Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
а як же.
Посилання на офіційні перемовини навряд чи буде.

пускает пробный шар
ця адміністрація може пускати тільки пробні гази.І то, в дозволений час в дозволеному місці (вони під санкціями ).

Дорогу осилит идущий.
саме так.Викинем російську наволоч з окупованих територій.

Но постепенно все собственники (и частники, и государство Украина) - за всё потерянное имущество получат компенсации от России
Не варто видавати бажане за дійсність.

Какое-то время Крым будет таким же непризнанным, как сейчас
він таким буде,допоки там сидять окупанти з рф.І не варто тішити себе мріями.
Ви намагаєтесь заїхати до раю на чужих кістках - це невірний шлях.

а взагалі вони смішні, ці окупанти.Варто лише почитати про їх маштабні плани щодо України.
В той самий час, як самі живуть в лайні.

Ну, про кости я комментировать ситуацию не буду.
а варто було б. Ви волієте їх не помічати, але вони є. Вбитому Карачевському було б 36 років зараз.А в той самий час коли це сталось такі собі літні жіночки у севастополі скакали "кримнаш/расія-расія".Та власне ви теж недалеко втікли.
c7gafc.webp

То як це називається??
Не танці на кістках у самому прямому сенсі.
А вам не здається шо смерть ансамблю александрова,виконавці гімна про ввічливих окупантів - це теж свого роду маленький дзвоник.Так само як і смерть кіднеперші докторалізи,яка покрала українських дітей.

Ну а Вы не допускаете мысль, что срок этого "сидения" может растянуться и на 10, и на 20, и на 30 лет?
Я була свідком того, коли сплата за рахунками була відтермінована саме на 30 років. Людина робила шо хотіла,незважаючи ні на шо. І розрахувалася страшною ціною.
Так само і тут.Шо таке 30 чи 50 років для держави?Це небагато. Але нічого не минає просто так.

Приднестровье неподконтрольно Молдове тоже уже как 25 лет.
території пострадянскького простору немало постраждали від рф,вона кругом сунула свого носа та несла смерті та руйнування.
Білорусь на черзі.
Але ніхто, НІХТО не став жити краще там де втрутилась рф.То чого ж в криму має бути інакше? Це зла іронія - пихаті запроданці криму або виїдуть, або будуть прислуговувати окупантам.І ніяких космічних зарплат та пенсій там не буде в жодному разі.Схоже,шо вони таки починають це нарешті розуміти :)

Не находите, что Вы просто не дожить можете до деоккупации (говорю Вашим термином) - как и я?
можемо і не дожити.Але визнавати свою землю російською теж не збираємось.А завтра окупанти підуть на Харків та Полтаву.Того шо по тв скажуть шо там теж є скрЄпи.

И поколение, родившееся в 2014 году и позже - просто уже никак не будет себя с Украиной там ассоциировать (как нынешние жители Абхазии, даже разрушенной и нищей, - никак себя не ассоциируют с Грузией; а нынешние 20-летние жители ПМР даже читать некоторые по-румынски/молдавски (по сути, это один и тот же язык - имеется в виду латинская нотация) не могут)... - и этот вопрос будет учитываться на переговорах по Крыму в каком-нибудь условном 2029 году?
послухайте,культурна людина з пітера.Ви схоже у своїй кримнашній радості не розумієте маштабів зла, в якому так щиро брали участь.Нехай навіть пасивним чином...хоча...путін же власноруч крим не загарбував.Його росіяни захопили.І чого мені вам вірити,шо вас там не було?
)))
Ви отримали сусідів в яких росіяни вбили та закатували батьків,братів,синів .Ми виростимо наших дітей з памятю про це.
Ви і так ніколи не ставились до українців з повагою,тож ми будемо ставитись до вас з відповідним презирством.
Я взагалі дивуюсь, як з вами хтось спілкується в Житомирі.

Но... Материковая Украина России, ИМХО, не нужна.
а ви це обговоріть з окупантами на севастопольскій помийниці:D Там така була тема приєднувати нас чи ні до рф.:рл: Така собі ірина з спб ніяк не заспокоїться на наш рахунок:іржач:
Україна вам потрібна.А інакше чого ви три роки носів звідси не висовуєте?

