Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
Синиці вусаті. Хтось питає, а вони взагалі літають?))
Коли морози вони стають як шари.

1708289642546.webp

1708289654946.webp

Ну и как же все- таки они летают?
Ну да, летают конечно, они же не пингвины. Но выглядят зимой реально смешно. Мне они очень напоминают эти известные 3Д видео, там где животные раздутые как шары.

Чернівці, парк Шевченка 12 січня 2024
Неймовірна пташка - лазорівка звичайна – надбання Європи, захисниця лісів, парків та садів від полчища шкідників.

1708465634690.png

1708465657505.png

1708465676644.png

PS супругу сегодня нашли с ВВС Україна.
Попросили поделиться фотографиями по попугаям Крамера в Черновцах, а также ее размышлизмами по этому поводу. Говорят - самые лучшие фото и заметки на тему из всех, что они нашли в сети ;)
PPS Кстати, шутки-шутками, а в Черновцах действительно войной народ непуганый. К жене ни разу никаких вопросов не было. А вот есть одна харьковчанка в Птахи України, так у нее рекорд - 5 раз уже милицию вызывали, типо что это тут за шпионка такая с таким объективищем высматривает. Так и живем :(

Чернівці, парк Шевченка 12 січня 2024
Неймовірна пташка - лазорівка звичайна – надбання Європи, захисниця лісів, парків та садів від полчища шкідників.

1708465634690.png

1708465657505.png

1708465676644.png

PS супругу сегодня нашли с ВВС Україна.
Попросили поделиться фотографиями по попугаям Крамера в Черновцах, а также ее размышлизмами по этому поводу. Говорят - самые лучшие фото и заметки на тему из всех, что они нашли в сети ;)
PPS Кстати, шутки-шутками, а в Черновцах действительно войной народ непуганый. К жене ни разу никаких вопросов не было. А вот есть одна харьковчанка в Птахи України, так у нее рекорд - 5 раз уже милицию вызывали, типо что это тут за шпионка такая с таким объективищем высматривает. Так и живем :(
Какая ж лазоревка все- таки украинская птичка !
Вот, и ВВС заинтересовались. Уже польза от фотографий Татьяны.

Костогриз. Чернівці. Два фото 19.02.24 і два фото 2021(березень)
Костогриз досить потайливий вид, більшу частину дня він проводить на верхів'ях найвищих гілок дерев, особливо протягом сезону розмноження. Костогриза можна застати на землі, тільки в пошуках насіння або коли пьє водичку.

1708539727655.png

1708539743960.png

1708539757634.png

1708539770223.png

Середній дятел, ще молодий.
Частіше від інших дятлів тримається на товстих гілках, а не на стовбурах дерев. У молодого птаха лоб і низ бруднувато-білі; червона "шапочка" менш яскрава.

1708539967896.webp

А вот собственно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. О попугаях Крамера. Большая, интересная и иллюстрированная кучей Таниных фотографий.

А вот собственно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. О попугаях Крамера. Большая, интересная и иллюстрированная кучей Таниных фотографий.
Спасибо, интересно. И Татьяна прославилась.

Волове очко. Чернівці 22.02.2024
Цього малого горішка тепер в лісосмузі не побачиш. Добре, що є струмочок де на краю по обидві сторони ростуть дерева які оголили коріння і є де сховатися. Лісосмугу почистили до блиску - немає не хмизу, немає більше кущів та бур'янів, попилили старі і не тільки багато дерев (мабуть програма зеленського - "Мільярд дерев", комунальникі ще восени позгрібали у парках та скверах ледь не усе листя і цим завдають шкоди фауні.
Но тепер можна швидко знайти "штаб-квартиру" маленьких птахів. Спершу як побачив мене відразу сховався в глибині коренів дерева, але я вирішила дочекатися (нерухомо), коли він звикне до мене як до об'єкта нерухомості
😁
. І дочекалася, дякую тобі малеча за фотосесію.

1708693531593.png

1708693544622.png

1708693559456.png

1708693583705.png

1708711089528.webp

Останнє редагування:
Стишки-депресняшки Ларисы Рубальской.

Стишки-депрессяшки:
😁
😆
😅

у меня нет попы
у меня нет тить
я должна работать
чтобы как то жить
©
в камасутре много
интересных поз
жаль у нас с женою
остеохондроз
©
надо же приснится
всякая херня
прямо на работе
среди бела дня
©
ночью не уложишь
утром не поднять
всё ещё ребёнок
маша в сорок пять
©
я себя сегодня
хорошо веду
но наверно поздно
раз уже в аду
©
нос посередине
уши по бокам
что ещё то надо
этим мужикам
©
не влезаю в платье
испытала стресс
прикупила тортик
тортик **** влез
©
улыбнулось солнце
минус сорок три
тихо опадают
с веток снегири
©
улетают утки
в теплые края
а одна не может
жирная как я
©
рухнули надежды
просраны мечты
виноваты оба
ты и снова ты
©
на гоа медузы
белые пески
а на мне рейтузы
тёплые носки
©
я почистил карму
выхожу в астрал
но пришлось вернуться
кот опять *****л
©
ты готовишь вкусно
рыбу борщ азу
но какого хрена
всё в одном тазу
©
только похудеешь
а проклятый нюх
обнаружит запах
свежих печенюх
©
ты как май прекрасна
как дитя светла
но меня смущают
ступа и метла.
(Лариса Рубальская)

Олександр, дякую за чарівні фото) як випадає хвилинка - дуже полюбляю подивитися)
Як ваша чарівна Мімі?

Назад
Зверху Знизу