Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ставил машину на учет на прошлой недели
2 этаж -выдали квитанцию на 349 грн
стоянка въезд -25 грн
осмотр - 75 грн
на лапу технику шоб протер номер 30 грн
Итого 479 грн + комиссия банка около 30+- грн за все
подробно написано куда и в какой кабинет идти в моем первом старт постеа можно по подробней в личку?
а можно по подробней в личку?
при оформлении можно вас вписать в тех.паспорт на право пользования...т.е пусть оформляет на себя (в тех. паспорте будет ее имя), а ездит пусть кто угодно?
при оформлении можно вас вписать в тех.паспорт на право пользования...
так а че там подробно описывать, дорога одна, даже если не знаешь, все равно направят ну или читайте пост Gfhty
Це вже вам вирішувати.![]()
Машина знята з обліку?
Скоріш за все відправлят проходи експерта на площадку для звірки номерів-агрегатів. Пам’ятайте, що проходження експерта вже оплачене в квітанції про постановку на облік. Не треба платити ані 25 грн за в’їзд на площадку, ані 75 грн в банк за огляд. Але це доведеться їм об’ясняти та вимагати оглянути машину безкоштовно. Також експерт буде вимагати "підготувати" до огляду номер двигуна та натякне, що треба для цього просити техніка за окрему платню. Робити це чи ні - вирішувати вам.
Чуваче, досить вже писати що то твій пост.
Ти хоч палець о палець вдарив, щоб наповнити його актуальним змістом?
Все было четко и понятно, единственное что устарело это стоимость, а куда идти всем было понятно кто читал !!! Люди даже распечатывали текст на листик и с ним делали всю процедуру !!! И всем все понятно, кто конечно читать по русски умеет !!!Ага. Так вже все було росписано, що я нічого з того не зрозумів
нет просто на русском ! все четко и понятно !А зараз, по схемі від Бєбє,
Я как раз понимаю прекрасно (я свободно общаюсь на трех языках !), а вот многие Харьковчане не понимают державну мову !!!А, то ти державну мову не сприймаєш просто?
А некоторые русский не понимаютмову не сприймаєш просто?
Мужики, а подскажите, авто покупалось без генералки, т.е. в наличии тех. паспорт и номер телефона хозяина, регистрация изюмская. Мне для перерегистрации хватит справки-счет? + Нужно вписать газ, документы есть. Короче хозяин больше нигде не понадобиться?
И там кто-то тоже интересовался за газ, сколько стоит вписать?
Спасибо!