Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я, посмотрев новый, пересмотрел предыдущие задом наперёд (с пятой до первой части). Спойлерну: если Вы поклонница франшизы, то в шестой части не должны быть разочарованы 😉Вчора почала передивлятися Пункт(и) призначення.
Подивилася першу і треть другої частини))) Наскільки мене вистачить, хз, але перед новим фільмом хочу передивитися попередників)))
Дякую)Я, посмотрев новый, пересмотрел предыдущие задом наперёд (с пятой до первой части). Спойлерну: если Вы поклонница франшизы, то в шестой части не должны быть разочарованы 😉
не смог досмотреть . фильм *Никто* нормальный боевик . вторая часть шлакMission: Impossible - The Final Reckoning вийшла в гарній якості, на торентах вже різні варіанти
Да, друга часть Нікти - барахло. Умудрілісь чувака з пєрвой часті, которого Стіч отмудохал в автобусі, засунуть у другу часть. І амнезію єму впіндюріть. Бо нє узнал он того, хто йому передні зуби вибивне смог досмотреть . фильм *Никто* нормальный боевик . вторая часть шлак
Да и первая барахло судя по этой клоунской псевдореалистической драке. Я, если шо, не смотрел, но осуждаюДа, друга часть Нікти - барахло. Умудрілісь чувака з пєрвой часті, которого Стіч отмудохал в автобусі, засунуть у другу часть. І амнезію єму впіндюріть. Бо нє узнал он того, хто йому передні зуби вибив
Так а більше в першій частині нічого цікавого і нема.Да и первая барахло судя по этой клоунской псевдореалистической драке. Я, если шо, не смотрел, но осуждаюА драку Дозор выкладывал)
Ясно, значит я ее можно сказать смотрел)Так а більше в першій частині нічого цікавого і нема.
6/10. Це точно воно ?Шедевр
![]()
по всей видимости мы говорим о разных фильмах.6/10. Це точно воно ?
Навіть у цього - тридцятирічної майже давнини - сімка від натовпу глядачів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я про оцінку від глядачів (чи хто там середню визначає). 6/10. Та не так вже багато часу є на це "іскуство", щоб віддати годинку-другу фільму з такою оцінкою хоч і від мух.по всей видимости мы говорим о разных фильмах.
О, это дилема.Я про оцінку від глядачів (чи хто там середню визначає). 6/10. Та не так вже багато часу є на це "іскуство", щоб віддати годинку-другу фільму з такою оцінкою хоч і від мух.
Ну, я от почав дивитись всі від 7.5 IMDB. Хоч якось відсортувати. Бо немає ж часу. А фільмів - трильойни.Смотреть на оценки, это почти как читать комментарии к фильму.
Это скорей избавит Вас от хорошего произведения, чем сэкономит вам время.