Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Економічна ефективність справи, прагми. Чи прибутковість, корисність. Дає прибуток навіть при повній вілсутності грошей та капіталістів.

От Вы человек умный - от Вы все знаете.
А я , просто, любопытный, я даже не марксист, так как для этого нужно дохрена учиться.
Если все блага создаются трудом, скопом - в обществе, когда и сам человек есть продукт общества, когда все существует как товары, которые можно купить за деньги, то откуда у капиталиста в день выходит прибыли 100 тыс. доляров (хорошая тачка)при прокручивании своих первоначальных деньжат?
Как человек своим трудом, за один рабочий день, при нынешних условиях, может сварганить себе крутое тачило?
Просто интересно?
Как Вы, увжаемый, думаете на этот счет? В чем секрет? Может быть и я так попробую. Посоветуйте.

Ничо, Ничо!!!
Посмотрим, во что выльется Майдан и куда Вы будете девать своих миллионеров и миллиардеров.:клас::рл::D

диви, Гаврош, мова йде не про "миллионеров и миллиардеров" (яких є дуже мало та можливі репресії проти котрих зачіплять незначну частину населення), а про те, що

de jure сере-сере був рабовласницькою країною аж до середини 60-х р.р., de facto - до остатньої миті свого кримінального існування!

"капіталізм, соціалізьм, класавая барьба, діктатура пралєтарьята" є вигадками Маркса та його банди з єдиною ціллю - розірвати націю та нац. державу!

...я даже не марксист, так как для этого нужно дохрена учиться..

хоча й питання не до мене:

1. "на марксиста" вчитися не треба - марксизм є не наукою а псевдо-релігією, тобто треба лише вивчити "кодекс віри"

...откуда у капиталиста в день выходит прибыли 100 тыс. доляров (хорошая тачка)при прокручивании своих первоначальных деньжат? Как человек своим трудом, за один рабочий день, при нынешних условиях, может сварганить себе крутое тачило?

2. повторюю: отой жаргон "капіталіст, пралєтарій" є псевдо-термінами псевдо-релігії "марксизм", котрі сенсу не мають й прислуговують ті´ки червоній пропаганді.

на володаря грошей працюють його гроші, тобто їхня кількість - якщо їх влучно вкласти. 2008 р. по отой кризі були й отакі "капіталісти", яким довелося виходити з вікна 44 поверху, щоб уникнути "неприємностей"

хоча й питання не до мене:

1. "на марксиста" вчитися не треба - марксизм є не наукою а псевдо-релігією, тобто треба лише вивчити "кодекс віри"

2. повторюю: отой жаргон "капіталіст, пралєтарій" є псевдо-термінами псевдо-релігії "марксизм", котрі сенсу не мають й прислуговують ті´ки червоній пропаганді.

на володаря грошей працюють його гроші, тобто їхня кількість - якщо їх влучно вкласти. 2008 р. по отой кризі були й отакі "капіталісти", яким довелося виходити з вікна 44 поверху, щоб уникнути "неприємностей"

Тeпeр всe зрослося - гроші роблять гроші, на які всe можна купити.
А я, *****о, думав, що люди всe виробляють з матeріалів.
Питання всі відпали .

Тeпeр всe зрослося - гроші роблять гроші, на які всe можна купити.
А я, *****о, думав, що люди всe виробляють з матeріалів.
Питання всі відпали .

на жаль, усе трохи складніше:

1. Як показує життя, за гроші можна купити не все, чого не допетрив напр. ***ло, купуючи Унітазія та його "шоблу"

2. Люди виробляють з матеріялів не усе, бо велика частина "виробів" та "виробництва", напр. законодавча "творчість" чи поезія ся відбуває з "матеріялів", котрі не можна помацати рученятками та у іншій реальності (що падла Маркс старанно "обійшов" у своїх "творах")

щШ
на жаль, усе трохи складніше:

1. Як показує життя, за гроші можна купити не все, чого не допетрив напр. ***ло, купуючи Унітазія та його "шоблу"

2. Люди виробляють з матеріялів не усе, бо велика частина "виробів" та "виробництва", напр. законодавча "творчість" чи поезія ся відбуває з "матеріялів", котрі не можна помацати рученятками та у іншій реальності (що падла Маркс старанно "обійшов" у своїх "творах")

Маркс, сцуко, мабуть, нe доганяв, що законодавці і поeти можуть творити свій нeматeріяльний продукт і бeз грошeнят, бо був задрочeнним , цинічним матeріялістом, вважаючи, що люди бьються за гроші тому, що на них можна купити всe - і матeріяльнe і духовнe. Він і нe уявляв, що дух, розум можуть творити грошeнята.

