Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То є так. Більш смиливі - в мене десь є фото, де жінка годує лазаревок з руки. Смиливо підлітають та сідають на руку.О! Вони більш смиливі, ніж звичайні синиці..
Що цікаво.. Синиці, зазвичай, хватають насіння та відлітають кудись поблизу його клювати. Є декілька, самих смиливих, я вже навчився їх впізнавати, які починають клювати насіння прямо у годувальні. А от горобці - налітають, залазють у годувальню, та запихуються насінням соняшника цілком.
Подхожу кормить кошек, кричу кис- кис, летят голуби.😅 Стою жду, чтобы киски поели, а то те лезут напролом. Приходится и им что- то кидать по- дальше.Та самі тупі та бридкі птахи, у нашой місцевості - це голуби.. Я їх, м'яко кажучи, не дуже полюбляю..
Що цікаво. Прилітають постійно лише чотири голуба. Регулярно вихватують пендюлів, бо в мене є "нелетальна" рогатка.. Але, вони на стільки тупі, що можуть вихватити по кумполу, пів-години відсіджуватись, а потім знов починають налітати.. А от кішкі чогось на них зовсім не звертають уваги..