Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему в СССР была такая ****ливая архитектура?

• Автор теми Автор теми denny"s
  • Дата створення Дата створення
а вам подавай шары, кубы, конусы?

Конкретно denny"s-у - ****ы! :D

Странно, заметил тенденцию - ни в одной теме не увидел адекватные посты русофобов. Сплошной бред. Наверно поэтому наша страна в такой ****, из-за таких вот "свiдомих". Тiльки балакати вмiють, якi москалi та совок поганi, а вони гарнi.

Хух:рл:
Где ж вы беретесь?!:D
Ещё раз обьясняю, что при СССР был другой менталитет.
Який саме? Менталітет бидла? Для якого і хлів за житло можна видати?
Да в СеРеСеРії ми Були за залізною завісою. Ми не бачили альтернативи. Ми бачили тільки те, що нам партія дозволяла бачити. Тому ми вважали за щастя отримати у місті будь-яке житло, аби мати «свій» (а насправді тільки державний і нічий інше) куточок для своєї сім'ї. Ми з радістю отримували ключі та ордер в радянській новобудові на квартиру, в якій не у всіх кімнатах лежав лінолеум, в якій кахлі були криво виложені і мали страшний вигляд, в якій унітаз був битий, в якій у кухні могло поміститися лише 2 чоловіка і не булок куди втулити холодильника. Тоді це було за щастя, бо НЕ БУЛО ВИБОРУ.
Ось вам менталітет. Тільки насправді тут не менталітет відіграє роль, а можливість вибору. А ось вибору у людей не було.
І не ліпіть до якості архітектури менталітет. Він там ні до чого. Можливість вибору та відповідальність влади перед людьми – ось вам причина будування хлівів для людей.
Если сейчас общество поделено по классам от самых бедных до самых богатых, то в СССР такого небыло.
В СеРеСеРії було суспільство теж поділено. Ділення було різним: село і місто, партноменклатура, робітники у привілейованих галузях, підприємствах, закритих містах, решта працівників. Нам просто про це було заборонено знати і навіть думати. Формально ми всі були рівні. А фактично сучасна корумпованість росте саме з радянських часів.
Вы шо думаете не могли настроить кучу небоскребов. Могли, но нахера?
Насправді не могли. Не мали технологій. А якщо б і поставили таке завдання і побудували хмарочос, то його собівартість була би в десятки раз більша за аналогічний іноземний. Вже не кажучи про якість і терміни виконання робіт.
Приоритетом было обеспечить каждого жильем, а не пускание слюней на красоту жилых районов.
Насправді пріоритетом було закидати шапками «Захід». А для цього СеРеСеРія на всю розкручувала військову галузь, індустріалізувала що треба, і що не треба, будувала непотрібні «Стройки будущего». Ми жили за лозунгами «Догнати і перегнати». Такий ось загальнодержавний параноїдальний вид спорту. Догнати Америку по виплавці сталі і в наступній п’ятилітці обігнати. Ось основні посили на з’їздах КПРС. А навіщо це до ганяння та обганяння ніхто не задумувався. А щоб обігнати потрібно індустріалізувати, будувати нові комбінати. Для комбінатів потрібна робоча сила. Для робочої сили потрібні житло, інфраструктура та транспорт, харчі. Ось вам рівень приорітетності. Житло було не головним пріоритетом, а засобом для досягнення своїх маніакальних цілей – обігнати. Тому й воно будувалося абияк, аби закрити план, аби відзвітуватися перед високим начальством, аби отримати похвалу і нагороди…
Чем тебе не нравится квадратный дом? "А вот гдето там заграницей..." Та чи тебе не *****?!
Що має подобатися в коробці? Ви включіть трішки мізки і на власній особі проаналізуйте написане вами. Вам подобається ходити в сірому, безрозмірному одязі? А чи вам не «*****»? Вам подобається їсти сіру, одноманітну їжу? А чи вам «не *****»? Вам подобається дивитися одні й ті ж серії серіалів роками? А чи вам не «*****»?
Мені наприклад не «*****». Мені хочеться жити у місті, яке має свою індивідуальність, свою архітектуру, свою родзинку.
Своей головой думать надо.
Ось це я вам дуже раджу застосувати.
Пусть лучше у каждого будет доступное жилье без выебосов, чем заганять пол страны в ипотечное рабство.
Тобто ваше кредо – бути сірою мишою в зграї? Бути бидлом серед бидляків?
Таки з ваших дописів це дуже добре видно. Ви з породи рабів. Які звикли жити на подачках від хазяїна, ні за що не думати, і що саме головне та небезпечне у наш час – з озвірінням кидатися на людей, що не сприймають вашу рабську ідеологію та обирають свободу, нехай навіть без колишніх подачок від хазяїна.
Ви ніколи не берете в борг? Не стріляєте цигарок у друзів?
Не потрібно розповідати страшилок про іпотеку. Весь світ за рахунок іпотеки живе. Це не є ані погано, а ні добре. Іпотечне кредитування допомагає стати власником житла, створити сім’ю, завести дітей. Але воно дійсно вимагає виплати більшої суми, ніж береш в борг. Тут на поміч може прийти держава. Вона може взяти на себе частину відсотків. Наприклад по програмі для молодих сімей. І така програма в нас існувала. І люди брали кредити. І купували житло. І виплачували кредити. І не нили, як типові ***********и, що їм все має бути на халяву. Це ваша рабська сутність виступає проти права людей на вибір, на досягнення своїх власних життєвих орієнтирів, а не вказаним з гори. Тут я, нажаль, вам не допоможу. З цим вам до психолога. Шануйтеся.;)