Сделайте все вычеты затрат по налогам из прибавочной стоимости и Вы получите чистую прибыль.:клас::D
Прибыль определяется из действительных денежных затрат и доходов. Которые постоянно меняются. А трудовая стоимость определяется из средних а не конкретных трудозатрат.А, кроме того, маркс нахально исключил из калькуляции стоимости трудозатраты работников не занятых в изготовлении продукта. А таких бывает и 90%, и больше. Простой пример - работники производящие продукт для нужд производства. Этот продукт, по Марксу, не имеет стоимости. И фарфор, обжигаемый внутри обожженных сосудов, теряет трудоемкость своего производства, по сравнению с реальной, учитывающей изготовление сосудов для собственных нужд.

Из-за игнорирования многих работ на производстве, соотношение трудовых стоимостей продуктов двух однотипных производств может отличаться от соотношения их меновых стоимостей в разы. Если один металлургический комбинат делает окатыши на собственной обогатительной фабрике, а другой их покупает на стороне. То труд производства окатышей первого комбината в стоимость металла не войдет, а у второго, покупающего окатыши - войдет, как прошлый труд. А рыночная цена металла будет практически одинакокой. Отношение стоимостей может составить и 2, и больше. А меновых стоимостей - всего 1.

Торговую надбавку или торговый процент получает торговый капиталист.
Промышленный капиталист имеет прибыль ещё на стадии производства, а не продажи.:клас::D
Многие производственные фирмы имеют свои магазины и сети распределения продукции. А многие торговые фирмы имеют свои производства.

Знов уявні категорії.

До речі, одна з причин нежиттєздатності радянської економіки саме у тому і полягає, що комуняки дійсно думали, що виробляючи нікому непотрібну продукцію вони вже "отримують прибуток на стадії виробництва".

Отак Гавроши і вбили СРСР.
Та у комуняк іще нікчемніші уявлення про життя. Вони не просто раділи перевиконанню державного плану. А майже всіх заставляли брати зобов"язання перевиконувати план. Цим телепням і досі не дійшло, яким тягарем на виконання плану, якою перепоною в цій справі, є будь яке відхилення від плану. Хоч недовиконання, хоч перевиконання. Просте питання - А куди ж дівати ту понадпланову продукцію? Куди її хоч би скласти, коли засоби передбачені тільки в плановому розмірі. А матеріали та комплектуючі для виробництва де брати після перевиконання? Віднімати у суміжних виробництв? Коли поставки йдуть по плану. Ще й дивувалися - чому ж ті буржуї не дозволяють своїм робітникам заробити? Ба які жадібні падлюки.

откуда у капиталиста в день выходит прибыли 100 тыс. доляров (хорошая тачка)при прокручивании своих первоначальных деньжат?
Как человек своим трудом, за один рабочий день, при нынешних условиях, может сварганить себе крутое тачило?
Просто интересно?
Ну я ж тобі казав, думати треба, а не херньою страдати.
Якшо ти будеш ****** пшеницею дорогою годувати, то будеш свинарем звичайним.
І ніхуя ти ніколи не заробиш.
Але якшо ти придумаєш де би то корми дістати халявні і візьмеш на себе трохи ризику, то можеш зовсім ****** не годувати.
Наймаєш людину яка ****** годує, наймаєш водія який який корми привозить.
А сам займаєшся чисто організацією роботи. Шось десь дістаєш, плануєш яких ****** тримати, і чи брати кредит чи не брати. Чи будувати нову стайню чи не будувати.
Отак гроші заробляються.
Але якшо ти того не можеш і не вмієш, значить ти свинар звичайний.
І носити їсти свиням то твій рівень.
І більшої зарплати ти не заслуговуєш.
Не буває такого шоб свинар звичайний заробляв такі гроші як нормальний господар.
Хулі тут не ясно?

Промышленный капиталист имеет прибыль ещё на стадии производства, а не продажи.:клас::D
А какую прибыль имеет, например, фабрикант феерверков, когда они ещё сохнут? Положительную или отрицательную? Которая возникнет аж на складе, после взрыва и пожара?

