому що фальсифікація зведених цифр у будь-який момент може бути за ними легко виявлена. І перераховувати усі для цього непотрібно. Достатньо буде перерахунків по окремим районам і геть усе попливе.
Обраний шлях набагато ефективніший і простіший - первинні дані знищити, організаторів перепису - теж. Через два роки - новий перепис, організатори якого неминуче мали врахувати "досвід" попередників.

Та я і сам щось подібне припускав. За винятком тільки того, що і фальсифікацію виборів перерахуванням, та іншими засобами можна виявити. І головною пеоредумовою фальсифікацій була саме неможливість контролю. А в той час мабуть ота передумова похитнулась. І репресії більшовиків саме й були відновленням абсолютизму влади Сталіна.

Ні, участь його була безпосередня. Товариш Сталін чітко визначив альтернативу: віддати все добровільно і з великою вірогідністю загинути від голоду або не віддати і бути знищеним каральними органами. І це, незважаючи на те, що переважна більшість райкомів (головна середня керівна ланка) КП(б)У визнали плани хлібозаготівель нереальними ще напередодні збору врожаю 1932 року.

Так само безпосередньо товариш Сталін давав вказівки про винесення вироків конкретним особам (і цілим поселенням) і призначення конкретних покарань.

Та я знаю це. Просто невдало висловився. У більшовиків це принцип організації. Шайка. Він і Ленін був таким же паханом, диктуючим, кого убити зовсім, а кого тільки скалічити.

вот вот, так есть разница между побочными эффектами исполнения сверхзадачи и целенаправленными убиванием людей потому что они не такие, как это преподносят некоторые?

Даже если исполнители скрывают систематически свои вредные нарушения, то виноваты организаторы. И даже в спорадических нарушениях исполнителей есть вина организаторов. "Рыба лечится с головы". За больною головою никому нэма покою. Просто при разных инициаторах вредительства, вина организаторов различна. Если инициаторы вредительства исполнители, значит организаторы не исполняют работу по контролю и коррекции. И даже при спорадических повторяющихся изредка эксцессах, руководители не умеют организовать какой либо контроль кадров.

А сверхзадачи дающие вредные побочные эффекты имеют право на существование лишь до момента выявления смертельного вреда.

До речі, голод далеко не завжди означає масову загибель людей. Просто у 1932-1933 селянам не залишили нічого. І вони померли.

Та була просто бандитська розправа з непокірними та смертельний грабунок усіх. Хто не танцює під марксистську дудку хай помре. А якщо помре ще й хтось із тих, хто танцює, то хай живі знають, яка буває ціна пасивності відносно марксистських намагань.

Назад
Зверху Знизу