Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Покататься на роликах

• Автор теми Автор теми Lavriona
  • Дата створення Дата створення
угу, то есть нарушать ПДД, гоняя по проезжей части, ты себе позволяешь?

Ладно бы, если-б гоняли по проезжей части где-то на окраине - так фиг, там же асфальт плохой... Мне такое чудо на Сумской чуть под колёса не вывалилось, а сбил-бы долбоёба - был-бы виноват :диявол:

їзди з регістратором та не порушуй - не буде проблем. у мене на моті два регістратори, на велі навіть є рег.

ти ж сам ніби ролер і розумієш стан наших тротуарів, інколи є тупо навіть непрохідні. на звичайних ролах взагалі анрил їх подолати.

проблема ж порушення правил роллерами не суттєва зза їх малої кількості. а більше їх і не буде.

що до центру - так там по сумській від метро на універі до парку горького їздять та одиниці з дому до того ж парку горького чи палацу на універі по артема, чернишевській, іванова, петровського - всеодно вони стоять наглухо.

Я катаюсь в парке Горького. На Металлисте мало места с хорошим асфальтом.

що до центру - так там по сумській від метро на універі до парку горького їздять та одиниці з дому до того ж парку горького чи палацу на універі по артема, чернишевській, іванова, петровського - всеодно вони стоять наглухо.

Я видел на проспекте Ленина и на Сумской. На Сумской в основном от парка Горького до Универа. Не у всех такие "внедорожники", как у тебя :) О том, что случается при наезде маленьким колесом на бутылочную крышку или камешек ты знаешь? Я понимаю - проехать по тротуару, но езду на роликах по проезжей части считаю клиническим *****измом. Это лично моё мнение.

Я катаюсь в парке Горького. На Металлисте мало места с хорошим асфальтом.
ну я їзджу не тільки площадкою навпроти, лише на високому бардюрі на новій дорозі повз металіст розминаюся для відчуття розвороту у стрибку. там насправді кілька кварталів катабельних між гагаріна, металістом та площею руднєва. але ж знову - відчуття свободи немає - є доволі обмежена кількість катабельних вулиць; поворот не туди - ****, гальмуємо, назад. багато ***ового асфальту серед ніби непоганих їздабельних вулиць.

Я видел на проспекте Ленина и на Сумской. На Сумской в основном от парка Горького до Универа. Не у всех такие "внедорожники", как у тебя :) О том, что случается при наезде маленьким колесом на бутылочную крышку или камешек ты знаешь? Я понимаю - проехать по тротуару, но езду на роликах по проезжей части считаю клиническим *****измом. Это лично моё мнение.

ну ці внедорожники я купив для поїздок на роботу через усе місто. виявилося по наших дорогах з тротуарами вони не усюди проходять - цивільне бездоріжжя краще за наші дороги:рл:
реально ж у мене основні твістера, є ще 84 ф'южени - тобто звичайні роли, для котрих ота твоя кришечка це польот уперед з приземленням на другу ногу, а при їзді спиною доволі вірогідне падіння.

Останнє редагування:
опис конкретних вулиць та місць був би набагато адекватнішим за оцей висер. мені вже не 16, щоб письками мірятися. тож якось іншим разом та за інших обставин.

а може там і зустрінемося колись - місцинку між гагаріна, металістом та площею руднєва я знаю та полюбляю, це найкраще бо найбільше місце для покататися, але всеодно місяця не так багато, всеодно кругами катати. да й часто довгі прямі, а звернути нікуди бо **** починається.

Маршрут:

пр-т. Гагарина ---> М. Пушкинская ---> Парк Горького (через Молодежный) ---> спуск по Новгородской ---> Заезд на родник ---> 23 августа ---> Обратно к Держпрому ---> Проезд через парк Шевченка ----> Спуск по тротуару на Сумской или по Рымарской ---> Набережная ---> ЮЖД по Карла Маркса ну и обратно к Гагарина.

И таких маршрутов масса, но не для пенсиков на фьюжинах с подсветкой ;)

Если будет желание, реально могу провести экскурсионную покатушку.

це не урбан - це ***ня.
1 - урбан - їзда по місту куди хочу. у нас звернув не туди - гальмуємо, розвертаємося, їдемо назад.
2 - описаний тобою маршрут вдень некатабельний, це ночна покатуха.

обов'язково колись покатаємо, гарантую, але все ж - ну ***ово і ніде у нас катати. хочеться просто їхати - куди заманеться - а не туди, де дорога дозволяє. мало того, щоб не було нежданчиків з непроїздною дорогою, приходиться створювати отакі от маршрути, а я хочу просто їхати уперед.
от у інших містах навіть україні отака їзда навмання є можливою, у нас - ні.

це не урбан - це ***ня.
1 - урбан - їзда по місту куди хочу. у нас звернув не туди - гальмуємо, розвертаємося, їдемо назад.
2 - описаний тобою маршрут вдень некатабельний, це ночна покатуха.

обов'язково колись покатаємо, гарантую, але все ж - ну ***ово і ніде у нас катати. хочеться просто їхати - куди заманеться - а не туди, де дорога дозволяє. мало того, щоб не було нежданчиків з непроїздною дорогою, приходиться створювати отакі от маршрути, а я хочу просто їхати уперед.
от у інших містах навіть україні отака їзда навмання є можливою, у нас - ні.

С Вами спорить бесполезно, это разговор глухого с немым, я катаю иногда и в час пик, и что значит ехать куда хочу, это ***** не поле, в любом городе есть дороги, поверьте даже в Нью-Йорке и Москве не реально ехать куда угодно и как угодно. Маршрутов масса, кто хочет тот ездит по городу без проблем и Харьков для этого один из самых благоприятных, уж поверьте моему богатому туристическому опыту.

Очень хочу научиться кататься на роликах, кто хочет составить мне компанию отпишитесь мне в ЛС,будем учиться вместе так веселее:)

Останнє редагування:
Да, Харьков в плане езды далеко не фонтан, места катастрофически мало. А теперь ещё и скейт-парк единственный снесли, спасибо блджад большое.

Однако, приходилось мне как-то погонять в столице и знаете что? 95% тротуаров заложено бл*доплиткой. Очень приятно ездить, честное слово. Большую часть времени пришлось проехать по дорогам.

в парке Горького все катаются, там же и учат, Роллершкола Той-Той, их реклама на прокате висит

Я умею и люблю кататься)

Всем роллерам физкульт привет!
Где можно покататься, встретиться с единомышленниками и недорого научиться слалому.

Лаки, парк Горького самое популярное и зачетное место. Если слалом то тебе на обучающую площадку, она возле роллердрома, на карте парка найдешь. Вечером народ отличный собирается.

13-14 Августа детские соревы - Кидс роллер фэст, в парке Горького.

Очень хочу научиться кататься на роликах, кто хочет составить мне компанию отпишитесь мне в ЛС,будем учиться вместе так веселее:)

и я хочу, кто может составить компанию, желательно с опытом)))

) Жаль меня на детские уже не берут, гврт старый ты уже 8(
В выходные особо катать не дают, людей много в парке, а вот в будни ОК
Merilyn, как успехи?

Gata, большой+подходящий парк пока один (в будни его хватает отлично), есть в гипермаркетах площадки,но скоро откроют сад Шевченко, на Историческом музее есть где катнуть...
Так что было бы желание.

Пора потихоньку начинать сезон и раскатываться. Лето не за горами.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу