Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Показати б це відео працівникам Турбоатому

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А ще мені подобаються пакістанські вантажівки :)

От чого я не побачив у кадрі - це термообробки... Чи в Пакістані це модно, на сирих колінах їздити?
Це, мабуть, для цього пацана
Пакистан трак это песня, особенно ремонт после дтп,

... Турбины Турбоатома отхаживают по 30-40 лет эксплуатации. Финляндия, Канада, Мексика, Ближний восток, Азия - везде работают гидро и паротурбины нашей Турбинки.
Вооот, а в Пакістані працюють? Ні. А знаєш чого? тому що пакістанці самі це роблять!
Я хз, чи то взагалі для турбіни болванку зробили... але, при її собівартості - вони можуть їх раз на місяць штатно міняти, їм 40 років непотрібно, якщо буде на то воля Аллаха - працюватиме й так :D

реально цікаво тут - строгання зубів. Зуби на шестернях мають профіль евольвент кола - це складна форма та на око її ніяк не зробиш. А вони строгають на око. Відповідно форма виходить лайно та така шестерня довго не ходитиме. Хоча для мене взагалі дивно як вона взагалі хоч якось ходить.
На компі генератором можна форму створити і евольвента там буде також ідеальна, вирізали вектор на фанері і мають цілком нормальний шаблон.
p.s. В Посаді індійські сірникі вже, отакот.

Если эту шестерню положить на бок, то выйдет скамейка или клумба для ландшафтного дизайна

в мене в ливарні на Єлектротяпляпе теж формовщик в шльопках працював.
До наших братів-пакистанців, що використовують ще й дітячий труд, ми, звичайно не дотягували - але не можу сказати, що прям дуже від них далеко (в них, принаймні, зимою -20 в цеху нема).
На Турбінке ливарний цех є - для тих, хто сумнівається.

Обычная болванка из сплава, вырубленная на глаз. Разве что жернова крутить на деревенских мельницах.
им хватит мозгов не ставить эту ***ню в паровую турбину поскольку в первый день работы наебнется и передача и возможно сама турбина. а на какой нибудь механизм для поднятия затвора шлюза пойдет.

Навряд все це вони побили, щоб зняти ролік для Ютуба. Тож, десь воно працює.
Тому, можемо зубоскалити, а можемо переймати досвід. У тому сенсі, що можна і таке робити.....

На компі генератором можна форму створити і евольвента там буде також ідеальна, вирізали вектор на фанері і мають цілком нормальний шаблон.
p.s. В Посаді індійські сірникі вже, отакот.
ну форму вони так і роблять. Але ж потім строгають зуби вручну

Тому, можемо зубоскалити, а можемо переймати досвід. У тому сенсі, що можна і таке робити.....
працює в якомусь малонавантаженому вузлі з малими обертами. Да й то не дуже довго. Бо інакше ппц там миттєво буде

В среднем один человек за неделю с помощью напильника делает 1 ствол.

Останнє редагування:
Почему нет? 700-1000 баксов - лям просмотров, в русскоязычном сегменте. Видосик сгенерил уже минимум 3700$ если брать по минимум и допустить что все просмотры с нашего региона, но это явно не так. Там 8-10к баксов прибыли с видосика на вскидку.
Так что можешь перенимать опыт, но только не тот о котором ты пишешь.

Для сравнение на сколько они отстали, ну и мы тоже, может не так,

В среднем один человек за неделю с помощью напильника делает 1 ствол.

Нажаль, в нас влада висирає цеглу при думці дати цивілам доступ до зброї, чи її виробництву.
Інакше, в кожному другому гаражі таке було б.
P.S. Щодо пакістанських зразків за 45 баксів - після минулих відосів де сирий коленвал, відлитий з якогось металобрухту, упаковують не для термообробки, а для продажу - я б трохи сцикав з цього стріляи.

Зуборезок у нас хватает, я свою даже продать хочу, шлифовку вместо нее поставить, только место занимает, токарка чпу прибыльнее.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та зуборізних верстатів і в нас як гімна. Інша справа, що вони і без них обходяться.
P.S. Доречі, Пакістан - ядерна держава.

Коли я працював у Інституті Йоносфери, звідти пішов працювати на Турбоатом керівник відділу програмістів Сергій Робертович Третьяков і перетягнув за собою майже весь відділ програмістів. Я залишився і почав більш щільно працювати над програмним забезпеченням для йоносфери, але потім і сам втік, спочатку на спекуляцію товарами широкого вжитку, а потім почав майструвати радіокеровані лежаки.
Боже мой, в ИИОН были программисты? Это когда ЕС-ка на 4 этаже еще работала?

Ибо когда туда пришел я - из "ПО для ионосферы" была только програмка расчета температур, сделанная на турбобейсике, по-моему, Пуляевым.

Назад
Зверху Знизу