Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліклініка 3 - лікує тільки терапевт

• Автор теми Автор теми Velial
  • Дата створення Дата створення

Як ви вважаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
О, мастурбував тутешній терапевт, мастурбував і таки згадав до страху знайоме йому слово із минулого. :D

Вважаєте їй моє звернення до ендокринолога допоможе? :іржач:
Діагностувати на слух та нюх - тут добре хоч як у мужика.

Не потрібно слова перекручувати, а звернення до спеціаліста їй допоможе, хоча не факт..

І не кажіть, напідпитку надавати медичну допомогу всяким свиням, які взяли та приперлися до богів. Нехай терплять, доки не протверезіють. Навіть якщо подихають! Щоб знали свині.

А взагалі потрібно сильніше усіх кричати, як в черзі на кардіограму - скільки грошей платити. Ото нормальні поціенти!

ты не перекручивай. подписывать справку пьяному упырю, который обматерил по дороге всех врачей или откачать его - это таки две большие разницы

спочатку треба звертатись до дільничного терапевта з любими скаргами на здоров,я.
дільничний терапевт або сам розбереться і дасть направлення на додаткові обстеження (аналізи, узі тощо) або дасть направлення до профільного спеціаліста.
профільний вже приймає з направленням (або записом в амбулаторній карті від терапевта) пацієнта і вже тожі він назначає (якщо потрібно) додаткові обстеження. ЦЕ ВСЕ СТОСУЄТЬСЯ ПЕРВИННОГО ОГЛЯДУ!
а потім, якщо пацієнт лікується у профільного спеціаліста, йому НЕ ПОТРІБНА кожного разу писулька від терапевта. цей спеціаліст лікує пацієнта до побєдного кінця.

О, мастурбував тутешній терапевт, мастурбував і таки згадав до страху знайоме йому слово із минулого. :D

Вважаєте їй моє звернення до ендокринолога допоможе? :іржач:
Діагностувати на слух та нюх - тут добре хоч як у мужика.
Деякі діагнози, шановний, можна поставити і на нюх, як Ви виразились, а деякі і на слух, поцікавтесь

Кстати доктор эта очень хороший специалист и не конфликтная, до того как она вышла из декрет была Оля, я думал речь о ней, та как раз отакое вот, не знаю как назвать эту категорию людей, ставила на место

Таки медичний працівник третьої поліклініки. Сьогодні же неділя, ваш же router TP-Link 109.87.75.250 не працює...

ты не перекручивай. подписывать справку пьяному упырю, который обматерил по дороге всех врачей или откачать его - это таки две большие разницы

Яким нормою закону дозволяється не надавати допомогу тим, хто на підпитку? Чи не видавати довідку? У четвертій за добу стільки таких з синцями і до переломів - так що? Упирі та свині, нехай без довідок ходять?

чтож ты там куришь, или же у тебя закончились поддерживающие нормальное твое состояние таблетки?
Весна! Обострение во всей красе?

Зайди до 3-й поліклініки, під'єднайся до безкоштовного Wi-Fi і зроби traceroute. ;) І тобі ще не набридло тужитись, намагаючись мене спровокувати?

Так яким лікарем працюєш? Чи тільки мрієш?

а потім, якщо пацієнт лікується у профільного спеціаліста, йому НЕ ПОТРІБНА кожного разу писулька від терапевта. цей спеціаліст лікує пацієнта до побєдного кінця.

Це спеціалізована поліклініка, тут гастроентеролог не приймає навіть якщо поціент кожного разу оглянутий терапевтом і направлений до неї. Там стало і сьомого березня - поцієнт був направлений до неї терапевтом, картка у долонях гастроентеролога, але з'явилися нові вимоги лікаря - пацієнт повинен самостійно зібрати комісію ВКК.

тогда понятно, почему тебя так распирает от злости, тебе инета не хватает халявного, а тут такие вот скоты в поликлинике, не ремонтируют инет=))))

Слухай друже, тобі ще не набридло?

)))) вот же ты брехун.
Ты хоть когда брешишь, немного головушкой то думай!

І в чому брехня? Де на відео лікар каже, щоб поцієнт почекав, бо зараз збереться комісія? З самого початку відео лікар збирається віднести картку до реєстратури.

