Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Польша фсе?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Ну так, це ясно. Мова про відносну готовність порівняно з *****ами. "Готові"="відіб’ємося", "не готові"= "не відіб’ємося".
росія - братська країна, росіяни - братський народ. В нас багато спільного, хоча й різниця очевидна. "Братськість" не означає потребу жити під одним дахом. Історія знає масу прикладів, коли брати воювали між собою через те, що їм було надто тісно поруч. Нинішня війна між Україною й Росією - лише один із таких прикладів. Війна між країнами не означає тотальної ворожнечі всіх тамтешніх мешканців. Серед росіян є чимало адекватних, розумних людей, з якими можна і треба співпрацювати.

Прям обидненько. Поляки несколько ахуевшие. Копейку свою считают. У меня вот сразу навскидку с десяток знакомых, кто в Польше преумножает их ввп. А там на секундочку фоп платит 25 процентов налога.
Что-то напутали. Точно ФОП? ИТ ФОП 12% плюс взносы если от оборота. Взносы сначала фикс небольшой, потом года через 3 порядка 5%

Тобто відсутність відповіді - теж відповідь. Гаразд, відповідь прийнята. Ти не знаєш. І я не знаю. І, мабуть, ніхто не знає, бо ніхто й не казав, що на початок 2019 Україна готова була до повномасштабки.

Я написала вам: "з травня 2019 року президент - Зеленський, який розмінував лінію оборони країни, яка все ж таки не була готова до повномасштабного вторгнення."
Я десь писала, що, наприклад, мінування Чонгару та Колончаку повністю зупинило б орків? Ні, но це 100% сповільнило б їх просування, та надало б змогу багатьом евакуюватись та зберегти життя, наприклад, як у Харкові, де були потяги, автобуси, волонтери. Маріуполь разом з азовцями тупо здали. Мер, кадрові військові (саме так) одразу змились, бо у військових начебто було розпорядження відходити, або просто зрадили. Про це казали азовці, а саме "Хімік", після повернення з полону. Можливо, йому не можна довіряти :незнаю:

чимало людей казали, що якби не Мінські угоди, то *****ські танки за два тижні будуть у Києві
Вперше про це чую, тому "чимало" тут недоречне. Це як Білий Кролик пише "багато" тільки з досвіду своєї дочки.

Тепер дивися. На початок 2019, вочевидь, *****ська армія була готова краще за українську. (Бо "Київ за 2 тижні", і взагалі в перемозі *****ської армії - на випадок повномасштабки - ніхто не сумнівався.) З того моменту до нападу пройшло три роки. Всі ті три роки *****ська армія готувалася й посилювалась. А українська - навпаки, лише послаблювалась. І коли напад стався, зненацька виявилося, що ніяким "Київ за 2 тижні" навіть не пахне, ба більше того - тепер уже в перемозі української армії ніхто не сумнівається.
Як так?!! :eek: Де тут помилка, в чому?
Так чого вас так обурив мій коментар? Ви самі підтвердили, що влада не переймалась обороною країни:незнаю:

Так я не понял: помощи беженцам в Польше и не было или ее отменили??
Не было ежемесячных пособий как в Германии или других богатых странах.
В начале войны оплачивали или давали жилье на несколько месяцев. Но эту помощь отменили всем кроме особо нуждающихся (вроде еще в том году).
Пока оставили помощь на ребенка 500 злотых в месяц. Видимо ее угрожают отменить с 2024 года.

Мене не обурює, мене дивує. Суперечливість отетого всього. Не були готові й не готувались, а потім бац! - і виявилися готовими. Так же не буває. Значить, десь тут помилка. То де?
Це я кажу, що не готувались, а мені розказують, що це такий був хитрий план по заманюванню ворога у пастку :confused:

Так що з Польщею та Словаччиною домовилися в позасудовому порядку.
Військова допомога від Польщі продовжує поступати.

Тему, я так розумію, можна закрити.

Ну, життя взагалі трешове... Карпо й Лаврін Кайдаші були братами, Каїн і Авель були братами, ок, то все художня література, ну так Ярослав і Мстислав теж були братами, і подібних прикладів овердофіга. Ми і з поляками - братні народи, і з бєларусами. Що не завадило оцій усій херні...
Схоже що ти старезний філолог...Казки любиш. До речі , чому Серж, якщо Петренко?