Странно, заметил тенденцию - ни в одной теме не увидел адекватные посты русофобов. Сплошной бред. Наверно поэтому наша страна в такой ****, из-за таких вот "свiдомих". Тiльки балакати вмiють, якi москалi та совок поганi, а вони гарнi.

Проблеми в країні через несвідомих. Нагадую Несвідомий - людина без думалки, інтелекту, тварина практично. Особливість несвідомих русофілів: голосувати за уявну цукерку у вигляді руского язика, братню дружбу з найдорожчим газом ...
От так і живемо з такими неповноцінними, несвідомими псевдоукраїнцями.:)

Может ТС в церковь поселить? Там и шары и конусы...

Ти тішся що з бараку в гуртожиток пересилили. Там і плитка загальна, і унітаз, і чоловіки/дружини ....:іржач:

Почитал названия тем ТС. Думаю, спор бесполезен. Это всё равно, что доказывать что-то умалишенному, который сбежал из психушки или Свидетелям Иеговы про теорию Большого Взрыва - все будет бестолку.

ТС, ты все пишешь какой ты голубчик, а все плохие, но так и не ответил на мой вопрос выше: ты живешь в доме, построенном не при СССР, учился в школах и институтах, построенных не твоими советскими врагами с их безобразной архитектурой, а? Жду ответ.

Почитал названия тем ТС. Думаю, спор бесполезен. Это всё равно, что доказывать что-то умалишенному, который сбежал из психушки или Свидетелям Иеговы про теорию Большого Взрыва - все будет бестолку.

ТС, ты все пишешь какой ты голубчик, а все плохие, но так и не ответил на мой вопрос выше: ты живешь в доме, построенном не при СССР, учился в школах и институтах, построенных не твоими советскими врагами с их безобразной архитектурой, а? Жду ответ.

Попри твої анальні проблеми (судячи з твоїх постів), дам тобі відповідь, хоча це взагалі то не відноситься до теми. Живу я в своєму будинку, збудованому моїми батьками. Лікарні, школи також вони будували ...
А взагалі то, слідуючи *****ьній логіці несвідомих, виходить якби на українських землях не було совдепії, то ніхто б не побудував школи, лікарні та інститути???:іржач: У західному Берліні не було совків, то не будували добротних будинків, шкіл та лікарень???

Так розумію за совдепію тут свою **** рвуть ті, які за тої ж совдепії отримали квартири у власність "тіпа безплатно"?

тоді чому цим "конструктивізмом" як супер-пупер класним напрямом архітектури ніхто не захоплюється: ні іноземці, ні наші співвітчизники?

Ну как Вам сказать.. Госпром, например относится к памятникам ЮНЕСКО - это разве не признание? Жаль, много пам-в архитектуры конструктивизма были уничтожены в ВОВ, а также множество зданий классического констр-ма в Харькове изуродованы
ЮНЕСКО (UNESCO — United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) — Организация Объединённых Наций по вопросам образования, науки и культуры.

Организация была создана 16 ноября 1945 и её штаб-квартира располагается в Париже, во Франции. В состав организации входит 67 бюро и подразделений, расположенных в различных частях мира.

ЮНЕСКО (UNESCO — United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) — Организация Объединённых Наций по вопросам образования, науки и культуры.

