Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.Та ***** не встать) тил настільки охуїв, шо не просто сидить на сраці рівно, в очікуванні поки воїни переб'ють росіян, а ще й хоче шоб воїни після війни йому державу робили))
А шо будете робити якшо воїни звалять звідси після закінчення війни першими?
Читайте по словах, що я вище написав - розумних воїнів.Я прям бачу як Томбіч чи Сергій чи Надя, чи інші форумчани-військовослужбовці - безумовно гідні люди - спішать робити Дозору державу.
Макс, який міг би зробити документалку не гірше Чернова на основі своїх буднів - виїхав.
Може кращє Лі Куан Ю?А я надеюсь, что в Украине будет свой Шарль де Голль.
З побратимом Шарлем де Голлем поруч ..Може кращє Лі Куан Ю?
У него Сингапур воевал аж 17 дней. ( ой, семь?) С 8 февраля по 15 , в 1942 году.Може кращє Лі Куан Ю?
То есть, все уедем?Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
Я поважаю ваші емоції, якщо ваша рідна людина воює. Вже таке говорив раніше.
Якщо ви не розумієте, що я сказав, то це ваше питання. Ви зможете проголосувати за відомих політиків, може навіть із тої самої екс влади.
Повторю своє бачення: за інших рівних умов мій приорітет - тим, кого я назвав вище.
Ви розумієте, що таке інші рівні умови?
Все друг другу мягко говоря надоели.мені кожна тема, практично, на ХФ, нагадує *****ськи помінки, поховали ваньку, порвали три баяна
А.Вы совсем ****утые, наглухо.
Нет финансирования?Странно, что адептов выборов со стороны Петра на ХФ не видать.
Ну, не без того.****утые - украинцы, к которым вы притопали в гости.
Я сказал выше и тебе добавлю - при прочих равных для кандидатов. Тем более в наших специфических условиях, когда война просто заморозится.Бывшие военные как старшие политики - опасно. Петров Павелов меньше, чем военных диктатур в истории. И ИМХО это слегка охуевшая логика, ждать с военных ещё и обустройства страны.
По цьому поводу можливо сказати інше..Але я вважаю - не на часі.Тим більше у цій темі.Де Голль у Франції був символом спротиву.
У нас символ спротиву відсторонили від справ в 2024 році, поставивши замість нього символ поточної влади.
Але мрійте, не заважатиму.
Так. І в бік К.Л. гучно (((От Стрелече и Глубокого до окружной меньше....а там гупает неделю с новой силой...
Було б так. А в ітозі кожен за себе (((Не всі. Більшість нормальних людей - скоріш за все так, якщо все йтиме як зараз.
Втім війна ще триває, можливо держава стане більше цінувати людей. І військових, і цивільних.
Я мрачний оптиміст) до останнього на краще сподіваюсь.
Ну, зараз люди виходять на майдани знов, небайдужі, не лише за себе.Було б так. А в ітозі кожен за себе (((