Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну теперь-то появится страничка из переписи населения?
Ну теперь-то появится страничка из переписи населения?![]()
Создан русскими, заселен "украинцами" (беженцами с ополяченных территорий).
Объяснил?
Это ты можешь с Риббером с помощью страничек спорить. А я местный, все это происходило на глазах моих дедов и прадедов.
На фига мне ваши странички?
Типово "русскій" язик!
Тепер зрозуміло, чому його державною зробити хотять: для переконливості.
Купіт?
Взагалі-то русскадумающєгаварящіє можуть і продати...
Це у них в крові... Вони і мову предків зрадили, і культуру, і традиції... То чому ж їм та не продати український Харків?
Ну, і хитра ж ти людина...
Як енкеведіст...
Але ж зверни увагу, яке воно, оте русскадумающєгаварящєє, необізнане. Воно навіть не уявляє, що Харків створений українцями. Воно думає, що Харків з"явився тоді, як воно народилось.
Хоч ти їм поясни, що воно до чого.
Объединяться с людьми и не ждать у моря погоды.Еще в прошлом году я с детьми отдыхала на небольшом пляже, под ивами, а теперь этот пляж огорожен забором, где искать справедливость?
Ага... От тільки чомусь в могильниках залишки козацькі...
Мордвою і не пахне.
Та это прикол такой, уже никто и не спорит... ибо бесполезно и беспредметно![]()
оказался ты дешевенький ****ун. Авианосец России за долги отдал.
Объединяться с людьми и не ждать у моря погоды.
Чет не помню я ни одного скандала за свою жизнь, между украинцами и русскими на Слобожанщине.
Може Риббер подскажет.
Ніякого авіаносця в расєє я не брав і нікому не віддавав.
Авианосец России за долги отдал
Це речення типовий приклад недосконалості російської мови.
Авіаносець чий? Російський? Кому я його віддав? Румунії?
От таку мову хотять зробити державною?
Щоб вона була, як дишло: як хочеш, так і розумій?
До речі. Питання до модераторів: Матюки - це політика форуму чи пропаганда так званого "русскава язика"?
Люді зайняті боротьбою за так званий "русскій язик" і шоб Бандера не був героєм.
А ви тут про пляжі... Ви ще почніть про освіту, медицину, якість харчів, бузпека на вулицях...
Головне - расєйській язик!
Ваш, русскадумающєгаварящіх вибір Добкіна-Кернеса-Януковича, підняв це питання. Це якраз вам, русскадумающєгаварящім підкинули тему "неабхадімасті русскава язика, паскольку інтелєкта недастаточна асвоіть гасударствєнний украінскій"... Ви підхватили. І вибір зробили.
Часто модерам стучиш, это у вас в крови. Даже немцы поразились.
Так це ж про расєйській язик!
А хто мене банив за те, що я українською пишу?
Та й цікаво, чому тут пропаганда російського мата, вірніше так званого "русскава язика". Діти теж сюди заглядають....
А от все ж цікаво, що модератори роблять? Чиє замовлення виконують?
А можно пример чисто украинского мата?
Язык без своих ругательств - мертв.
Почему Ваша Голова не думает о том, что завтра Ваша же нога опять туда ступнет, но сегодня оставляете там свой мусор?
Трындец какой-то!
Наблюдала много раз картину.
Деток учим складывать мусор в кулечек.
На природе детки складывают мусор в кулечки, а взрослые мамы-папы-тети-дяди тут же на глазах у деток кидают-выбрасывают в метре от стола. ДАЖЕ не в костер!И что Вы хотите получить взамен?
Поэтому, прежде чем открыть новую тему, задумайтесь, стоит ли выносить на обсуждение такое?
Или Ваш мозг не справляется с элементарным?
- право... право не поможет уже.
- толпой громить ... боюсь, что загремите надолго куда-нить.
Сейчас не 1917-й год.
А патамушта Янукович отмутил себе 30.000 га лесов, а на местах местніе януковичи равняются на главного... За кого там голосовали в Б.Даниловке? За ПРастов? Получите и распишитесь.
За кого там голосовали в Б.Даниловке? За ПРастов? Получите и распишитесь.