Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Показати б це відео працівникам Турбоатому

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Зуборезок у нас хватает, я свою даже продать хочу, шлифовку вместо нее поставить, только место занимает, токарка чпу прибыльнее.
Так кто спорит, но я больше чем уверен что твоя зуборезка выглядит явно хуже чем на видео, и халата такого нет, я так понимаю у нас в городе только ленивый себе не купил шлифовку,

Та зуборізних верстатів і в нас як гімна. Інша справа, що вони і без них обходяться.
P.S. Доречі, Пакістан - ядерна держава.
Так наверое спрос на шестерни не большой, да работать на нем ещё нужно уметь, и соблюдать технологическую цепочку, Не переживай в Пакистане тоже есть,

Останнє редагування:
Так кто спорит, но я больше чем уверен что твоя зуборезка выглядит явно хуже чем на видео, и халата такого нет, я так понимаю у нас в городе только ленивый себе не купил шлифовку,
Можно и maag притащить, вопрос в том, что спрос на это у нас пока не особо. Сам по себе процесс настройки и нарезки достаточно простой. У меня зубошлифовку за 10 лет работы буквально несколько раз спрашивали.

Можно и maag притащить, вопрос в том, что спрос на это у нас пока не особо. Сам по себе процесс настройки и нарезки достаточно простой. У меня зубошлифовку за 10 лет работы буквально несколько раз спрашивали.
Ну, в нас немає дрібновузлової. В нас викруткова. Робити свої шестерні потрібно тому, хто збирає передачі. А в нас їх купують готові.
Далі це потрібно буде термообробити... ну нахуя, якщо можна підібрати з автозапчастин підходящі пари й готові прикрутити? Ну максимум - адаптер виточать, або переточать вал під інше посадкове.

Далі це потрібно буде термообробити... ну нахуя, якщо можна підібрати з автозапчастин підходящі пари й готові прикрутити? Ну максимум - адаптер виточать, або переточать вал під інше посадкове.
Надо понимать где эта шестерня работать будет, отсюда технологическая карта, если не серия, то ****, или цена, или в убыток,

Боже мой, в ИИОН были программисты? Это когда ЕС-ка на 4 этаже еще работала?

Ибо когда туда пришел я - из "ПО для ионосферы" была только програмка расчета температур, сделанная на турбобейсике, по-моему, Пуляевым.
А коли ти там працював? У мене теж наприкінці був керівником Пуляєв.
У ІІОН здається ніколи не було серії ЄС. Тільки СМ та x86.
Головною програмою була програма, що дозволяла у реальному часі вимірювати показники йоносфери, так звана первинна обробка. Працювала вона на СМ і була написана на асемблері та фортрані. Мій внесок був там у 9-режим та ще я знайшов кілька помилок у обробці.
Я написав чудові програмки вторинної обробки даних на Турбо-С, удосконаливши розробки Губаренка, але після мого звільнення навряд чи хтось підтримував мої розробки. Мабуть я був там останнім програмістом. Пуляєв скопіював деякі мої програмки функціонально на Турбо-Бейсику, так. І отже, потім програмки мабуть писали вже не програмісти, а фізики та інші широкі специ.

Надо понимать где эта шестерня работать будет, отсюда технологическая карта, если не серия, то ****, или цена, или в убыток,
А хто в нас вкладався в серії? Це ж складно... простіше з китаю гімна на везти і тут штовхати х4.

Ну, в нас немає дрібновузлової. В нас викруткова. Робити свої шестерні потрібно тому, хто збирає передачі. А в нас їх купують готові.
Не выдумывай херни. Интересно посмотреть, как ты без информации о модуле и количестве зубов будешь подбирать, а потом грызть цементированную шестерню, что бы посадку подогнать.
Так ещё термичку надо иметь, да и в одни руки, ну его, жизнь одна,
Объемная закалка сейчас это минимальная проблема.

Не выдумывай херни. Интересно посмотреть, как ты без информации о модуле и количестве зубов будешь подбирать, а потом грызть цементированную шестерню, что бы посадку подогнать.
Не драматизуй. Пари на готове співвідношення продаються, і, о ужос - з коробки одна до одної підходять в ряду стандартних модулів 1, 1.5, 2 ...
Шестерні ні хто не гризе. Точать адаптери на вал, або сам вал. льогку.

