У світі тобі за двісті баксів багато нароблять ?
Не треба рівняти Україну з "в світі". Ми зімбабве, без прав і захисту, наші зарплати так само не можна порівнювти з твоїм "в світі". Ми не "в світі", ми колишня колонія з клептократичною формацією державного устрою. І всі наші права декларативні.
А є те, що є: ми платимо податки, аби влада крала їх, і влада краде, будь-яка: Льоні крали, Віті крали, Петя крав, тепер Вова краде. А ми повинні ще зверху платити за все, і за медицину теж. А нема чим - здихай, чхати хотіла держава на те, що ти платиш податки, які мають іти на медицину в тім числі.
А коли ти або твоя близька людина в лікарні, то час іде іноді на хвилини, а тобі кажуть - плати. І платиш, бо нема іншої ради.
А можна почати залупатися з залученням скарг, судів, прокуратури, і те триватиме роками, і може закінчитися похороном хворого, а суд - якщо дійде до суду - лікарів все одно не визнає винним, бо в комісіях сидять ті самі лікарі, що й по лікарнях, і експертні висновки вони ж пишуть, і кожен думає: сьогодні його тягають, а завтра мене, я прикрию його, а він мене прикриє, єслі шо.
Так що коли ти такий ото пишеш "у світі", то враження таке, що ти живеш у світі рожевих поні, а не в Україні.