Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
Мені також цікаво нащо ерефівці так невміло брешуть?

Там звідки цей юзер до нас прийшов - це норма.
Він же з Олів'є:)
Там можна і не таке почитати.Наприклад, в Києві люди бояться в скайпі писати родичам з рф правду.Того шо СБУ прийде.:)(автор нісенітниці - NetWorrior)

h4edjg.webp

Там нам з торонто про 37-й рік розповідали.
В "радной говєні" він вже настав.
h9dgje.webp

В аннексированном Россией Крыму собираются установить памятник коммунистическому диктатору Кубы Фиделю Кастро. Вопрос, чем Фидель отличился перед Крымом и почему жители автономии должны быть благодарны одному из самых отвратительных тиранов ХХ века, я бы оставил за скобками. Фиделю действительно стоит постоять в Крыму – по крайней мере, в годы стремительного превращения оккупированного полуострова в очередной «остров свободы».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там звідки цей юзер до нас прийшов - це норма.
Він же з Олів'є:)
Там можна і не таке почитати.Наприклад, в Києві люди бояться в скайпі писати родичам з рф правду.Того шо СБУ прийде.:)(автор нісенітниці - NetWorrior)

То фсьо ***ня. Зараз я розкажу бабайку.
Хахли кримчанам, які вперше отримують внутрішній паспорт по досягненні 14/16 років не ставлять реєстрації у Криму. Бо...
Згідно з законом кримсів не можуть призвати у військо.
А скоро бої на дамбасі.
І кримськими дітьми хочуть відвоювати дамбас. Їх жє нежалко.
Впринципі з тим чого чим досягнули пропогандони я згоден - вата не хоче дітям айді отримувати:D

І кримськими дітьми хочуть відвоювати дамбас. Їх жє нежалко.
:рл:
Окупантам самим не жалко тих нещасних кримських дітей.
Про Харків писали,шо тут ніби повісився дідусь, в якого не вистачило грошей заплатити комуналку і якого "біндери" довели до самогубства.:рл:

:рл:
Окупантам самим не жалко тих нещасних кримських дітей.
Про Харків писали,шо тут ніби повісився дідусь, в якого не вистачило грошей заплатити комуналку і якого "біндери" довели до самогубства.:рл:
Дiдусь був з Бэлгорода - хiр з ним.

Всем россиянам, пытается совершать в Крыму сделки с недвижимостью, полезно ознакомиться с памяткой, опубликованной в свое время на сайте российского Общества защиты прав потребителей (ОЗПП)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Памятка потребителям при посещении оккупированных территорий Крыма

Чем хуже, национальностью хуже?
И за что ваши убеждения не приемлют Бандеру и Шухевича?

Прежде всего человеконенавистничеством. Я не говорю даже о русских(неких *****ах). Их отношение к полякам.

Чем не показатель? Это анти-герои!

Прежде всего человеконенавистничеством. Я не говорю даже о русских(неких *****ах). Их отношение к полякам.

Чем не показатель? Это анти-герои!
А почему не к таджикам? Или они не человеки?

Назад
Зверху Знизу