Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

После вступления Украины в ТС 7 млн украинцев переселят в Сибирь, — «Единая россия»

• Автор теми Автор теми terton
  • Дата створення Дата створення
Всегда поражался хитрожопости ****яцкого мышления..Главное наивной самоуверенности ...Посыл такой МАскВаБад...Вы тупые ******* почистите..от нацменов..их в Сибирь..7 млн...а вот тогда..в Маскву мы с удовольствием переедем...Всем населением..забыв бандеру,шаровары и гопак..и будем коренными масквичами..и говорить бум Понаехали!!! Короче раз в украшке на шею РФ сесть не получается пойдем огородами..В Маскве халявщиками работать хотим....
picture23.jpg

:D

Вот смешные люди...москвичи. Удивляются очевидным вещам, как дети...

Статистику давай, трепло.

Москвичи..., такие москвичи.
Как бы тебе...москвичу...объяснить...чтоб не обидеть...
Шанхай и Нью-Йорк - не столицы.

А причем здесь административный центр? Ты совсем плох, оказывается. Ну вобщем со сливом тебя.

Он не москвич, из Красноярска они будут. А посему можешь не объяснять, вряд ли дойдет, для таких в мире одна столица-Москва.

И тебя со сливом. "60% украинцев одеваются в секонд-хэнде":іржач:

Тебе какую статистику? От едро о неуклонном повышении уровня жизни?
Или тупо взять профессию, скажем, дворника и посмотреть, что платят по вакансиям в Москве и Красноярске?..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дворниками в России только гастарбайтеры работают. Так что пример "немного по дэбильному" выбран

"менеджер" в Москве и Красноярске - 46000 и 27000, сответсвенно.
"инженер" - 50000 и 33000
"водитель" - 43000 и 29000
"продавец" - 29000 и 19000

Это средняя по поиску Яндекс.Работы. Так что засунь свои "в пять раз", туда, где солнце не светит.

Действительно. А причем здесь административный центр, если речь идет о столицах...
Школота красноярская - самая школотистая.
Иди экватор на карте поищи. Как найдешь, так и возвращайся на ХФ, через полгодика...

Дубинушка, ты хоть в курсе, что слово столица имеет не только административное значение?

Останнє редагування:
На новий рік був у Воронежі. Вразило те, що дуже багато пьяних з підбитими очами, або розбитим обличчям. Це у них по п"яній лавочці обов"язково деруться поміж собою. Вранці вихваляються хто кого скільки раз посадив на сраку...
Їхні ресторани, це приблизно те ж саме, що у Харкові якесь захудале кафе. Але вони вірять, що ходять саме до ресторацій. Кухня не витримує жодної критики. У нас готують харчі смачніше бабки, які розвозять обіди по офісам.
Автомобілі на вулиці, на 70% - "жульки".
Порівняння людей на вулицях теж на користь росіян. По-перше дуже багато жінок товстих і молодих і старих. По-друге, одягаються у порівнянні з харків"янками дуже безвкусно. Дуже громко розмовляють поміж собою на вулицях і лаються нецензурною лайкою не соромлячись і не звертаючи уваги на те. що поруч з ними діти.
Повне безкультур"я! Кошмар.

А чего это они толстые?? с какого перепугу? тамже голодно? от водки тоже худеют..синяков жирных нет...70 % НОВЫХ жулек а не убитых опелей,бмв и мерсов 70-80х...
А теперь главное А че ты там в *****щине то НГ делал? А ? Слаще водка на халяву..или родня? Если родня недавно уехала-зрадники,если давно там значит подселенец сталинский
Їздив до свого давнього приятеля, який там живе із свого першого дня життя на цій землі. Доречі, брав свою горілку, вона тамтешнім дуже подобається. Хоча там продають і "Немирівську". Але я возив із собою "Морошу". Сподобалася там усім.
Чого вони там такі товсті спитай у них сам. Я не дієтолог і відповісти не можу за них. Жульки, доречі, теж не дуже нові там. Та й стареньких авто там достатньо. Дороги розбиті, у центрі тільки непогані.
Доречі, а де ж ти у нас бачив стільки вбитих мерсів та бмв? У себе в селі? Бо, у Харкові, дуже рідко бачиш такі розвалюхи. Хіба що на авторинку в Песочині, у перекупів. Так їх вже давно не купляють, навіть для своїх дітей. Зато подивись які ціни виставляють перекупи на наші "Ланоси" та "Сенси". От з цього приводу стає смішно. Бо, тільки повні лохи купляють у них за таку ціну.

Ты сам себе доказал, что в Москве зарплаты выше и туда уже полРоссиии съебало на заработки? Вот и славненько.
Остальные съебали в Питер.