Не драматизуй. Пари на готове співвідношення продаються, і, о ужос - з коробки одна до одної підходять в ряду стандартних модулів 1, 1.5, 2 ...
Шестерні ні хто не гризе. Точать адаптери на вал, або сам вал. льогку.
Покажи мне хоть один каталог автомобильных запчастей с параметрами шестерен :D.Шлиц на валу ты как нарезать будешь :D

Покажи мне хоть один каталог автомобильных запчастей с параметрами шестерен :D.Шлиц на валу ты как нарезать будешь :D
Я не покажу зараз, але, вони існують. Хто займається - знають.
Є і не автомобільні запчастини, Шестерні від інших редукторів, самі редуктори в сборі, вторинний ринок
Переглянути вкладення 13356380
Для пілота беруть щось з підходящим коефіціентом, піхуй на модуль. Для "подєлок" беруть те саме.
А в серійку в нас *** хто вкладався, тому виробництово зубчатой хуєти - в зачатковому стані, хоча й присутнє.

Також, Китай давить через нашу припездену систему.
Є масові речі, типу електросамокатів. Їх на рік продається десяток тисяч, і цей ринок стабільний на найближчі десятки років, до насичення.
Переглянути вкладення 13356382
За скільки ти б виготовив цей комплект, щоб мені було вигідно продавати їх по 450грн за комплект?

Я не покажу зараз, але, вони існують. Хто займається - знають.
Є і не автомобільні запчастини, Шестерні від інших редукторів, самі редуктори в сборі, вторинний ринок
Переглянути вкладення 13356380
Для пілота беруть щось з підходящим коефіціентом, піхуй на модуль. Для "подєлок" беруть те саме.
А в серійку в нас *** хто вкладався, тому виробництово зубчатой хуєти - в зачатковому стані, хоча й присутнє.

Також, Китай давить через нашу припездену систему.
Є масові речі, типу електросамокатів. Їх на рік продається десяток тисяч, і цей ринок стабільний на найближчі десятки років, до насичення.
Переглянути вкладення 13356382
За скільки ти б виготовив цей комплект, щоб мені було вигідно продавати їх по 450грн за комплект?
Ты вначале про авто говорил, теперь съехал на более менее стандартные промышленные компоненты. Ты как всегда в своем репуртуаре - слышал звон, да не знаешь где он.

Да, ТВЧ вообще не проблема, с объемной сложнее бывает неделю жду. Единственное, что цементацию еще с начала войны ни разу не делали, хотя нарид, что на сх технику импортную детали клепает, вроде работает во всю.

Ты вначале про авто говорил, теперь съехал на более менее стандартные промышленные компоненты. Ты как всегда в своем репуртуаре - слышал звон, да не знаешь где он.
Про авто я говорив тому, що при мені перезбирали редуктор з використанням КППшних шестерень. Я особисто виберу деталі не з авто, але, в нас дохуя народу, хто знає в якому КПП які відношення.З авто, наприклад
Переглянути вкладення 13356385
Переглянути вкладення 13356393
Передаткове число відоме, модуль однаковий, вал однаковий. Ти ж не будеш питати як я посаджу її на свій отфонарний вал?

Останнє редагування:
Про авто я говорив тому, що при мені перезбирали редуктор з використанням КППшних шестерень. Я особисто виберу деталі не з авто, але, в нас дохуя народу, хто знає в якому КПП які відношення.З авто, наприклад
Переглянути вкладення 13356385
Переглянути вкладення 13356393
Передаткове число выдоме, модуль однаковий, вал однаковий. Ти ж не будеш питати як я посаджу ъъ на свый отфонарний вал?
Я задал простой вопрос где указан модуль, а ты юлить начинаешь. И как ***ню у нас любят лепить я тоже прекрасно знаю :D
И да у автопередачь есть еще такая веселая фигня, как угловая корекция зуба, т.е. шестерня даже одинакового модуля далеко не всегда будет работать с другой шестерней такого же модуля.

Назад
Зверху Знизу