Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліклініка 3 - лікує тільки терапевт

• Автор теми Автор теми Velial
  • Дата створення Дата створення

Як ви вважаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
Раз тут много врачей собралось - вопрос.
Прихожу к терапевту с жалобой на боль в шейном отделе позвоночника. Она сразу отправляет на мрт на 2 отдела (шейный и грудной. Она шарит ? Или отправлять на мрт должен был вертебролог, а не терапевт ?

Раз тут много врачей собралось - вопрос.
Прихожу к терапевту с жалобой на боль в шейном отделе позвоночника. Она сразу отправляет на мрт на 2 отдела (шейный и грудной. Она шарит ? Или отправлять на мрт должен был вертебролог, а не терапевт ?
Остеохондроз у тебя, и вообще-то к неврологу тебе нужно а не на март сразу

А если я начну, мне можно? Бо этот гадюшник есть моей районной гамноклиникой. И медобслуживание там не просто ****ец, а ****ец-****ецкий.

Хлопці, я скоро додам відео, як головний лікар на відеокамеру бреше, як вона "тільки що все пояснила". Це не поліклініка, а гівно, яке краде наші податки.

Остеохондроз у тебя, и вообще-то к неврологу тебе нужно а не на март сразу

От ти меді медичний працівник скажи - це повинен пацієнт вирішати? До невропатолога йому, ревматолога чи травматологу? Може це таки обов'язок терапевта, може таки терапевт повинен оглянути та направити?

Т.е. какие должны быть действия терапевта ?
Терапевт собирает анамнез по жалобам, истории заболевания, и направляет к профильному специалисту, в Вашем случае это невролог, поскольку боли могут быть вызваны воспалением нервных корешков, к примеру, а невролог решает нужно ли вообще делать мрт, обследов более предметно
Это в 9-й или 18-й такие кадры?

Здається у Dr.Livsi зламався інтернет, і він зараз або налаштовує смартфон на роботу через мобільний зв'язок з інтернетом, або з бубном танцюють біля роутера.

Хлопці, я скоро додам відео, як головний лікар на відеокамеру бреше, як вона "тільки що все пояснила". Це не поліклініка, а гівно, яке краде наші податки.

От ти меді медичний працівник скажи - це повинен пацієнт вирішати? До невропатолога йому, ревматолога чи травматологу? Може це таки обов'язок терапевта, може таки терапевт повинен оглянути та направити?
Повинен оглянути і направити

Терапевт собирает анамнез по жалобам, истории заболевания, и направляет к профильному специалисту, в Вашем случае это невролог, поскольку боли могут быть вызваны воспалением нервных корешков, к примеру, а невролог решает нужно ли вообще делать мрт, обследов более предметно
Это в 9-й или 18-й такие кадры?

18
Т.е. терапевт не должна была отправлять на мтр ? Еще и на 2 отдела ?

Терапевт собирает анамнез по жалобам, истории заболевания, и направляет к профильному специалисту
Яка історія захворювання, де вона у цієї людини? Чим читаєш? :D
Ти хоч знаєш, що бормотнув? Почитай:
Ана́мнез (от греч. ἀνάμνησις — воспоминание) — совокупность сведений, получаемых при медицинском обследовании путём расспроса самого обследуемого

https://ru.wikipedia.org/wiki/Анамнез

в Вашем случае это невролог, поскольку боли могут быть вызваны воспалением нервных корешков, к примеру
А запалення м'язів при запаленні нервів апріорі не має? Я з вас ору, оце спеціалісти! :D

18
Т.е. терапевт не должна была отправлять на мтр ? Еще и на 2 отдела ?

МРТ робиться, якщо є підозра, що є органічні та механічні зміни в шиї. Якщо це просто запалення, яке не пошкодило фізично шию (не має звуження між-хребетних отворів)- нащо МРТ? Хоча я не лікар, а у Dr.Livsi зламався інтернет.

А запалення м'язів при запаленні нервів апріорі не має? Я з вас ору, оце спеціалісти! :D

МРТ робиться, якщо є підозра, що є органічні та механічні зміни в шиї. Якщо це просто запалення, яке не пошкодило фізично шию (не має звуження між-хребетних отворів)- нащо МРТ? Хоча я не лікар, а у Dr.Livsi зламався інтернет.

Anamnesis morbi погугли що це таке

Anamnesis morbi погугли що це таке

Що, на цьому форумі посилання неможливо додавати, чи ти мене просиш зробити те, на що сам не здатен? :D

Ох вже ця імпотентна медична вата... Ні на що не здатна, тільки орати, що платять їм мало, пацієнті кривдять, роботи багацько і якщо пацієнтам щось не подобається за їх податки - то вони могуть йти на усі чотири сторони. :іржач:

И тут дело даже не в ЗП или обеспечении самой больнички - дело в прогнившей гавнистости самого персонала.

Дякую друже! :клас:

+
Поздоровляємо третю поліклініку з новою ip-адресою wan-інтерфейсу їх роутеру - 192.168.2.1! Сподіваємось що Dr.Livsi після роботи з дому насере в цій темі.

Ви хоч не з одного телефону писали? Бо інтернету в вашій третій поліклініці досі немає. Це ж антисанітарія!

хорошая шутка. Смешная)
Пациент угрожает (сдав при этом айпишник) госучреждению.
Жди две кареты - полиции и санитаров)

Тихо ржали санітари і IT-спеціалісти, глядячи на те, як In7na ip-адресу внутрішньої мережі вважає за ip-адресу інтернету. :іржач: Головне щоб по мак-адресі не приїхали. А то ж це вже телепатія як-ніяк!

Виказування "здав ip гос-установі якось символізують..." Надай посилання на свою сторінку ВК - подивимось на тебе. Там мабуть все по світлинах зрозуміло. Ось моя -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
интересно, я один заметил что ТС уже несколько раз признался в незаконном вмешательствe в работу электронно-вычислительных машин (компьютеров), систем и компьютерных сетей?
статья 361, это пятерик.
Модератор тему не сноси, я думаю скоро будут по тексту вопросы....

во обнаглели ****ы, может к ним еще и трезвым приходить?!

:іржач::клас:

А если я двух собак выгуливал кил по 50 каждая и проходя мимо поликлиники вдруг вспомнил что флюрографию давно делал - мне что собак надо домой вести???
Афигели...
:D:пиво:

да я давно просил модера убрать эту гомнотему от явно неадекватного человека!

:D З самого початку. Але тепер тільки з дому зможеш просити.

интересно, я один заметил что ТС уже несколько раз признался в незаконном вмешательствe в работу электронно-вычислительных машин (компьютеров), систем и компьютерных сетей?
статья 361, это пятерик.

Хлопці - я shadow і створив цю тему. Так що мені робити - я ж тільки що попросив модератора не зносити тему і ноги мене самі несуть до прокуратури! Хлопці - рятуйте! :eek:

шо туд,
Трешку еще не снесли?

Назад
Зверху Знизу