Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Покататься на роликах

• Автор теми Автор теми Lavriona
  • Дата створення Дата створення
Суфле, да верно, Tempish это чешский производитель. Да хорошие они, из любой модели можно по цвету себе подобрать понравившиеся. Мне теперь так понравилось кататься на роликах, что свободное время мы с сестрой только это и делаем.  Да и конечно хотя бы наколенники и налокотники стоит взять, а то первое время без падений не обойтись. Катаюсь я на них около года уже.))

Приветик) Я бы тоже покатался, правда я не оч быстро езжу и аккуратно стараюсь)). А где вы катаетесь? где можно спокойно поехать без всяких ям)

Ну якщо не рахувати поодинокі невеличкі шматочки нормального асфальту, то лише у парку горького можна.

Що до захисту, то без нього їздять лише нуби або ідіоти (с). Зап'ястки та коліна обов'язково, лікті - бажано. Для повних початківців ще й на **** та стегна не завадить, але коштує дофіга.

додано
Сьогодні точно покатаю ввечері. От тільки де ще хз - як настрій буде.

Народ! Как насчет покататься завтра в среду после работки, так сказать дружной форумской тусой?????

я буду завтра в парке Горького с 18 до 21. Особые приметы укажу завтра)))))))

да навіщо когось тут шукати для покатухи у парку горького, коли там завжди ролерів валом?

я сьогодні кататиму у районі металісту, гагаріна, площі руднєва. впізнати можна по червоно-рожево-фіолетово-синій підсвітці.

Катаем толпой по городу в лосином темпе, есть интересные маршруты, кому интересно пишите в ЛС, стартую от м. Гагарина, катаю практически каждый день.

Останнє редагування:
Вчера пришлось поколесить на машине в центре, после заката.. Капец, сколько *****ов, катающихся на роликах по проезжей части... Какой половинкой жопы они думают?!!

а тротуари непроїздні.
у харкові дороги та тротуари найгірші з усіх міст україни, де я був. навіть у сусідній полтаві сраній майже удесятеро меншій кращі.
у нас катати тупо ніде, навіть по дорогах.

у мене є шоклайнери, на них німці по своєму бездоріжжю массово їздять. я по наших дорогах не проходжу багато де.

а тротуари непроїздні.
у харкові дороги та тротуари найгірші з усіх міст україни, де я був. навіть у сусідній полтаві сраній майже удесятеро меншій кращі.

у мене є шоклайнери, на них німці по своєму бездоріжжю массово їздять. я по наших дорогах не проходжу багато де.

Сие полный бред и нытье!

Харьков единственный город в Украине, где можно покататься по городу на роликах по нормальному, именно по всему городу.

Любой тру роллер это подтвердит.

Останнє редагування:
ой не сміши. може на 125 пневмо колесах на шоклайнерах уночі, коли авто немає, і можна.

а проїхатися по гагаріна туди-сюди це не "покататися по місту". теоретично можливо можна намотати багато км вночі по магістралях, але мені це не цікаво. точніше не дуже цікаво. а от простий урбан катати тупо ніде.

Останнє редагування:
Powerslide Vi-Shockliner
Powerslide-Vi-Shockliner-Nordic-Skate-2012.jpg

ой не сміши. може на 125 пневмо колесах на шоклайнерах уночі, коли авто немає, і можна.

а проїхатися по гагаріна туди-сюди це не "покататися по місту". теоретично можливо можна намотати багато км вночі по магістралях, але мені це не цікаво. точніше не дуже цікаво. а от простий урбан катати тупо ніде.

Давай завтра часиков в 7-8м вечера на Гагарина? Я тебя просвещу по поводу настоящего Харьковского урбана. Если конечно очко не жмет?

А то ****еть не мешки ворочать, ****ь в темах я смотрю ты умеешь, умеешь ли ты катать?

Катаем толпой по городу в лосином темпе, есть интересные маршруты, кому интересно пишите в ЛС, стартую от м. Гагарина, катаю практически каждый день.
это уже интересное предложение :yahoo:
а то надоело уже ездить кругами в парке или на металлисте.
жду завтра в 8 возле м.гагарина

Давай завтра часиков в 7-8м вечера на Гагарина? Я тебя просвещу по поводу настоящего Харьковского урбана. Если конечно очко не жмет?

А то ****еть не мешки ворочать, ****ь в темах я смотрю ты умеешь, умеешь ли ты катать?

Ахахах +1 Хорошо убрала.Возьмите меня с собой?По поводу Харькова парень реально погорячился (нубы они такие нубы), кататься не умеют зато гонору и тупых рассуждений дофига и подсветка на ролах :іржач:

опис конкретних вулиць та місць був би набагато адекватнішим за оцей висер. мені вже не 16, щоб письками мірятися. тож якось іншим разом та за інших обставин.

а може там і зустрінемося колись - місцинку між гагаріна, металістом та площею руднєва я знаю та полюбляю, це найкраще бо найбільше місце для покататися, але всеодно місяця не так багато, всеодно кругами катати. да й часто довгі прямі, а звернути нікуди бо **** починається.

Ахахах +1 Хорошо убрала.Возьмите меня с собой?По поводу Харькова парень реально погорячился (нубы они такие нубы), кататься не умеют зато гонору и тупых рассуждений дофига и подсветка на ролах :іржач:

я ж не писав, що я супер-райдер якийсь. я писав про відсутність де катати. аргументованих заперечень поки немає.

а підсвітку й ти собі хочеш, але не знаєш як зробити.

Останнє редагування:
а тротуари непроїздні.

угу, то есть нарушать ПДД, гоняя по проезжей части, ты себе позволяешь? А зачем же ты тогда ****ом исходишь в темах про неправильную парковку, неправильный выгул собак и теде? тама ты значится правильный герой - собак травишь, колеса протыкаешь? :іржач:

Назад
Зверху Знизу