Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Следующий президент будет из ЗСУ. ?

А я надеюсь, что в Украине будет свой Шарль де Голль.

Та ***** не встать) тил настільки охуїв, шо не просто сидить на сраці рівно, в очікуванні поки воїни переб'ють росіян, а ще й хоче шоб воїни після війни йому державу робили))
А шо будете робити якшо воїни звалять звідси після закінчення війни першими?
Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.

Якщо ви не розумієте, що я сказав, то це ваше питання. Ви зможете проголосувати за відомих політиків, може навіть із тої самої екс влади.
Повторю своє бачення: за інших рівних умов мій приорітет - тим, кого я назвав вище.
Ви розумієте, що таке інші рівні умови?

Я прям бачу як Томбіч чи Сергій чи Надя, чи інші форумчани-військовослужбовці - безумовно гідні люди - спішать робити Дозору державу.
Макс, який міг би зробити документалку не гірше Чернова на основі своїх буднів - виїхав.
Читайте по словах, що я вище написав - розумних воїнів.
А те що ви натякаєте, то ваше, у вашій голові.

Може кращє Лі Куан Ю?
У него Сингапур воевал аж 17 дней. ( ой, семь?) С 8 февраля по 15 , в 1942 году.
Серых зон не было , и так далее.
Хотя мне нравится, что ввёл наказание ( вроде и по сей день) всех воров и преступников лупить ротанговыми палками.
Битый зад видимо хорошо ставит мозги на место у пизнезменов от бюджетных денег.

Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
То есть, все уедем?

мені кожна тема, практично, на ХФ, нагадує *****ськи помінки, поховали ваньку, порвали три баяна

Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.

Якщо ви не розумієте, що я сказав, то це ваше питання. Ви зможете проголосувати за відомих політиків, може навіть із тої самої екс влади.
Повторю своє бачення: за інших рівних умов мій приорітет - тим, кого я назвав вище.
Ви розумієте, що таке інші рівні умови?

Бывшие военные как старшие политики - опасно. Петров Павелов меньше, чем военных диктатур в истории. И ИМХО это слегка охуевшая логика, ждать с военных ещё и обустройства страны.

мені кожна тема, практично, на ХФ, нагадує *****ськи помінки, поховали ваньку, порвали три баяна
Все друг другу мягко говоря надоели.
Известно наперёд, кто что и о чем напишет.
Ходим по кругу. ?
Я и о себе, безусловно.

Вы совсем ****утые, наглухо.
А.
Т.е. вы, американец, уехавший ДО майдана, в вечер уикэнда толчетесь на форуме Украины,
а ****утые - украинцы, к которым вы притопали в гости.

:D

Ясно-понятно

Бывшие военные как старшие политики - опасно. Петров Павелов меньше, чем военных диктатур в истории. И ИМХО это слегка охуевшая логика, ждать с военных ещё и обустройства страны.
Я сказал выше и тебе добавлю - при прочих равных для кандидатов. Тем более в наших специфических условиях, когда война просто заморозится.
Вопрос как раз будет в этих самых оценках прочих равных качеств...

Но уж точно не такие, с виду положительные управленцы и парламентарии, которые "спрятали" свои тушки и тушки своих близких, не говоря уже о тех из них, которые при этом ещё и качали ситуацию с предъявами...

война просто заморозится.(с)
Странно, что это кому-то непонятно.
Если согласятся на буферные зоны - то ....как бы все ясно...
Это моё мнение, рада ошибаться.

Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
По цьому поводу можливо сказати інше..Але я вважаю - не на часі.Тим більше у цій темі.

Не всі. Більшість нормальних людей - скоріш за все так, якщо все йтиме як зараз.
Втім війна ще триває, можливо держава стане більше цінувати людей. І військових, і цивільних.
Я мрачний оптиміст) до останнього на краще сподіваюсь.
Було б так. А в ітозі кожен за себе (((

Назад
Зверху Знизу