Взято -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:D

CVN_TNY_10_23_17RGB.webp

Не буду тянуть с Энгельсом, пусть марскситы вникают...
Авторы призрака оба тронутые. И Энгельс видимо такой же плут, как и Маркс. Уже то, что Энгельс видел в философии Гегеля какое-то достижение, говорит о его недоумковатости. Эти гегельянцы видимо, начиная с Гегеля, дружно путали взаимоотношения между понятиями с взаимоотношениями между объектами, обозначенными этими понятиями.

О, ихбин уже и под Гегеля подкапываться начал. :D
Для альтернативно одарённых сообщаю: на запрос "Hegel site:*.de" гугл выдаёт 634 000 ссылок. Так это только ссылки на немецкий сегмент сети.
Зато там легко выяснить, преподают ли сейчас Гегеля в немецких университетах. :)

Авторы призрака оба тронутые. И Энгельс видимо такой же плут, как и Маркс. Уже то, что Энгельс видел в философии Гегеля какое-то достижение, говорит о его недоумковатости. Эти гегельянцы видимо, начиная с Гегеля, дружно путали взаимоотношения между понятиями с взаимоотношениями между объектами, обозначенными этими понятиями.

А что такое логика? Чем оперируют люди, когда мыслят логично, разумно?
Или Вы как акин на одной струне:что вижу, то и пою. Теперь ясненько, почему Вы так легко удeлали Маркса.

Ну я ж тобі казав, думати треба, а не херньою страдати.
Якшо ти будеш ****** пшеницею дорогою годувати, то будеш свинарем звичайним.
І ніхуя ти ніколи не заробиш.
Але якшо ти придумаєш де би то корми дістати халявні і візьмеш на себе трохи ризику, то можеш зовсім ****** не годувати.
Наймаєш людину яка ****** годує, наймаєш водія який який корми привозить.
А сам займаєшся чисто організацією роботи. Шось десь дістаєш, плануєш яких ****** тримати, і чи брати кредит чи не брати. Чи будувати нову стайню чи не будувати.
Отак гроші заробляються.
Але якшо ти того не можеш і не вмієш, значить ти свинар звичайний.
І носити їсти свиням то твій рівень.
І більшої зарплати ти не заслуговуєш.
Не буває такого шоб свинар звичайний заробляв такі гроші як нормальний господар.
Хулі тут не ясно?
Та і я так думав. Хто господар свинофeрми , той й банкує. Я господар - ти дурeнь, довбойоб, ти господар - я дибіл.
Шахти у ахмeтова - шахтарі ******ки.
А комуняки хотіли, щоб всі були ******ками - пахали на них
за зарплатню.

Та і я так думав. Хто господар свинофeрми , той й банкує. Я господар - ти дурeнь, довбойоб, ти господар - я дибіл.
Ніфіга ти не зрозумів.
Ти ***** не тому шо ти свиноферми не маєш.
Ти свиноферми не маєш тому шо *****.
І ніколи мати не будеш.
Навіть якшо тобі її хтось подарує готову, ти не зможеш з нею справитись.
Ти її доведеш до рівня мінімального свинарника.
До свого рівня доведеш.
А балачки про те шо колись такі *****и будуть власниками, ну то як мрії бомжа, шо дайте йому компютер він програмістом буде.
От подарує йому хтось компютер. І шо бомж з ним зробить? Та розхуярить куском цегли шоб здати на металобрух.
Отак воно все насправді є.

А что такое логика? Чем оперируют люди, когда мыслят логично, разумно?
Или Вы как акин на одной струне:что вижу, то и пою. Теперь ясненько, почему Вы так легко удeлали Маркса.

Не парьтесь, - тыц...
Настоящих знатоков Гегеля в мире вообще скорее всего считанные единицы. :)

Реальность, будем надеяться (предлагаю надеяться) - то, что находится с той стороны наших ощущений. И еще где-то. Мы имеем в собственных душах, как-то сформированное понимание каких-то будто бы следов реальности. Сильно перепутанных нашими примитивными душами, забывающими, путающими сны с явью, делающими логические и вычислительные ошибки и находящимися под очень значительными влияниями друг друга.

Здорово сказано :)

Назад
Зверху Знизу