Организация была создана 16 ноября 1945 и её штаб-квартира располагается в Париже, во Франции. В состав организации входит 67 бюро и подразделений, расположенных в различных частях мира.

КО?:)

Живу я в своєму будинку, збудованому моїми батьками. Лікарні, школи також вони будували ...
А взагалі то, слідуючи *****ьній логіці несвідомих, виходить якби на українських землях не було совдепії, то ніхто б не побудував школи, лікарні та інститути???:іржач: У західному Берліні не було совків, то не будували добротних будинків, шкіл та лікарень???

Так розумію за совдепію тут свою **** рвуть ті, які за тої ж совдепії отримали квартири у власність "тіпа безплатно"?

Я правильно розумію, ти вчився в школі. інституті, лікуєшся в лікарні, побудованих твоїми батьками? Можна назви цих організацій? Чи це черговий бред дегенерата? У такому випадку, за твоєю витонченої логіці, мої батьки (інженери-електронщики і пром.архітектори) побудували половину заводів Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областей і власноруч запускали ракети в космос? :D

Какой же он твой (дом), если не ты его построил? Если бы мне кто-то подарил квартиру, какова была бы моя в этом заслуга? "Бэзплатно" - это у вас там в Взбздищево (хатинки из навозу, свыни, кукурудза), понаехавших из провинции в наш замечательный город, а лично у меня за 20 лет незалежности - всё платно. В отличии от "тоталитарного" СССР.

ja oryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy s vas :іржач::іржач:

ćto postite fotki gosproma??? ETO XYJNIA!! po sravnenjy s Evropoj, net slov, eto prosto ybogije korobki....koroće rybajtes' dalśe :yahoo:

Архитекторы были тупыми или прекрасное для советского народа было запрещено?

а что сейчас изменилось? в старых архитектурных сооружениях большинство и живет, и работает.