Поздравляю тебя со сливом, и признанием собственной умственной неполноценности! Попутать "выше на треть" с "выше в пять раз" - на такое способен только настоящий *****. :eek:

На новий рік був у Воронежі. Вразило те, що дуже багато пьяних з підбитими очами, або розбитим обличчям. Це у них по п"яній лавочці обов"язково деруться поміж собою. Вранці вихваляються хто кого скільки раз посадив на сраку...
Їхні ресторани, це приблизно те ж саме, що у Харкові якесь захудале кафе. Але вони вірять, що ходять саме до ресторацій. Кухня не витримує жодної критики. У нас готують харчі смачніше бабки, які розвозять обіди по офісам.
Автомобілі на вулиці, на 70% - "жульки".
Порівняння людей на вулицях теж на користь росіян. По-перше дуже багато жінок товстих і молодих і старих. По-друге, одягаються у порівнянні з харків"янками дуже безвкусно. Дуже громко розмовляють поміж собою на вулицях і лаються нецензурною лайкою не соромлячись і не звертаючи уваги на те. що поруч з ними діти.
Повне безкультур"я! Кошмар.
очень точно. В свое время с девочкой из Воронежа встречался (училась у нас, как и ее мама раньше). Попоездил в Воронеж,чуть не женился. Ну и с городом познакомился. Описание ресторанов точняк. Как-то с ее друзьями-подругами пошли в "Брно", самый крутой на ту пору. В меню полный список блюд, фактически только картошка жаренная с сухой отбивной:D Поели-выпили-потанцевали, потом вышли на центральную площадь ловить машину, и все как запели:D. Причем не только мы...Прикольно:)

то что водка гамно...100500..был в поволжье..накуй..трезвость нома жизни...с такой точно с катушек уйдешь..Сало тоже ****** редкое...Насчет кафе..В Пензе..Вокзал..снаружи бедноват..внутри вполне айс,чисто...ВАЙ ФАЙ на шару..Это Пенза..Полицаи цеплялись но вежливо..спросил за что обьяснили-сумка большая,поставь в камеру хранения и ходи спокойно..За сутки на вокзале видел одного в дым пьяного..верьте не верьте 1...но в туман до рыгачки..подвыпивших как у нас...нет..Кафе на вокзале вполне нормальное..солянка отбивная картошка гарнир 170 рэ..но пиво 2 л 160 рэ )) кофе и чай 5-8 рэ...
Оренбург...видно что город был бедным но в него льют деньги..Насчет бескультурья...Ну глаз не резало.. Сигареты возле школы в супермакркете нет как и спиртного и пива...Водка до 22 потом только спецмагазин хз где...Машины разные..но 9 уже как у нас копейка..редко..10 серия,приора,новые иномарки..старья иномарочного почти не видел..Говорят их в кредит не дают и нафик они впали.. Поголовного пьянства или распития пива на улице просто нет..Ну нет и все...Может где-то на окраинах,в гетто и квасят..Возле домов много машин...
Учитывая одно Харьков город непростой..тут на перекрестке можно три кайена вместе встретить..в европе это редкость..а тут ...
Дороги..Оренбург 5 Пенза 3 Харьков 4..Трассы между городам все в ремонте-но не латают а расширяют..добавляя полосы...Деньги в дороги закапывают.Женщины...я на них не смотрел))) Я смотрел на свою..так что не скажу)))
но извините это все таки провинция как и Воронеж..Но тех картин,которые рисуют некоторые форумчане нет..Видно что города не богатые и видно что в них идет влив бабла..
ЗЫ дожить до того что начинать сравнивать Харьков с российской глубинкой))) Лет 25 назад такое бы и в голову не пришло... Сравнивали с Москвой,с Питером,Киевом.. А Воронеж я помню..не помню толщину но бабы там носатые )))
1. Оренбург та Пенза - це подалі від Москви, а всім відомо, що кожний п"ятий рубль залишається в Москві, то, цілком зрозуміло чому на переферії залишається значно менше грошів.
2. Поголовного пияцтва і у Воронежі теж на вулицях не дуже видно. Але, якщо весілля, або іще який-то захід з великою кількістю людей, то там завжди була "традиція" побитися як слід, незважаючи на особи.
3. Я зазвичай називаю усі ВАЗи "жульками". бо вони принципово так і залишилися на одній й тій же платформі "жульки".
4. Щодо "вай-фая". У нас тепер теж на вокзалах роблять це. Я, наприклад, був дуже здивований, коли сидів на пригородному автобусному терміналі на Холодній горі, витяг ноут і побачив, що "вай-фай" є. ;) Звичайно, поки чекав на прибуття маршрутки скористувався й провів перемовини із своїм приятелем по "скайпу". Так, що це тепер не показник.
5. Про сало. :D Ну, в Росії взагалі не прийнято їсти сало. Я, дуже давно, за розподілом працював під Брянськом. Так там на ринку, навіть у Брянську, продавали завжди свинину з необрізаним салом. Яке ж було здивування продавця, коли я попросив, щоб мені зрізали тільки одне сало. Дома, його обробив, як слід, потім якось узяв на роботу і усі мої робітники були здивовані, коли я став їсти сало. Звичайно, пригостив, усім сподобалось. Потім вони своїх молодок до мене підіслали, щоб навчив їх, як правильно готувати сало. А у них дають, навіть, у їдальнях блюдо, називають ескалоп, в якому шмат смаженої свинини з необрізаним салом.
6. Чому в РФ мало старих "жулєк". А це через те, що у них, якщо здаєш старий авто і купляєш нове "жульку", то тобі компенсують частину вартості нового автомобіля. Через це, багато росіяна поміняли старі "жульки" на нові. Я не знаю, але зараз, мені здається вже ця програма не працює.
Доречі, в РФ збирають дуже багато іномарок. Через це, вони їх теж купляють. Наших Ланосів теж багатенько бігає, я забув тільки як вона у них називається...
7. Я не можу порівнювати Воронеж ( з населенням вже в 1 млн) із глибинкою типа Оренбург чи Пенза. До Воронежа від Харкова приблизно біля 400 км. Столиця Центрального Чорноземного району. Там, доречі, біля Воронежу теж побудували декілька автомагістралей дуже якісних.
Але як би то не було, рівень культури у Харкові, та найближчих обласних центрів РФ: Білгороду, Курську та Воронежу набагато вище. Це відчувається одразу.

