Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему у нас отбирают лес и речку?

• Автор теми Автор теми Travichka
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
"довбограник "

йому краще пасує:D

Але "Гузно" впізнаваний вже:D

Вот так и рождаются ники, домены....

300 років мордва про це мріяла, але не вдалось...
А українську нищать починаючи з царів:

Таке враження,
начеб- то у роздiлi Полiтика труять тарганiв,
тож вони по iнших роздiлах розповзлися.

Обращайтесь в общественные организации за квалифицированной юр помощью.... Действия должностных лиц выделивших землю возле малого водоема незаконны , их можно обжаловать в суд и написать жалобу в прокуратуру .... если участки захвачены самовольно, то ответственность понесут хозяева этих участков.... но за свои права надо бороться.... ни кто кроме вас этим заниматься не будет ....

как бороться прокуратурой и судом против прокуроров и судей?

какая ***** прикормила?

Я тут переучет ***дей еще не делал, по этому не в курсах.

По теме.

ТС, фотки давай. Будем коллективное письмо в прокуратуру писать. Я вроде контакты в инете нашел.

Почему у нас отбирают леса и речки? Мое детство прошло в Б Даниловке, там небольшой лес и речка. Этот лес после войны высадили жители Даниловки и моя бабушка участвовала в этом. Есть там речка не большая, есть пляжи, вернее были. На берегу построили коттеджи и многие заграбастали себе куски берега, огородив заборами, спускающимися в речку! Еще в прошлом году я с детьми отдыхала на небольшом пляже, под ивами, а теперь этот пляж огорожен забором, где искать справедливость?
Поищи Travоньka справедливости у трижды несудимого профьфьфьфесара.
Адесс давать?

ribber, Terec, AlenaS3, djek1, Касатка Ру... Откуда же вы, ******, лезете то? ****уться, если раньше в игнор одного-двух за день вносил, теперь же страницами:eek:

ribber, Terec, AlenaS3, djek1, Касатка Ру... Откуда же вы, ******, лезете то? ****уться, если раньше в игнор одного-двух за день вносил, теперь же страницами:eek:

Yatsek. Кстати о дебилах, как твоё здоровье ??

Останнє редагування:
Дивні модератори тут.

За цей пост:

Як відомо, мова визначає спосіб мислення і дій.

Для носіїв так званого "русскава язика", русскадумающєгаварящіх, вже в традиції: "Кто нє с намі, тот протів нас"...

Так це вже було, коли в психушку саджали тільки за зауваження, що партія не те робить...

Невже ви, русскадумающєгаварящіє, до цього часу не зрозумієте, що залишаючись заручниками мови рабів, ви раби?

І дієте як раби, і мислете як раби?

Мені попередження.

Так шановні, ви ж почитайте хоча б декілька наукових статей з соціолінгвістики.

Я ж тільки опираючись на них це написав.

А може тому, що пишу державною мовою?

І що цікаво, ніхто не спростовує, а тільки забороняє, не допускає...

Все в стилі совдепії.

Дивні модератори тут.

За цей пост:

Як відомо, мова визначає спосіб мислення і дій.

Для носіїв так званого "русскава язика", русскадумающєгаварящіх, вже в традиції: "Кто нє с намі, тот протів нас"...

Так це вже було, коли в психушку саджали тільки за зауваження, що партія не те робить...

Невже ви, русскадумающєгаварящіє, до цього часу не зрозумієте, що залишаючись заручниками мови рабів, ви раби?

І дієте як раби, і мислете як раби?

Мені попередження.

Так шановні, ви ж почитайте хоча б декілька наукових статей з соціолінгвістики.

Я ж тільки опираючись на них це написав.

А може тому, що пишу державною мовою?

І що цікаво, ніхто не спростовує, а тільки забороняє, не допускає...

Все в стилі совдепії.

Очень похож на професора Слесарчука, выскочку с профтехобразованием! фраза "наукови статьи с социолинвистики", он её часто говорил, причем речь была, как у дремучего селянина.

вот почему вы всегда становитесь в позицию угнетенных терпил и пафосно постите всякую постную х-ню? Шо у вас за проблемы? ИМХО, на лицо заниженная самооценка и недостаток внимания.

Ну, до терпіл мене відносити... Помиляєшся.

А пишу і даю інформацію бо бачу, що багато хто має досить приблизне уявлення про значення мови, історію.

От якесь там написало, що Харків і область - це російські території.
На цйе даю віиписку з перепису населення 1897 року.

Про мови пишуть, що австро-венгри видумали, даю хронологію знищення української мови з 17 століття.

Вам, членам Партії регіонів, звичайно це не подобається, але сподіваюсь, що крім вас прочитає ще хтось. Взнає щось нове для себе. Зробить якісь висновки.

До речі, якщо вже "на лицо", то в цьому значенні воно пишеться разом - "налицо"....

А щодо заниженої "самооценкі", то щодо деяких українців я згоден. Бо з такими зустрічався і зустрічаюсь. Приїде десь з пригорода, а десь через рік - два стає "гарадскім" та ще й "русскадумающєгаварящім". Та от воно потім стає ще більшим "рєвнітєлєм" русскава язика. Навіть своїх батьків соромиться. Як приклад, таке як джекі тут, або sashabrz.

Очень похож на професора Слесарчука, выскочку с профтехобразованием!
Ти це про модераторів?

Чёрта шапками закидали а он всё равно ****опосты на мовэээ пишэ..

Чёрта шапками закидали а он всё равно ****опосты на мовэээ пишэ..

А тобі яка різниця?
У тебе ж все рівно інтелекту недостатньо прочитати, та ще й зрозуміти, що там написано і про що.
Так шо, гавкай, Джеку, гавкай...

Спосіб мислення і дій не залежать від термінології.

До 60-х років підручники з фізики, хімії, математики, біології були українською і нічого, термінології хватало. Не думаю, що за цей період додалось багато. Але...

Термін можна визначити, призначити, запозичити, а от спосіб мислення, дії - це особисте.

Почитайте щось із соціолінгвістики. Зараз ці статті вже стали доступні. Раніше вони були або в закордонних виданнях, або для обмеженого доступу.

Назад
Зверху Знизу