А, я зрозумів - на прийомі цього лікаря картка потрібна, в складі комісії - ні.

так закрой тему и исчезни, чтож ты тут несешь бред!

Тебе ніхто не несе. Ти сам несешся як квочка.

Для начала раздели котлеты и мух, а не все в кучу сваливай.

Одночасно з жінкою балакаєш? Контролюй себе! :eek:

почитай в инете про ВКК, как она собирается!

Інтернет то взагалі невичерпне джерело знань для 95% населення. Нащо ті нормативні документи. Деякі взагалі закон по іконі пізнають.

Ти тик і будеш як дівчина жатись, чи таки вимовиш крізь дівочий сором, чи працюєш ти лікарем і якщо так, то яким?

Деякі діагнози, шановний, можна поставити і на нюх, як Ви виразились, а деякі і на слух, поцікавтесь

Нащо мені цікавитись? В третій поліклініці Харкова усі діагнози встановлюють на слух та нюх.

а с кем еще?Или ты можешь доказать обратное=))))

А що ж ви так антисанітарію вдома розвели? Що ж ви мух так вирощували, гурмани теж мені, що вони збігли і почали поїдати вашу їжу?

От же ты брехун в квадрате=)))))

Я зараз у пентаграмі, а не у квадрату. Херовий з тебе екстрасенс.

мда, ты явно **********!

Ти визначся інтерн, я психічно хворий чи *********. А то так і до двірника не далеко.

ну как девочка в критические дни, как раз ведешь ты себя так.

Пісочниця, граблі, ура! :D А коли вата українську мову вивчить?

О, у вати почав рватись пукан:

Dr.Livsi_пидаренок.webp

Еротичні фантазії? :D Страшна, люта, шалена медична вата! Мабуть за Кернеса та відродження усією поліклінікою гойлосували?

Останнє редагування:
Таки вата! Медична вата! Хоча у нас тут уся вата або комуністична, або медична.

ты все же сходи-ка к психиатру, гастроэнтеролог тебе явно не поможет!

Та ні, ми вас усіх до вашої ДНР депортуємо! Там зараз для вати рай!

Подивися твої теми - та ти ще на совок мастурбуєш. Портрет леніна та ***ла дома висить?

Теперь есть видос - встречайте героиню.

7 марта 2016 года
Врач быстро решил, что нужен более серьезный всесторонний осмотр ВКК и поэтому решил вообще не принимать и никуда не направлять. Но как всегда в ответ на заявление будет написано, что пациент пришел в верхней одежде и без медицинской карты.

А вообще если честно - то в верхней одежде. На трусах то явно была одежда. А карта то явно другого поциента, просто врач не знает, что делать с картами поциентов - вот и спросила у первого встречного куда ей карту относить. Но этот явно карту не заказывал, а как всегда приперся в трусах, носках и без денег. :D Читайте - в верхней одежде и без мед. карты Аваль.

у меня есть куда более лютое видео с этой больнички :D. Правда я дал обещание его не выкладывать, поскольку теперь там нормальное отношение лично ко мне.

у меня есть куда более лютое видео с этой больнички :D. Правда я дал обещание его не выкладывать, поскольку теперь там нормальное отношение лично ко мне.

Вони такі - як тільки не вийшло, одразу починають сюсюкати.

работа малооплачиваемая, работа тяжелая, я все понимаю. Но блин, я лично устал от того, что налоги платятся, а ты еще приди заплати за расходники, и тебя еще и шпинять будут. Автор видео слишком добрый.

работа малооплачиваемая, работа тяжелая, я все понимаю. Но блин, я лично устал от того, что налоги платятся, а ты еще приди заплати за расходники, и тебя еще и шпинять будут. Автор видео слишком добрый.

Дякую друже за солідарність. Бо медичні працівники понабігали і почали тут усі стіни коричневими фарбами вимащувати. Всі їм зобов'язані поклонитися, поцілувати п'яти і віддати останні кошти. Їх щось дуже багато в нашому місті, судячи з того, що їм наших податків не вистачає. Пора вже скоротити популяцію - бо все одно толку мало.

Назад
Зверху Знизу