очень точно. В свое время с девочкой из Воронежа встречался (училась у нас, как и ее мама раньше). Попоездил в Воронеж,чуть не женился. Ну и с городом познакомился. Описание ресторанов точняк. Как-то с ее друзьями-подругами пошли в "Брно", самый крутой на ту пору. В меню полный список блюд, фактически только картошка жаренная с сухой отбивной:D Поели-выпили-потанцевали, потом вышли на центральную площадь ловить машину, и все как запели:D. Причем не только мы...Прикольно:)
Ха-ха! Так "Брно" - побудували вже в останні роки радянської влади. А я бував там у відрядженнях дуже часто і пожив у Воронежі і у центральних готелях та нецентральних. Декілька разів зупинявся і в "Брно" Це було щось страшенне, кожному номері бруд і таракани. У крамницях окрім "Естонської" ковбаси, яка складалсь в основному із старого сала нічого не було. Навіть, рибних консервів було дуже мало. Так я возив своїм приятелям із Харкова завжди варену ковбасу, сосиски, сардельки. Зато у Воронежі завжди багато було сира і досить якісного.
А самим крутим тоді рестораном був "Славянский". Ну, їдальня - їдальнею" і грав в ній якийсь-то самодіяльний ансамбль. Ми над ними тоді глузували, як могли.
Зато, коли мої друзі із Воронежу приїздили до мене в гості, вони тут об"їдалися й дуже нахвалювали усе від хліба до тістечек, які казали, що зроду такої смакоти не їли. А їхні дружини були у захопленні тоді від яблучного "шампанського" - сидру, який накупали ящиками й везли додому. При чому, одна дружина мого приятеля, що працювала зав. кафе, була просто збентежена смакотою української кухні, яку куштувала у харківських кафе та ресторанах. І познайомилася з деякими своїми колегами у Харкові, щоб перейняти їхній досвід.

Останнє редагування:
Якби ******* Харків не окупували, то він був би, навіть, як сам Львів.
Всім же, а особливо нам, патріотам, відомо, що Харків є москальсьим містом на нашій, Богом нам даній землі, тому й проиходиться його порівнювати з москальськими.

Останнє редагування:
Якби ******* Харків не окупували
То есть то, что Харьков, как и вся Слобожанщина, внезапно стала частью УССР это называется оккупацией. Вечер о*уительных историй.
відомо, що Харків є москальсьим містом на нашій, Богом нам даній земл
Ну зачем вы так русских царей величаете)) Не боги они были, а простые люди)

За те, що ******* зробили з Харковом - історія їм не пробачить.
Понабудували навмисне промислових, научних, освітніх, культурних тощо закладів, щоб знищити українство.
Навіть метрополітен вирили, прокляті.

Останнє редагування:
За те, що ******* зробили з Харковом - історія їм не пробачить.
Понабудували навмисне промислових, научних, освітніх, культурних тощо закладів, щоб знищити українство.
Навіть метрополітен вирили, прокляті.