какой эпически бред Это не ты случаем петросяну тексты пишешь?
Я розумію що правда очі ріже, але реального стану ваш гнів не змінить. А реальність така, що ви і вам подібні ніяк не можете змусити себе перестати бути рабами і з піною на губах кидаєтеся на людей з іншим світоглядом. Згадайте фільм «***** дракона». В ньому дуже гарно поставлена наша реальність і ви і вам подібні особисто. Бидло, що ніяк не може ***** рабський дух в собі. І в цьому ви є загроза для нас. Як у фільмі. Нам загрожує влада нікчемних колишніх пристосованців, що не вміють керувати, але вміють дуже гарно прилаштувати свої сідниці. І ви їм підігруєте, бо є такі самі. Гнівайтеся далі. Ваше право. Ми вільна країна. Ми ж не якась там СеРеСеРія, в якій за ваші дописи вас на Колиму послали би.
Ох тыж ёшкин дрыст, ещё один дартаньян шитающий всех *****асами. Моё кредо не считать быдлом того кто им не является, то бишь всех остальных людей.
Якісь у Вас висновки… трішки по дурному написані. Не родич Добкіна? Нє?
Я у своїх дописах виводжу лише таку категорію, як ***********и – люди з бидляцько-рабським інтелектом та світоглядом, халявщики ковбасні, безмозгі агресивні раби. Якщо це Вас ображає, прирівнює до ****уальних меншин, вибачте, то є ваші проблеми. Змінюйтеся. Навчіться дивитися на світ по-іншому. Навчіться поважати народ цієї держави і саму державу. Знаходьте яскраве та радісне у житті.
Мене не можна назвати д’Артаньяном. Я і не панської крові, і навіть у сенсі героя-одинака не є єдиним. Лише у цій темі вже з десяток таких д'Артаньянів. Це просто люди, щщо усвідомили, що неможна житии за рабською ***********ною сутністю. Потрібно жити власною головою та руками. А не сподіватися на халявну ковбасу з хазяйського столу. Вам це не зрозуміти. Ви ще досить на низькому рівні світосприйняття. Для вас все ділиться виключно на чоно-біле.
Твой пост покачто лидирует по количеству бреда в данной теме. Но хорошо что написал. Давай постараемся разбрать твои заблуждения наиболее обьективно.
Саме в цих ваших словах і проступає ваша рабська сутність. Ви знову ділите світ на чорно-біле. Чорне – це все, що вам не подобається, це все у вашій уяві «брєд». І як я і казав, що раби-***********и, через свою рабську сутність дуже агресивні – то Ви одразу ж кидаєтеся на супротивника, навіть будучи в корні не правими.
Ты уверен что корупция появилась именно в СССР. Ну ты и клоун)). Разделение было но не настолько значительное. Разница колосальная.
Ось вона, рабська ***********на агресія. Навіть самі собі протиречите, але все одно з агресією кидаєтеся на опонента. Хай неправий – але загризу. Хай правда очі ріже – але порву. Навіть не забув обізвати. Типовий агресивний ***********. Вас як по книжці можна читати.
Спробую все ж таки вам відповісти. Звичайно ж корупція зародилася не виключно в СеРеСеРії. Вона була значною і до СеРеСеРії. Але ж саме СеРеСеРія проголосила про загальну рівність. А насправді вийшло, що були «рівні» і більш «рівні». Ви просто не знайомі з рівнем корупції у СеРеСеРєї. А вона набувала дуже значних розмірів. Про це було заборонено говорити, про це не писали газети. А якщо й писали, то лише за вказівкою зверху з метою поставити на місце неугідних. Як це було з бавовняною справою. Вам була недоступна інформація про життя політ еліти, їх сімей. Так, раніше вони змушені були більш-менш приховувати свій привілейований статус, своє життя на велику ногу. Зараз же ж ці ж партійці при владі. І вже жодними моральними і законими нормами вони не обмежені. Тому й жирують вже відкрито і з більшим розмахом. Але ж це ті ж самі люди, які вели вас за ручку в жовтенята, які вам зачитували довгі та нудні монологи при вступі в піонери, які керували вашим вільним часом у комсомолі. Це дітки тієї політ еліти, що керувала нами 70 років. Вони від влади нікуди не ділися. Вони не випустили її з рук в 1991. Нами досі керує стара комуністична клоака.
А ви зі своїм бездумством лише засіб досягнення влади в їхніх руках. Вас легко купити, дуже легко. Ви не вмієте аналізувати, думати. Ви живете лише старими стереотипами, страждаєте за старими халявними часами.
я не курю, взять вдолг у друзей это другое. Тебе про х..й а ты про трамвайную ручку. Не строй из себя *****а.
Ось бачите, знову тупа агресія. Звідки вона ви й самі не здатні зрозуміти. А вона з вашої рабської сутності. До лікаря. І то негайно.
какие страшилки?! Ты чё бл. глаза открой дядя. Это реалии давно.
Знову агресія. ***********, що тут скажеш?
А по суті, Вам доводилося хоча б стикатися з цими реаліями? Чи під спідницею у папки/мамки живете?
весь мир живёт за щёт производства товаров и услуг, а за щёт ипотечной организации лишь небольшое число лиц могут всё больше концентрировать мировые богатства в свои руки.
Тобто Вам невідомо, як розвивається середній бізнес? Вам невідомо, як закордоном розвивається малий бізнес?
Тільки тупі ***********ні лозунги. «Работать раді работи».
А за кордоном для розвитку власного бізнесу люди беруть кредити. Для купівлі житла зараз, а не через 10-20 років беруть іпотеку. Для вас це не зрозуміло.
Для вас всі навколо вороги. Навкруги вас лише самі лише заговори. Вам важко уявити, що люди можуть жити не лише заради партії та «боротьби» з оточуючими ворогами.
Важкий випадок. Співчуваю.
так а кто против? если есть возможность для всех жить в самых красивых домах я только за. Но если уделять внимание только постройке домов, то проиграем в чём то другом. Человек ограничен количеством своего рабочего времени которое он должен распределять, и выбирать приоритеты куда больше, куда меньше, что тут непонятно. Что ты нюни распустил?!
Якось змісту взагалі немає. Точно не родич Добкіна? До чого робочий час до архітектури?
І знову ж закінчив тупою ***********ною агресією. Ти ж диви, який важкий випадок. Хлопче, таки вам варто відвідати психолога.
ух ты наш бедненький, в рабство загнали бедалашку. Ты если делаешь выбор смотри чтоб это выбор был доступен для всех и разумен. Я щитаю что каждый заслуживает качественной жизни а не так шоб одни живут в хоромах а другие не могут себе даже комуналку купить.
Тобто ви згодні на Свободу і право вибору лише якщо вам перепаде халявна ковбаса? Ну це типово для ***********ів. Самі не можете і іншим не даєте. Бо, бачте, вони в хоромах будуть жити, а як же ж ми, бидло совкове, і ми хоромів хочемо, але пальця об палець щоб не *******, так би мовити «по щучьєму вєлєнію». Ну помрій, хлопче, помрій.
Знаєте, в українців є прислів’я: під лежачий камінь вода не тече.
Ну это по основным аспектам. По всему твоему бреду не отвечаю, я так буду до завтрашнего утра разбирать ту чухню шо ты тут высрал. Так шо бл. шануйся ёпта
По яким аспектам? Аби розумне слівце вставити. Ви ж самі перечитайте написане вами. Лише тупий ***********ний агресивний гон. Жодного а ні аргументу, а ні факту. Лише мати та образи.
Таки раджу зайти до психіатра. У Вас дуже важкий випадок. Не ображайтеся, але це факт.

