какой эпически бред Это не ты случаем петросяну тексты пишешь?
Я розумію що правда очі ріже, але реального стану ваш гнів не змінить. А реальність така, що ви і вам подібні ніяк не можете змусити себе перестати бути рабами і з піною на губах кидаєтеся на людей з іншим світоглядом. Згадайте фільм «***** дракона». В ньому дуже гарно поставлена наша реальність і ви і вам подібні особисто. Бидло, що ніяк не може ***** рабський дух в собі. І в цьому ви є загроза для нас. Як у фільмі. Нам загрожує влада нікчемних колишніх пристосованців, що не вміють керувати, але вміють дуже гарно прилаштувати свої сідниці. І ви їм підігруєте, бо є такі самі. Гнівайтеся далі. Ваше право. Ми вільна країна. Ми ж не якась там СеРеСеРія, в якій за ваші дописи вас на Колиму послали би.
Ох тыж ёшкин дрыст, ещё один дартаньян шитающий всех *****асами. Моё кредо не считать быдлом того кто им не является, то бишь всех остальных людей.
Якісь у Вас висновки… трішки по дурному написані. Не родич Добкіна? Нє?
Я у своїх дописах виводжу лише таку категорію, як ***********и – люди з бидляцько-рабським інтелектом та світоглядом, халявщики ковбасні, безмозгі агресивні раби. Якщо це Вас ображає, прирівнює до ****уальних меншин, вибачте, то є ваші проблеми. Змінюйтеся. Навчіться дивитися на світ по-іншому. Навчіться поважати народ цієї держави і саму державу. Знаходьте яскраве та радісне у житті.
Мене не можна назвати д’Артаньяном. Я і не панської крові, і навіть у сенсі героя-одинака не є єдиним. Лише у цій темі вже з десяток таких д'Артаньянів. Це просто люди, щщо усвідомили, що неможна житии за рабською ***********ною сутністю. Потрібно жити власною головою та руками. А не сподіватися на халявну ковбасу з хазяйського столу. Вам це не зрозуміти. Ви ще досить на низькому рівні світосприйняття. Для вас все ділиться виключно на чоно-біле.
Твой пост покачто лидирует по количеству бреда в данной теме. Но хорошо что написал. Давай постараемся разбрать твои заблуждения наиболее обьективно.
Саме в цих ваших словах і проступає ваша рабська сутність. Ви знову ділите світ на чорно-біле. Чорне – це все, що вам не подобається, це все у вашій уяві «брєд». І як я і казав, що раби-***********и, через свою рабську сутність дуже агресивні – то Ви одразу ж кидаєтеся на супротивника, навіть будучи в корні не правими.
Ты уверен что корупция появилась именно в СССР. Ну ты и клоун)). Разделение было но не настолько значительное. Разница колосальная.
Ось вона, рабська ***********на агресія. Навіть самі собі протиречите, але все одно з агресією кидаєтеся на опонента. Хай неправий – але загризу. Хай правда очі ріже – але порву. Навіть не забув обізвати. Типовий агресивний ***********. Вас як по книжці можна читати.
Спробую все ж таки вам відповісти. Звичайно ж корупція зародилася не виключно в СеРеСеРії. Вона була значною і до СеРеСеРії. Але ж саме СеРеСеРія проголосила про загальну рівність. А насправді вийшло, що були «рівні» і більш «рівні». Ви просто не знайомі з рівнем корупції у СеРеСеРєї. А вона набувала дуже значних розмірів. Про це було заборонено говорити, про це не писали газети. А якщо й писали, то лише за вказівкою зверху з метою поставити на місце неугідних. Як це було з бавовняною справою. Вам була недоступна інформація про життя політ еліти, їх сімей. Так, раніше вони змушені були більш-менш приховувати свій привілейований статус, своє життя на велику ногу. Зараз же ж ці ж партійці при владі. І вже жодними моральними і законими нормами вони не обмежені. Тому й жирують вже відкрито і з більшим розмахом. Але ж це ті ж самі люди, які вели вас за ручку в жовтенята, які вам зачитували довгі та нудні монологи при вступі в піонери, які керували вашим вільним часом у комсомолі. Це дітки тієї політ еліти, що керувала нами 70 років. Вони від влади нікуди не ділися. Вони не випустили її з рук в 1991. Нами досі керує стара комуністична клоака.
А ви зі своїм бездумством лише засіб досягнення влади в їхніх руках. Вас легко купити, дуже легко. Ви не вмієте аналізувати, думати. Ви живете лише старими стереотипами, страждаєте за старими халявними часами.
я не курю, взять вдолг у друзей это другое. Тебе про х..й а ты про трамвайную ручку. Не строй из себя *****а.
Ось бачите, знову тупа агресія. Звідки вона ви й самі не здатні зрозуміти. А вона з вашої рабської сутності. До лікаря. І то негайно.
какие страшилки?! Ты чё бл. глаза открой дядя. Это реалии давно.
Знову агресія. ***********, що тут скажеш?
А по суті, Вам доводилося хоча б стикатися з цими реаліями? Чи під спідницею у папки/мамки живете?
весь мир живёт за щёт производства товаров и услуг, а за щёт ипотечной организации лишь небольшое число лиц могут всё больше концентрировать мировые богатства в свои руки.
Тобто Вам невідомо, як розвивається середній бізнес? Вам невідомо, як закордоном розвивається малий бізнес?
Тільки тупі ***********ні лозунги. «Работать раді работи».
А за кордоном для розвитку власного бізнесу люди беруть кредити. Для купівлі житла зараз, а не через 10-20 років беруть іпотеку. Для вас це не зрозуміло.
Для вас всі навколо вороги. Навкруги вас лише самі лише заговори. Вам важко уявити, що люди можуть жити не лише заради партії та «боротьби» з оточуючими ворогами.
Важкий випадок. Співчуваю.
так а кто против? если есть возможность для всех жить в самых красивых домах я только за. Но если уделять внимание только постройке домов, то проиграем в чём то другом. Человек ограничен количеством своего рабочего времени которое он должен распределять, и выбирать приоритеты куда больше, куда меньше, что тут непонятно. Что ты нюни распустил?!
Якось змісту взагалі немає. Точно не родич Добкіна? До чого робочий час до архітектури?
І знову ж закінчив тупою ***********ною агресією. Ти ж диви, який важкий випадок. Хлопче, таки вам варто відвідати психолога.
ух ты наш бедненький, в рабство загнали бедалашку. Ты если делаешь выбор смотри чтоб это выбор был доступен для всех и разумен. Я щитаю что каждый заслуживает качественной жизни а не так шоб одни живут в хоромах а другие не могут себе даже комуналку купить.
Тобто ви згодні на Свободу і право вибору лише якщо вам перепаде халявна ковбаса? Ну це типово для ***********ів. Самі не можете і іншим не даєте. Бо, бачте, вони в хоромах будуть жити, а як же ж ми, бидло совкове, і ми хоромів хочемо, але пальця об палець щоб не *******, так би мовити «по щучьєму вєлєнію». Ну помрій, хлопче, помрій.
Знаєте, в українців є прислів’я: під лежачий камінь вода не тече.
Ну это по основным аспектам. По всему твоему бреду не отвечаю, я так буду до завтрашнего утра разбирать ту чухню шо ты тут высрал. Так шо бл. шануйся ёпта
По яким аспектам? Аби розумне слівце вставити. Ви ж самі перечитайте написане вами. Лише тупий ***********ний агресивний гон. Жодного а ні аргументу, а ні факту. Лише мати та образи.
Таки раджу зайти до психіатра. У Вас дуже важкий випадок. Не ображайтеся, але це факт.