К тому же - допустим, человек пересёк границу на Чонгаре, сел в самолёт в Симферополе, и через Москву полетел в ту же Турцию/Египет/Израиль (или любую другую безвизовую для Украины страну - к которым скоро присоединится ЕС) - как Вы запретите ему пересечь границу третьей страны (если документы в порядке - и де-факто человек уже покинул территорию Украины и летит через третью страну - Россию)?
це безглузда та затратна логістика.
Крим як курорт малопривабливий (даже відкинувши політичну складову).Немає сенсу їхати в крим, а потім летіти в Туреччину:рл:
Швидше мої родичі прилетять в Україну та з Києва полетять в Туреччину.

В Житомирі базується 95 десантно-штурмова бригада, вони багато де брали участь.Там є багато загиблих. Є такі що в полоні загинули закатовані.Є такі шо повернулись скалічені.
То як вас сприймати ? Як сусіда, чи як окупанта, який зловтішається з того шо крим у нас захопили?
А як нам цього дурноватого та пихатого сибіряка сприймати? 3 роки "настамнєт".Така собі Божа роса.
Ви не усвідомлюєте маштабів скоєного, але все зрозумієте з часом.

цікаво)))16 таємних читачів:D з південих помийок криму нанесло?:іржач:

Растянется всё на годы.
Самое паскудное в этой российской аннексии тот факт, что русские твари превратят Крым в солончаковую пустыню. Очень жаль эндемичной природы, но если это, в конечном итоге, приведет к гибели россии, я согласен.

У кого? У неё?
Понятия не имею сколько у неё тайных читателей.
та в цьому розділу.В якийсь момент часу було 4 користувача та 16 читачів.
Когось зацікавило це спілкування.Ті аборигени севастопольских помийок теж нас читають.

Кактуси будуть ростити
та нічого вони там особливо вирощувати не будуть. Шерсть підстриже краснодарський край.Рис знищений, тваринництво також. Їм пристойних цін на їжу не бачити як своїх зрадницьких вух.

Нікому нічого не нагадує?
dg9feb.webp

Я считаю (ну просто личное мнение) - что с Донбасса нужно уходить, с Украиной мириться (т.е. тот же Донбасс восстанавливать, может быть, и за наш счёт), - а по Крыму - урегулировать вопрос задним числом через компенсации. Время покажет, получится это сделать или нет. Я же не политик.

*****ы такие *****ы! Типа- ну это, я тут твоего ребенка убил, после того как у тебя кусок участка *******, и сени в хате развалил. Но я ж не думал что ты в суд подашь , обидишся.. Вобщем, я это, сени тебе помогу восстановить, а участок не верну. Ну мы ж зато разговаривать начнем, чего дуться то?
Твари *****. Я, грит, не убийца не грабитель не злодей... На 100% уверен что когда *****у понравится что нибудь, и ему захочется это себе, и спиздит, и убьет, главное что б незаметно, и безнаказанно... Тьху.

До 1971 года Северо-Крымского канала не было. При этом, все 20 веков существования цивилизации в Крыму он не был солончаковой пустыней. Просто вместо риса будет выращиваться что-то другое, не требующее полива. Просто воду будут экономить, и т.п.
Херня. *****ы уничтожают все.

До 1971 года Северо-Крымского канала не было. При этом, все 20 веков существования цивилизации в Крыму он не был солончаковой пустыней. Просто вместо риса будет выращиваться что-то другое, не требующее полива. Просто воду будут экономить, и т.п.

Ага и 3 ляма народу там не было. Да и *****ами не пахло.

и ему захочется это себе, и спиздит, и убьет, главное что б незаметно, и безнаказанно... Тьху.
саме так.
Маємо 3-річний досвід.Можемо надавати консультації всім бажаючим на тему "шо робити, коли по тв сказали шо ви - бандерівець та розпинаєте дітей".

и страна, которая просто обеспечивает свою региональную безопасность
за рахунок вбивств,військових злочинів та захоплення територій.
Не завелика ціна?
А ви сплату за рахунками ще не почали.

******ская Германия не была столь ****утой.
та чого ж.Вони були навіжені ******и з арійською чистотою крові. Але радянський союз був їх вартий.
До речі навіть сьогодні можна відшукати дуже літніх бабусь (колишні гітлерюгендовці) з відповідними поглядами. У росії є приклад, у них юнармія.Риторика десь подібна.

Назад
Зверху Знизу