я ответил вам в вашем же тоне, не пойму чем вам не понравилось? :D
Ви в мене хоча б один матюк знайдете?
Агресивний ви наш. Чи магнітні бурі на вас, ***********ів так впливають, що ви сьогодні такі буйні, чи перші дні тверезості після довгого новорічного запою?
Да никто на вас не обижается уже давно, завтра к вам в палату наполеона подселим чтоб меньше рабы и ***** и агрессия мерешились :іржач:
так ви и так на приеме(на аватарку глянь), расслабтесь, дишите глубоко...:іржач:
Те, що Ви у лікаря побавитеся Вам не допоможе. Раджу таки пройти кваліфікований огляд.

:рл: ты считай площадь окна по отношению к комнате которую оно освещает, а не к площади всей квартире, где большая ванна, прихожая и большая кухня. В советских коробках это 1 окно на 20м2 сейчас точно так же практически.
В советских домах 20м2 это огромная комната. В сталинках такие бывают, с балконом а зачастую с балконом + окном. В панельках чтото я не припоминаю таких комнат.

И через сколько сотен лет ты сможешь его себе построить?
частный дом не так дорог как кажется. Особаенно если участвовать в процессе строительства хотябы как организатор а не отдавать заказ на стройку под ключ кому-то.

В частном секторе, когда рядом 3-х этажные особняки и деревья - у тебя света будет столько же, если не меньше.
Особняки рядом не закрывают пол неба. Кроме того в частном секторе никто не мешет сделать много широких окон по всему периметру дома.

Ты и прав и нет ;) сейчас растолкую свою точку зрения. ИМХО конечно.
shenzhen_lychee_park-800x600.jpg

Вот где инфраструктура, это не Европа, не Америка.
Город Шеньжень, Китай. Ему 30 лет, ранее это была маленькая деревенька, но сделали свободную экономическую зону, помнится мне что харьковчане практически единогласно проголосовали за нашу свободную эк. зону. И где она ? почему вместо ужасных салтовок и алекссевок не стоит такая красотень ? :)
То что на фото в основном офисные здания.

Ти хочеш жити як в Китаї? З ЗП 5баксів в місяць і одним вихідним днем в рік? Вперед...
ЗП 5 баксов в месяц там была очень давно. Сейчас она в среднем гдето 500 если не больше. Китай конечно очень разный, и с глухими деревнями и с мегаполисами но в последние 20 лет они очень серьезно увеличили производительность труда и соответственно доходы как населения так и бюджетов страны и предприятий.

Возвращаясь к теме архитектуры совка, эта архитектура была разная для разных эпох и зданий разных назначений. До 1936г в СССР развивался стиль конструктивизма. Здания построеные в этом стиле состояли из простых форм, но смотрелись весьма гармонично. Характерные примеры - Госпром, здание главпочтампта на привокзальной площади, некоторые довоенные жилые дома тоже имеют признаки конструктивизма. На смену конструктивизму пришел Сталинский ампир. Знаменитые Московские сталинские высотки выполнены в этом стиле. В Харькове представителями этого стиля являются Южный вокзал, здание обкома партии (капитально перестроеное после войны) .. надо отметить что после войны многие конструктивистские здания были восстановлены в черт знает каком стиле - и не конструктивизм и не ампир. Характерные представители - главный корпус ХНУ им. Каразина (до войны это был дом проектов) и гостиница Харьков. Жилые дома что строились при Сталине тоже имели украшения характерные для сталинского ампира.

Когда пришел хрущев началась борьба с архитектурными излишествами. Жилые дома стали строится просто, дешево и массово. Тогда это казалось эффективным удешевлением однако недостаток красивых вещей вокруг судя по всему серьезно влияет на психику и вкусы людей. После Хрущева уже в брежневские времена произошло нечто более глобальное - смерть дизайна в СССР. Посомтрите на фото СССР конца 50х начала 60х годов (в сети попадаются подборки разные). Здания вокруг - что на главных площадях городов, что в жилых районах и даже беседки и павильоны в парках выполнены в одном величественном стиле. Более менее характерный стиль проявляется во всем - и в архитектуре и в дизайне автомобилей таких как ГАЗ-21, Москвич - 401 и 403, Победа, и даже ЗАЗ-968. Локомотивы поездов и электропрездов тоже имеют характерный для тех времен характерный дизайн. На улицах стоят автоматы по продаже газированой воды с обтекамемыми пресоваными панелями, хромироваными элементами передней панели и красивыми рисунками продаваемых напитков (сравните с теми что еще кое где остались в городе). И мебель и бытовые приборы тех времен имеют характерный красивый дизайн.

А вот после Хрущева СССР стал охватывать стиль "****ец". Жилые дома стали коробками без малейших попыток разнообразить форму, графически разделить фасад и добавить в него разнообразия. Здания для всяких организаций пытались как-то разнообразить иногда странным образом отступая от формы железобетнного параллелепипеда - ****ец продолжался. Дизайн кабин транспорта и корпусов многих приборов тоже стал заменятся в худшую сторону. И сейчас ****ец продолжается. Сейчас многие новые здания напоминают коробку как попало украшеную декоративными элементами будто взятыми наугад из каталога, гармонии в ни в формах ни в цветовых решениях как правило нет.

Я правильно розумію, ти вчився в школі. інституті, лікуєшся в лікарні, побудованих твоїми батьками? Можна назви цих організацій? Чи це черговий бред дегенерата? У такому випадку, за твоєю витонченої логіці, мої батьки (інженери-електронщики і пром.архітектори) побудували половину заводів Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областей і власноруч запускали ракети в космос? :D

Какой же он твой (дом), если не ты его построил? Если бы мне кто-то подарил квартиру, какова была бы моя в этом заслуга? "Бэзплатно" - это у вас там в Взбздищево (хатинки из навозу, свыни, кукурудза), понаехавших из провинции в наш замечательный город, а лично у меня за 20 лет незалежности - всё платно. В отличии от "тоталитарного" СССР.

Відповідь на запитання я отримаю? Чи піна гордості за мертву совдепію затьмарила твій мозок?

А питання звучало приблизно так: Якби на території України (не важно в якій частині) припустимо не було б совдепії, чи були б тут збудовані будинки, школи, лікарні? Відповідь напрошується однозначна: так! Совдепії в зах. Берліні не було, але будинки будували не такі потворні як у східному. І не варто тут рвати на собі майки, оспівуючи уявний, ще за совка втовкмачений пропагандою, героїзм радянської влади, не треба шукати оправдань типу росло воробництво, росла чисельність населення і в короткий час їх хотіли забезпечити бараками гуртожиткового типу. Всі ці процеси відбувались у багатьох країнах, але там не будували таких потворних коробок, придумуючи тупі відмазки типу "щоб забезпечити якомога більшу кількість рабів радянської системи житлом".

Бездомные в США составляют социальную группу численностью, по разным оценкам, до 3,5 млн человек.

Причины

Среди причин выделяют:
Бедность, рост цен на жильё;
Реформы в системе здравоохранения, когда было решено переориентировать содержание душевнобольных в пользу общественных поселений в противовес психиатрическим больницам. Однако вследствие дефицита средств на реализацию жилищных программ многие пациенты клиник стали бездомными. Так, в 1955 году в государственных психиатрических больницах закрытого типа находилось 559 тыс. из общего населения в 165 млн человек. В 1998 году в государственных психиатрических больницах было 57 151 человек при населении страны около 275 млн. Количество мест, занятых в государственных психиатрических больницах США, сократилось с 339 на 100 тыс. населения до 21 на 100 тыс. населения[1].
Сложное жилищное законодательство, затрудняющее возможности строительства дешёвого жилья;
Около половины детей, живущих в приёмных семьях и учреждениях государственной опеки, становятся бездомными после того, как им исполнится 18 лет и прекращается их содержание;
Природные бедствия, лишающие людей жилья.

В Германии насчитывается около 860 000 бездомных

ну и?

Ты какие здания конкретно имеешь в виду?
Потому как мне от стекляно-металлических кубов :буе:
Если сейчас другая крайность, то это ведь не делает все советские постройки более привлекательными. Хотя, как по мне, стеклянно-металлическое всё же лучше этой унылой серости.

Назад
Зверху Знизу