Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

пгт. Песочин. Мобиль.

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
в вк в ХХ
про нас немного пишут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в вк в ХХ
про нас немного пишут

Если разово, то наверно это не очень большая сумма - на 200 квартир выходит по 165грн. Кстати, а мусорные баки чьи на данный момент?

Если разово, то наверно это не очень большая сумма - на 200 квартир выходит по 165грн. Кстати, а мусорные баки чьи на данный момент?

Интересно, а эту группу хоть кто-то в глаза видел у вас? А то у нас на Надие тоже лепили объявы про собрание, но где оно проходить должно было не написали. даже не знаю прошло ли оно

Друзья, товарищи, братья, сестры, помогите!!!Уже который день не могу дозвониться в абонотдел водоканала. Подскажите, куда позвонить подать заявку для проверки счетчиков? Пожалуйста.......

И не дозвонитесь! Нужно ехать на Конторскую 90.

Говорят на площадке качели пропали! Кто че видел или знает?

На какой из площадок?

5 лет назад в песочине таким образом почтовые ящики сперли говорили что на покраску в жек. а потом их уголовный розыск искал

вокруг мобиля существует около 8 пунктов приёма металла если искать украденную железную вещь то только там

а жэк по этому поводу ничего не говорит?
я с утра пару дней назад видел как какой то чувак в спецовке скручивал одну из качелей
За прием качелей приемщиков металла надо насаживать жопой на эти самые качели. вместе с мусорами, которые их крышуют

В Жэке сказали, что качели на ремонте

Останнє редагування:
Да, качели на ремонте в ЖЭКе.

Друзья, товарищи, братья, сестры, помогите!!!Уже который день не могу дозвониться в абонотдел водоканала. Подскажите, куда позвонить подать заявку для проверки счетчиков? Пожалуйста.......

0671897748 , 0502028968 вроде как там нужно оставить заявку и приедет дядька с кп * Вода* все снимет , поставит кусок трубы вместо счетчиков, а через месяц вернет на место уже проверенные, должно быть абсолютно бесплатно!

Таблички-не вигулюйте тварин!

Доброго дня, зробили собі таблички, у кого є бажання придбати собі, щоб розмістити біля під'їзду або ще десь на газоні, звертайтесь.

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    23.8 КБ · Перегляди: 122
Подскажите пожалуйста телефон нормального мастера по ремонту стиральных машин

о как) garpag, вам повезло
я как-то попросила дать номер мебельщика, так на меня пожаловались и забанили)))), типа не по теме спросила))

Найдена собака лабрадор коричневого цвета, девочка. Нашли в районе АТБ. +380 (50) 411 02 97
5873a63e6a7f3fb34b67f5aeb60972a0.jpg

Люди собирают на хорошее дело: установка светодидных ламп в школе. Предлагаю присоединиться к сбору средств.

Шановні мешканці Пісочина!

ГО "Добра воля" отримала перемогу в обласному конкурсі проектів "Разом в майбутне" з проектом "Встановлення енергозберігаючого освітлення в Пісочинському колегіумі"

Завдяки реалізації цього проекту планується замінити 750 люмінісцентних ламп у новому корпусі Пісочинського колегіуму на світлодіодні, які одночасно є:
+ більш економічними
+ більш екологічними
+ мають довший строк служби
+ кращі експлуатаційні показники.
Одночасно з цим планується утилізувати 750 старих ртутних ламп згідно всих правил утилізації небезпечних відходів, без шкоди довкіллю.

Великим плюсом буде те, що завдяки енергозберігаючому освітленню зменьшаться витрати на сплату рахунків за електроенергію, а це десятки тисяч гривень на рік! Ці кошти можна буде перенаправити на інші потреби школи!

При цьому місцева громада надає лише 5% від загальної вартості проекту.

Загальна сума витрат по проекту: 195 576 грн.
Із них надають:
Харківська Обласна рада - 97 788 грн. - 50%
Харківська Районна рада - 88 009 грн. - 45%
Конкурсант - 9779 грн. - 5%

ГО "Добра воля" оголошує про початок збору коштів від представників місцевого бізнесу та громади с.Пісочин. Збір коштів проходить прозоро і виключно в безготівковій формі, звіт про надходження коштів буде надаватись по мірі їх надходження.

Картка Приват банку: 5169 3305 0659 5864
Призначення: добровільний внесок на заміну освітлення в Пісочинському колегіумі

Ссылка в посте неправильная, так что вот

и

Назад
Зверху Знизу