Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полиция Харькова

• Автор теми Автор теми Полиция
  • Дата створення Дата створення
Буквально позавчера моего знакомого бухого в ****о новая полиция тормознула а потом отпустила всего за 100 баксов. За СТО БАКСОВ КАРЛ! Чувак мне перед этим с трудом в вайбере писал путая буквы, так что прикиньте его состояние. А мусора ему "от вас чтото алкоголем пахнет". Это просто писец, я б таких просто сходу сажал лет на пять. ****, им по 10К зп дали а они потенциального убийцу за соточку отпускают. Короче полное разочарование.

ПС я не вата и тд. Это 100% реальная история, от чела, которого хорошо лично знаю. И еще, инфа изнутри, уже кучку этих полудурков уволили за то что по 50 гр брали за нарушения. Реально *****ы.

Мальчик в трусиках был?

Самое интересное, что "свидетель" пишет с американского ip! :D Умно, умно, не светить же российский ;)

Буквально позавчера моего знакомого бухого в ****о новая полиция тормознула а потом отпустила всего за 100 баксов. За СТО БАКСОВ КАРЛ! Чувак мне перед этим с трудом в вайбере писал путая буквы, так что прикиньте его состояние. А мусора ему "от вас чтото алкоголем пахнет". Это просто писец, я б таких просто сходу сажал лет на пять. ****, им по 10К зп дали а они потенциального убийцу за соточку отпускают. Короче полное разочарование.

ПС я не вата и тд. Это 100% реальная история, от чела, которого хорошо лично знаю. И еще, инфа изнутри, уже кучку этих полудурков уволили за то что по 50 гр брали за нарушения. Реально *****ы.

:іржач: Жги ИСЧО!!!
:попкорн:

Ну и где полиция уже 17:00. Сегодня живем и катаемся как попало? ИЛИ очередной чёс?время 17.04 Поэзия пл. гайдоны, авто зеленый вагон работают дальше.Аваков пиз....ун или как?Удачи Хлопцы, в не легком для службы УКРАИНСКОМ ХАРЬКОВЕ.

Господа привыкайте того, что было ментовско хамского уже не будет.Туда бы прокуроров и судей,но это дело времени.

Сегодня шел за хлебом. Стоит ланос, за ним стоит мигалка. Коп вышел, подошел к водиле и поздоровался. Дальше не стал смотреть, пошел за хлебом. Вот вам реальная история.

Сегодня шел за хлебом. Стоит ланос, за ним стоит мигалка. Коп вышел, подошел к водиле и поздоровался. Дальше не стал смотреть, пошел за хлебом. Вот вам реальная история.

13422545751829.jpg

Немного про дорожную полицию. Обещают до мая по всей Украине сделать.

Господа привыкайте того, что было ментовско хамского уже не будет.Туда бы прокуроров и судей,но это дело времени.

Ой да ладно, в райотделах разве другие люди пришли или беркут в 99% не приняли в новую полицию?

Ой да ладно, в райотделах разве другие люди пришли или беркут в 99% не приняли в новую полицию?

Переаттестация прошла/проходит пока в Киеве и Киевской области. Андерстенд?

я так понял тут кто-то что-то не так сделал? стесняюсь спросить - а кто и что?

Кто знает. Мораль сей басни такова: жизнь рутинна и уныла. И когда мне кто-то клянется, что сам лично видел что-то другое, то я только улыбаюсь.

"Брали хабарі? Брав, канєшно". Как милиционеров набирают в новую полицию

**** аттестационной комиссии при МВД Роман Синицын рассказал Фокусу, как тестируют кандидатов в полицейские, и о том, как милиционеры, опасаясь увольнения, пытаются избежать аттестации
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это успех, я соглашусь с автором видео :D

Почему отсосала а что надо біло делать7
Как всегда лишь бы запостить фигню. У нас полиция всегда полиция неправа.
- Не догнали - надо было догнать и таранить
- Догнали и таранили - надо было ехать сзади и приказывать голосом остановиться
- Приказывали голосом - а надо было стрелять по колёсам
- Стреляли по колёсам - "та они вобще офигели"
и прочее...

Как всегда лишь бы запостить фигню. У нас полиция всегда полиция неправа.
- Не догнали - надо было догнать и таранить
- Догнали и таранили - надо было ехать сзади и приказывать голосом остановиться
- Приказывали голосом - а надо было стрелять по колёсам
- Стреляли по колёсам - "та они вобще офигели"
и прочее...
:іржач::клас:

Київський патрульний йде з нової поліції: його пояснення

Київський поліцейський вирішив звільнитися з нового місця роботи. На своїй сторінці у Facebook Алекс Харченко навів кілька аргументів, чому прийняв таке рішення.

Так, за його словами, в Департаменті патрульної поліції надзвичайно велика кількість старих совкових бюрократів з відповідними підходами до роботи.

До того ж за півроку в Департаменті встигла утворитися критична маса нових совкових бюрократів. "Це ті, кому до 30, але чия ідеологія діяльності - прикриття своєї жопи", - написав він.

Харченко вважає, що процеси – не працюють. "Працює ручне управління. І самовідтворюється. Процесів ніхто особливо і не прагне, якщо розуміє їхню доречність взагалі. Тому, за даних умов, бєспєрспєктівняк", - зазначив він.

Окрім того, за словами Харченка, нормативна база не витримує функціонального навантаження, однак ніхто не поспішає змінювати її прийнятними темпами.

"Сповідується старе одвічне совкове "строгость наших законов компенсируется необязательностью..." + відтворення двох паралельних реальностей: де факто і на папері", - наголосив Харченко.

Наостанок він зазначив, попри все вважає створення поліції в Україні реформою, однак не досить ефективною.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тому, за даних умов, бєспєрспєктівняк", - зазначив він.
свєтіло поліції, ага
а покидає поліцію він тому, що навіть за зарплатню, вдвічі (або і вричі) меншу за мєнтовську, він не хоче працювати. праця поліцейського - це не тільки перевести бабусю через дорогу, позування на камери, посмішки і подібне. праця поліцейського - це і неадекватні громадяни, які не тільки обливають брудом, але і кидаються з кулаками, і чим потяжче. це треба прийняти рішення, а не стояти жувати соплі. треба вміти відповідати тим неадекватам адекватно, але він НЕ ВМІЄ. що вони можуть за 3 місяці курсів винести? толком нічого. вони навіть протоколи не вміють скласти, *****аси-гаїшники за них це роблять.
питається, а якого ти туди йшов? многа дєнєх зарплати палучать? так і працювати треба. на тебе держава потратила кошти, будь ласка верни їх, хай замість тебе вивчать іншого, який буде працювати. ви ж знали, що скрізь менти продажніе, так і боріться з ними. а тепер знаходить купу причин, щоби звалити - усталі ми.

Назад
Зверху Знизу