Невмолима iсторя також не пробачить майстровитих нiмцiв i пихатих iталйцiв за те, що вони зробили iз устя Неви. Це нечувано-в болотi збудувати столицю.I всього лише загативши трясовину людьськими кiстками. А потiм (попередньо поголивши сокирою:D), заселили цi чухонськi болота москалями;)

Невмолима iсторя також не пробачить майстровитих нiмцiв i пихатих iталйцiв за те, що вони зробили iз устя Неви. Це нечувано-в болотi збудувати столицю.I всього лише загативши трясовину людьськими кiстками. А потiм (попередньо поголивши сокирою:D), заселили цi чухонськi болота москалями;)

Варвари, дикі люди, що від них чекати?.
Це ж не Америка, не цивілізований Захід, де права чаловєка на генному рівні - там рабів любили, як рідних дітей.
Повезло , слава Богу, Галіції. Їй вдалося зберегти себе, як неціловану дівчину, в сім*ї братерських еуропейських народів - й духовно й матеріально вона така ж , як й 200 років назад.

Останнє редагування:
Варвари, дикі люди, що від них чекати?.
Це ж не Америка, не цивілізований Захід, де права чаловєка на генному рівні - там рабів любили, як рідних дітей.
Повезло , слава Богу, Галіції. Їй вдалося зберегти себе, як неціловану дівчину, в сім*ї братерських еуропейських народів - й духовно й матеріально вона така ж , як й 200 років назад.

конгенiально логiчний перехiд на Галiцiю! Будь ласка, не втрачайте цей дар, радуйте нас цiею вишуканою i органiчною м`якiстю переходу до цiкавих особисто вам тем:D

Не знаю. А что в Москве зарплата в пять раз выше? Мамаду, ты порой выдашь что то - не один свидомый такого не придумает.
да, выше, например врач на ставку за один и тот же объем работы по одной и той же специальности в области московской получает около 16000 рублей, а в Москве более 60000 рублей (правда в частной клинике)

Тебе уже сказали сколько обходится квартплата квартиры в 70м.кв. в Харькове, 700 грн.
Твоя двушка 130 у.е=1040 грн. Интересно сколько квадратов.
Мишкалапа из Красноярска выкладывал что у него такая 70 кв. м. обходится в 1300 грн.
Я ведь специально для альтернативноодаренных выделил фразу "ПРИ ПРОЧИХ РАВНЫХ УСЛОВИЯХ".Я пока не установил счетчики на воду и отопление и проживающих много,мне и начисляют по полной программе,а это добрая половина расходов на коммуналку,но это поправимо,счетчики поставлю этой же зимой,тогда и посмотрим.
Иди к маме пусть научит считать.
Боюсь тебе и мама не поможет.
Я тебе давал тарифы, в России электроэнергия для населения дороже чем в Харькове.
Что то дороже,что то дешевле,а в сумме получается содержать единицу жилой площади дешевле в России,но повторюсь специально для тебя-ПРИ ОДИНАКОВОМ ПОТРЕБЛЕНИИ.

Москвичи..., такие москвичи.
Клал плитку *****ам и не доплатили?
Как бы тебе...москвичу...объяснить...чтоб не обидеть.
Дык я тебе про что и толкую-клади ровнее в следующий раз и все будет нормалек.
Шанхай и Нью-Йорк - не столицы.
Самые большие города и экономические столицы.

Мамаду, собирайся...

Запіздно!!! Там вже давно китайці живуть, вони наших туди не допустять! Знову *******ти хочуть підставити українців. :D

Як і ти без ЄС, так і я без ТС можемо обійтися, з цим я не спорю. Ти спитав «для всіх громадян, а не окремих» тому я тобі і відповів як для всіх: ЄС дає можливість всім вилізти зі схронів і стати людьми світу, інтернаціоналістами.
Для таких как сергуня интернационализм только один - советский.

Резонный вопрос для любого здравомыслящего ****а..
Для здравомыслящих цифрами и давлю.Этот клоун в образе Гарфилда не поймет или его скорчит от разрыва шаблона,но ведь он не один тут.

ведь то что ты считал до этого, это не все что входит в квартплату.
Абсолютно все,включая интернет.
Добавь сюда электричество около 200 квт на 50 грн и выйдет 310 грн.

В ноябре и декабре будет около 500 грн.
За трешку в 70 кв м в ноябре было около 600 грн.
Счетчики небось на все установил?Трудно оценить много это или мало,не зная сколько кубов воды ты употребил,сколько киловатт электричества и гигакалорий тепла.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу