Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Вроде китаясь полнлстью. Хотя на вид норм.
Так китайцы все обычно на вид норм, даже слишком) А в вики написано, что это английская марка с историей... И цена не китайская какая-то. То, что ее китайцы купили, так тогда получается и вольво сейчас китаец.

Так китайцы все обычно на вид норм, даже слишком) А в вики написано, что это английская марка с историей... И цена не китайская какая-то. То, что ее китайцы купили, так тогда получается и вольво сейчас китаец.
Вроде так.

За інфошиною таке декілька разів помічав. Була така сама ситуація з дебіцею рік тому, в результаті купив гуд еар. Причому через тиждень ціна на дебіцу повернулась до попереднього рівня.

В цьому році купив тігар на 350 грн дешевше ніж у інфошині за шт.
Debica на інфошині зараз взагалі зникла з наявності.
Але харків'яни
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, на якому я знайшов її дешевше і замовив, виявилися тупо відморозками((
Замовлення сплатив 8 жовтня, обіцяли безкоштовну доставку в Дніпро службою Делівері, але й досі не відправили. Менеджер в вайбер-чаті або не відповідає, або "перевіряю...". Ні обіцянок, ні пробачень((
Хто знає де вони сидять у Харкові, передайте їм прівєт при нагоді! Шкода що не можу це зробити особисто..

VW Sharan 1.9 TDI, 2005 р.
6000 км тому (влітку цього року) рідний двигун ASZ, що вийшов з ладу, було замінено на б\в AJM з якогось "гольфа". Відтоді спостерігаю таку картину: коли двигун був добре прогрітий, після їзди, рівень антифрізу в розширювальному бачку в межах норми, між відмітками MIN та MAX. Коли двигун холонув до температури зовнішньгого середовища, рівень в бачку трохи підвищувався. Якщо в цей час відкрутити кришку бачка, він ще додатково піднімався, але не критично.
Вчора трохи поїздив, перед виїздом заглядав під капот - рівень був в нормі, і після їзди також. А сьогодні вранці глянув - розширювальний бачок був заповнений під самий верх. Спробував відкрити кришку - звісно, антифріз почав витікати. Добре що заздалегідь підставив ванночку - трохи вилилося в неї, потім я закрив кришку назад.
Чому антифріз заповнює бачок, коли двигун охолоняє? Чи варто перейматися?

В цілому, все працює, начебто, нормально. Не перегрівався навіть в найбільшу літню спеку. В маслі ознак наявності антифризу немає, 500 км тому його замінював - старе було абсолютно ок. Вихлоп нормальний (його фактично і не видно). Бульбашок при роботі в бачку немає. Тобто, якихось явних ознак пробитої ГБЦ нема. Чому ковбасить рівень антифрізу - незрозуміло.

Але харків'яни
Замовлення сплатив 8 жовтня, обіцяли безкоштовну доставку в Дніпро службою Делівері, але й досі не відправили. Менеджер в вайбер-чаті або не відповідає, або "перевіряю...". Ні обіцянок, ні пробачень((
Хто знає де вони сидять у Харкові, передайте їм прівєт при нагоді! Шкода що не можу це зробити особисто..
та тут этот говномагазин уже известен своими обещаниями
я себе 4 года назад Ханкук у них так покупал, пришлось пригрозив полицией бабки возвращать.

На инфошине было два косяка.Один раз привезли резину которой лет 5,а не год,как обещали.Не забрал.
Второй *****,. Пришла смска,прибыл ваш заказ.Приехал,оплатил резину и шиномонтаж.Пошел вниз переобуваться.Сняли колеса,***к а резины нема.Не приехала еще🤣.Клоуны

Тобто, якихось явних ознак пробитої ГБЦ нема.
у мене теж саме було. спочатку потікла охолоджуюча з газового редуктора. поміняв (і не задумався чому). рівень туди сюди як у тебе скакав. масло чисте. охолоджуюча чиста і без видимих бульбашок (мабуть ****ізатором треба дивитись було). потім почалось трохи плавання обертів на холодну. а потім прям на автобані повалило білим з вихлопу і все різко стало зрозуміло.

