Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Польша фсе?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
На готове,в ту державу де вже все відбудоване то ми аж бігом,а ось самим,свою державу розбудувати,то...Які ж ми ще совки грьобані.
Я в Польщі роки. І навпаки, хочу жити дома в Україні, а не їздити як якийсь безхатько по інших країна. В Україні є дуже багато плюсів, які розумієш, коли живеш в західному світі. Головне - відірватися від росії і ментально і фізично і будувати нормальну країну для себе.
Хтось ненавидить владу за коррупцію. А я за коррупцію недолюблюю Українців.
Вірю що і суспільство переломить це. Закордоном чужий, мову знаю але самотність та все чуже. В Європах звісно краще але це є їх здобутки, а не мої. Та і можливостей по більше вдома — квартира , будинок в горах без кредитів. А ну де ще я так зможу?
Є вільний час на родину,читаєш книги,маєш час на хобі,рибалку,ліс,город та сад. (насолоджуєшся).

У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум).
А чому ж ти в Польщі, якщо тут так гарно? Чи я щось не зрозумів?

А чому ж ти в Польщі, якщо тут так гарно? Чи я щось не зрозумів?
Боюся поки. (виїхав давно, совість не мучить). Але, я не з метою міграції а заробив та вклав в свою країну.
Хочу, знайти дівчину розмножитися, з жінкою що не спотворена пост-модернізмом. (передати спадки). Дуже переймаюся що в своїх 30 нема жінки і родину не створив.

Та розходьтесь вже, воякі?

Польща буде змушена продовжити тимчасовий захист українським біженцям.

?Рада Європейського союзу наступного четверга, 28 вересня, за рекомендацією Єврокомісії має подовжити дію директиви про тимчасовий захист для українців до 2025 року.

Продовження директиви не вимагає одноголосного голосування і може бути затверджене кваліфікованою більшістю голосів.

Поки що, лише Польща висувала певні заперечення щодо продовження тимчасового захисту (Варшава вимагає збільшення фінансування від ЄС на утримання біженців).

«Це директива, а не рекомендація», – сказав єврокомісар, коментуючи заяви від речника польського уряду про те, що Польща наступного року не подовжить тимчасовий захист для українців.

?Після затвердження продовження цієї директиви країни-члени будуть зобовʼязані її виконувати.

Україна та Польща ніби домовилися знайти рішення, яке враховує інтереси обох країн, щодо експорту зерна. Україна та Словаччина вирішили створити систему ліцензування для поставок зерна. Заборона на імпорт діятиме до її запуску. Київ пообіцяв відкликати позов проти Братислави в СОТ і не забороняти ввезення її товарів.

Польша - это страна поляков, Украина - это страна разномастного ворья.
В Польше никогда не было и не будет президента дважды осужденного вора и насильника!
Украина выгребает сейчас именно за то что не захотела стать страной украинцев и жить по законам.
Так ты и есть первый вор, раз ты так рассуждаешь. ***** или поляк, черт по жизни. Шайтан в душе.

Если ты не принимаешь правду - в тебе просто души нет.
Правда заключается в том, что Украина это страна добрых, героических и талантливых людей. Если тебе тут не нравится, чемодан, вокзал - рассея/польша!

От мене якраз цікавить, що кажеш безпосередньо ти.
Не були готові (на початок 2019) - згодна з цим?
Три роки не готувалися - згодна з цим?
У 2022 відбились і тепер усе йде до нашої перемоги - згодна з цим?
Я то згодна, але кажуть, що три роки ще й як готувались :незнаю:

Когда пьяная ***** (украинец?) возле ЮЖД на L200 Убила троих детей и их мать, а потом судья (украинец?) дал ему 6лет, а он вышел через два и опять бухой сбил человека, где были все "добрые, героические и талантливые люди Харькова"? Когда обокравшаяся до *****изма ***** (по фамилии Харьковский!) сбила на Салтовке пацана на перекрестке и даже срока не получила!!!!! Где были все "добрые, героические и талантливые люди Харькова"? Ну и по мелочи - там лавочки по 65000грн в метро, кредит для ремонта парка под залок метрополитена... Вероятно и тут "добрые, героические и талантливые люди Харькова" где-то чем-то были заняты?
То что в Украине остались патриоты - это какое-то чудо!!! Но даже они не смогли построить тут правовое государство. Причину знаешь?
А кол-во реальных украинцев-патриотов пугает всех настолько, что границы закрыли для мужчин от 18 до 60.
Ты прекращай выковыривать творог из пупка, балабол. Покопаться в твоей биографии, окажется что ты *****, а дедушка твой чекист.

Треба сказати, шо експорт українського зерна в Європу, дуже багато кого не влаштовує.
То переділ ринку. А ринок просто так ніхто не віддасть.
Коли експорт був в Єгипет, Ефіопію, Бангладеш, всім було пофіг.
А Європа то серйозно.

с кем оставит мать детей ? да можно сказать что а в Украине как бы она детей оставляла, но там есть нюансы, емнип садики в Польше платные, а школа бесплатная.
с 3 лет бесплатные садики (но если ребенок больше сколько-то часов в этот день, то небольшая почасовая доплата).
хавка правда платная, но относительно недорого
весь расход порядка 10-15% минимальной польской ЗП

то то я смотрю пейсы из под куфии торчат!! :D так ты из потерянного восьмого колена сынов израилевых? :D:D:D
А ты ***** антисемитская или что? Антиукраинская, антисемитская *****, сын *****ки и таджика! Иди на *** с форума! Украинцы тебе не нравятся. Сидишь в своем Воронеже, сиди пока не разбомбили. Имя тебе ****.

А мене це категорично не радує. Бо після війни я теж до Польщі хочу. І мені теж *** не треба, щоб на мене там дивилися як на паразита.
Так а шо уже. Теперь всьо, первое отношение будет как к этим "трудягам" пока не докажешь обратного.
Хоть выпиздуют их из Польши, хоть нет. Но вот такое вот они наследие оставили.

Понятное дело, что это только первое мнение, если ты не "они" то это очень быстро выяснится. Понятное дело, что большинство адекватных людей себе сделали и репутацию и те же поляки это отлично видят и понимают и выкупают ситуацию.

Назад
Зверху Знизу