А мене це категорично не радує. Бо після війни я теж до Польщі хочу. І мені теж *** не треба, щоб на мене там дивилися як на паразита.
На готове,в ту державу де вже все відбудоване то ми аж бігом,а ось самим,свою державу розбудувати,то...Які ж ми ще совки грьобані.
Я в Польщі роки. І навпаки, хочу жити дома в Україні, а не їздити як якийсь безхатько по інших країна. В Україні є дуже багато плюсів, які розумієш, коли живеш в західному світі. Головне - відірватися від росії і ментально і фізично і будувати нормальну країну для себе.
Хтось ненавидить владу за коррупцію. А я за коррупцію недолюблюю Українців.
Вірю що і суспільство переломить це. Закордоном чужий, мову знаю але самотність та все чуже. В Європах звісно краще але це є їх здобутки, а не мої. Та і можливостей по більше вдома — квартира , будинок в горах без кредитів. А ну де ще я так зможу?
Є вільний час на родину,читаєш книги,маєш час на хобі,рибалку,ліс,город та сад. (насолоджуєшся).
У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум).

На готове,в ту державу де вже все відбудоване то ми аж бігом,а ось самим,свою державу розбудувати,то...Які ж ми ще совки грьобані.
Я в Польщі роки. І навпаки, хочу жити дома в Україні, а не їздити як якийсь безхатько по інших країна. В Україні є дуже багато плюсів, які розумієш, коли живеш в західному світі. Головне - відірватися від росії і ментально і фізично і будувати нормальну країну для себе.
Хтось ненавидить владу за коррупцію. А я за коррупцію недолюблюю Українців.
Вірю що і суспільство переломить це. Закордоном чужий, мову знаю але самотність та все чуже. В Європах звісно краще але це є їх здобутки, а не мої. Та і можливостей по більше вдома — квартира , будинок в горах без кредитів. А ну де ще я так зможу?
Є вільний час на родину,читаєш книги,маєш час на хобі,рибалку,ліс,город та сад. (насолоджуєшся).

У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум).
А чому ж ти в Польщі, якщо тут так гарно? Чи я щось не зрозумів?

А чому ж ти в Польщі, якщо тут так гарно? Чи я щось не зрозумів?
Боюся поки. (виїхав давно, совість не мучить). Але, я не з метою міграції а заробив та вклав в свою країну.
Хочу, знайти дівчину розмножитися, з жінкою що не спотворена пост-модернізмом. (передати спадки). Дуже переймаюся що в своїх 30 нема жінки і родину не створив.

А давай ми зараз із Сирії позабираємо всіх бажаючих с’їбнути звідти? Чи з ****ру, чи де там іще зараз війна... І півтора роки утримуватимемо на халяву всіх без винятку, а тоді здоровим мужикам скажемо "шукайте роботу, шолє", а всіх дітей, стареньких, матерів-одиначок, інвалідів тощо так і продовжимо на халяву годувати, перманентно. Ми ж не такі козли, як поляки, ми ж гуманні люди, га?
а мы так и делали. если ты не в курсе. переселенцы из Крыма и Донецка медобслуживание, образование, пенсии и какие-то еще выплаты. 8 лет, А не полтора.

И тем кто убежище в Украине просил тоже
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

*****ц, один за другим тупорылые необразованные оппоненты вскрываются. ну хоть 2 языками владеют.

Та розходьтесь вже, воякі🥱

Польща буде змушена продовжити тимчасовий захист українським біженцям.

🔹Рада Європейського союзу наступного четверга, 28 вересня, за рекомендацією Єврокомісії має подовжити дію директиви про тимчасовий захист для українців до 2025 року.

Продовження директиви не вимагає одноголосного голосування і може бути затверджене кваліфікованою більшістю голосів.

Поки що, лише Польща висувала певні заперечення щодо продовження тимчасового захисту (Варшава вимагає збільшення фінансування від ЄС на утримання біженців).

«Це директива, а не рекомендація», – сказав єврокомісар, коментуючи заяви від речника польського уряду про те, що Польща наступного року не подовжить тимчасовий захист для українців.

🔹Після затвердження продовження цієї директиви країни-члени будуть зобовʼязані її виконувати.

Україна та Польща ніби домовилися знайти рішення, яке враховує інтереси обох країн, щодо експорту зерна. Україна та Словаччина вирішили створити систему ліцензування для поставок зерна. Заборона на імпорт діятиме до її запуску. Київ пообіцяв відкликати позов проти Братислави в СОТ і не забороняти ввезення її товарів.

Назад
Зверху Знизу