підняли голову, виявили маленький прогар прокладки між циліндрами. 1zr-fe

Вкладення

• 1728827889320.webp
    1728827889320.webp
    172.5 КБ · Перегляди: 21
Але харків'яни
З маловідомими магазинами можна мати справи лише за умови оплати після отримання. Передплата дуже погано на них впливає.

Пишуть, що в них тут точка видачі, але скоріше за все там звичайний шиномонтаж, який "не в курсі" і просто видає те, що привезли.

Вкладення

• otcH1uISLJ.webp
    otcH1uISLJ.webp
    17.2 КБ · Перегляди: 26
З маловідомими магазинами можна мати справи лише за умови оплати після отримання. Передплата дуже погано на них впливає.

Пишуть, що в них тут точка видачі, але скоріше за все там звичайний шиномонтаж, який "не в курсі" і просто видає те, що привезли.
Та бачив я ту адресу. От тільки я далеченько від Харкова((
Сьогодні ще раз з ними поспілкувався - запевнили що завтра відправлять.

і все різко стало зрозуміло.
Сьогодні з'ясувалося що і обігрів салону не працює - дуло холодне повітря.
Поїхав на СТО. Був забитий якийсь патрубок, продули, прокачали - все налагодилося. Рівень антифризу в бачку після цього впав нижче мінімального. Долили - тримається. І обігрів збс.
Сказали, якщо все ж буде знову видрючуватися, то треба буде капітально мити.

Сьогодні з'ясувалося що і обігрів салону не працює - дуло холодне повітря.
Поїхав на СТО. Був забитий якийсь патрубок, продули, прокачали - все налагодилося. Рівень антифризу в бачку після цього впав нижче мінімального. Долили - тримається. І обігрів збс.
Сказали, якщо все ж буде знову видрючуватися, то треба буде капітально мити.
Нє успєл с варіантамі. Но, докіну. Іногда моск трахаєт кришка расширітєльного бачка. А она у вагєнов нєдєшовая. Причем треба только орігінал.

Нє успєл с варіантамі. Но, докіну. Іногда моск трахаєт кришка расширітєльного бачка. А она у вагєнов нєдєшовая. Причем треба только орігінал.
на цих ВАГах вона зовсім недорога та рідко виходить з ладу.
Взагалі, цей двигун, як у Entombed на Шарані, 1.9 TDI з насос-форсунками я вважаю одним з найкращих за всіма показниками.

Я бы не сравнивал MG и Вольво.

Марка MG - есть (что такое марка? запись в каком-то реестре?), история есть, а вот заводов, инженеров и машин сделанных после 1980х нету. Поэтому, то что MG сейчас клепает, это непонzтно чье изобретение, сделанное непонятно где, и не сильно отличающееся от прочих китайцев.

Вольво-же, в свою очередь, обладает заводами, инженерами, и продуктами -- автомобилями, гибридными технологиями, двигателями для кораблей и грузовиков, ну и прочими heavy industy штуками спроектироваными и сделанными в Скандинавии. Поэтому принадлежат-ли они китайцам? Да. Но делает-ли это их китайским говном? Ну скорее нет чем да.

еМЖо - качєствєнний Кітай. Получше Черрі і другіх Джаков с Джилямі.

ПіСІ. А какой красавєц Ровєр 75 - прародітєль етіх еМЖо. я і счас кіпятком пісяю, когда віжу ровєр етот.

w800_Rover-75-2.webp

Бентлі для бєдних.
А що цого десь у нас можна вживу побачити? Чи ти їх бачиш в інтернеті?

Пам'ятаю був років 10 тому схожий ровер (але не такий) в сусідньому дворі. Так він вже тоді мав скрізні дири від іржі.

А що цого десь у нас можна вживу побачити? Чи ти їх бачиш в інтернеті?
Їздять ще. Блін - він зсередини ще красивіший, ніж ззовні. Шкіряний салон. Два кольори. Білий і коричневий. Білий взагалі ульот.

А что за марка автомобиля MG? Он считается сейчас китаезой или на уровне приличных?
Китайцы выкупили обанкротившуюся марку. Сейчас все полностью разрабатывается и собирается в китае. в Англии осталась только небольшая дизайнерская команда.
Собирается, вроде, на том же заводе где и китайские мерсы, по крайней мере параметры дисков один в один с е-класом :D
Взял себе летом HS, проехал пока 3 тысячи, никаких замечаний нет.

Назад
Зверху Знизу