Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліцейський застрелив людину у Дніпрі

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Хто правий?

• Люди в автівці

Голосів: 14 10.4%
  • Поліціянт

Голосів: 121 89.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    135
А где написано, что для составление протокола по админ делу, нужно предъявит нарушителю доказательства?
Це, як мінімум - очевидно. Протокол буде надано до ознайомлення порушнику, і без доказів - це бумажка, якою підтертись.

Підставою для накладення інспектором поліції штрафу може бути фото- та відеофіксація, а також показання свідків. Візуальне спостереження працівником поліції за порушенням не може бути доказом порушення.​
Якщо доказів немає у фазі складання протоколу - нахуя його взагалі складати? Його легко оскаржити в суді. Я оскаржував - мусор навіть не з'явився на суд.

До речі, поліціянт міг взагалі не бачити, чому впала поліціянтка.
:рл: А ещё он мог быть глухим. Дальтоником. Он мог быть даже в коме. Такое бывает - уснул на асфальте, проснулся через 2 секунды.
Ты троллить сюда пришел?

Они получили то, что заслужили.

что собственно мы и видели в этой ситуации, полиция совершила беспричинную остановку, требование доков незаконно
На видео видно что они нарушили ПДД.
Остановка законная.
Требование документов законное.
Я не пойму, Вам нравится троллить людей? :рл:

Со стороны смотритесь как тролли которые пишут посты "А незаконно требовать надеть маску! Докажите что коронавирус существует!"
"Никто не видел кто разбил ей лицо. Докажите что это не она на каблуках упала" :рл:
"Есть видео? А вы докажите что это не монтаж! DeepFace!"

Останнє редагування:
полиция составляет постанову и сразу выписывает штраф. Естественно она должна предоставить доказательства при рассмотрении дела, а когда их еще можно предоставить то?
Ну, справедливости ради, по 278 КУПАП можно заявлять клопотання про ознайомлення з материалами ще при подготовке до розгляду справы, чтобы сформировать линию защиты.

полиция составляет постанову и сразу выписывает штраф. Естественно она должна предоставить доказательства при рассмотрении дела, а когда их еще можно предоставить то?
Складання протоколу не равно розгляду админ справи. Пишешь - я не согласен и отправляешь в суд, а там уже полицейский будет обязан предоставить доказательства.

Це, як мінімум - очевидно. Протокол буде надано до ознайомлення порушнику, і без доказів - це бумажка, якою підтертись.
Это ты так считаешь. В законе таких требований нет.
Його легко оскаржити в суді. Я оскаржував - мусор навіть не з'явився на суд.
Бинго, что я хочу сказать. Объяснил по месту, что не согласен, складайте протокол, отправил его в суд и все. Нафига ****ить полицейского и пытаться еще доказать, что он виноват в этом.

Ніяких доказів того, що вбитий торкався поліцянтки. Ми навіть не знаємо, що це стверджував поліціянт. Можливо, він чесно зізнався на суді, що не бачив того, щоби вбитий бив поліціянтку, а зробив висновок тому, що побачив її лежачою.

Ніяких доказів того, що вбитий торкався поліцянтки. Ми навіть не знаємо, що це стверджував поліціянт. Можливо, він чесно зізнався на суді, що не бачив того, щоби вбитий бив поліціянтку, а зробив висновок тому, що побачив її лежачою.
Жабопидар зачем ты опять врешь?

Розгляд справи міг бути або за участі поліціянтів, на місті зупинки, або в суді, за вибором звинувачених. Коли мова йде за штраф, то звинувачені завжди можуть перенести розгляд до суду, бо тільки суд має право позбавити людину власності. Не знаю щодо зауваження, однак знайомий оскаржував зауваження у суді, мабуть для практики, бо він юрист.

береза клоун конечно еще тот, хотел отмазать наших копов, а сделал наоборот, показал как должны работать копы и насколько непрофессионально работают наши.
За ноги никого не тянут, в махачи 2 на 2 не вступают, достают ****** зараннее и оповещают о том что будут его применять. Дождались момента когда авто начало движение.
Каждый видит свое, я, например, увидела тут одно общее, как человек при небольшом правонарушении по собственной глупости может лишиться жизни и оставить сиротами своих детей.

Никаких доказательств того, что убитый касался полицейских. Мы даже не знаем, что это утверждал полицейский. Возможно, он честно признался на суде, что не видел того, чтобы убитый избивал полицейскую, а сделал вывод потому, что увидел ее лежащей.
Видео с бодикамеры девушки полицейской ты естетственно еще не смотрел? Не знал, что его выложили в сеть? Там более чем все однозначно.

Не доведено, що вбитий взагалі торкався поліціянтки. Може вона спіткнулась на каблуках і забила собі писок.
Я так розумію, що ви досі живете у прошлому віці, бо не розумієте, що зараз є засоби довести, що він торкався її і це не тільки відео.

Ніяких доказів того, що вбитий торкався поліцянтки.
Угрозы жизни не включает в себя прикосновение. Если полицейскому кажется что есть угроза жизни ему или напарнику, или гражданскому - он открывает огонь.
Напиши ещё "Не доказано, что у него была клюшка для гольфа"

До речі, поліціянт міг взагалі не бачити, чому впала поліціянтка. Він лежав, дивлячись у зворотній бік, потім піднявся, отрусився, побачив лежачу поліціянтку і чоловіка, який стоячи спиною до нього діставав смартфон, щоб зателефонувати адвокату. Поліціянт витягнув зброю, тихо, навшпиньках підібрався до чоловіка і тричі вистрілив йому у спину.
Ось так все могло бути.
Ви почали писати фантастичний роман? :D

На видео видно что они нарушили ПДД.
Остановка законная.
Требование документов законное.
Я не пойму, Вам нравится троллить людей? :рл:

Со стороны смотритесь как тролли которые пишут посты "А незаконно требовать надеть маску! Докажите что коронавирус существует!"
"Никто не видел кто разбил ей лицо. Докажите что это не она на каблуках упала" :рл:
"Есть видео? А вы докажите что это не монтаж! DeepFace!"
на видео-то видно, но было ли у них видео при остановке? Сомневаюсь что сидя в машине у копов были включены бодикамеры и работал регистратор.
Доказательства типа я видел и мамой клянусь - не катят

Видео с бодикамеры девушки полицейской ты естетственно еще не смотрел? Не знал, что его выложили в сеть? Там более чем все однозначно.
Може й не бачив. Нарізки відео були, та може цього шматка я не бачив. Є посилання на нього?

Розгляд справи міг бути або за участі поліціянтів, на місті зупинки, або в суді, за вибором звинувачених.
Наскільки я знаю - завжди в суді, якщо звинувачуваний не проявить ініціативу і не оплатить штраф без розгляду суду. Розгляд - завжди починається на місті, за присутністю порушника, чи без - в окремих випадках, там парковка, чи дистанційні засоби контролю класу "лист щастя", тоді без присутності, або - взагалі не на місті, якщо це радар тебе впіймав..

Назад
Зверху Знизу