Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Короче отпустило
Шкодабокс молодцы,снимаю кипу перед ними
Недешего но всегда в точку
**** датчик коленвала

• Це лайк!
Реакції: Ah
Есть шкода форум.Но там тоже в принципе тухляк по людям.Несколько постоянных типа "умных",постоянно вставляют свои пять копеек везде.
удивительно, что винодрочер пропал и молчит... :D

Ну, літні Premiorri Solazo дуже шумні, падлюки. Хочеться щось тихіше.
Debica Frigo HP2 ненабагато дорожчі (2779 грн), але вже, начебто, французи. Поглядаю на них...
Якщо є можливість доплатити за Debica, бери її. Подивився, в цьому бюджеті майже немає альтернатив. Преміорі буде гірша: перший сезон ще +- норм, а потім як пластикова.
Купував колись на жигуля зимову Frigo 2, батя досі їздить, не скаржиться.

Також за 2800+ можна взяти Tigar Winter (205/60R16 96H). Сербія. Будуть непогані. Але брати не на інфошині, там вони дорожчі.

Я в вересні також купив собі Tigar, але іншу модель - всесезонку. Поки що враження позитивні. До цього літо і зима були GoodYear.

Якщо є можливість доплатити за Debica, бери її. Подивився, в цьому бюджеті майже немає альтернатив. Преміорі буде гірша: перший сезон ще +- норм, а потім як пластикова.
Купував колись на жигуля зимову Frigo 2, батя досі їздить, не скаржиться.

Також за 2800+ можна взяти Tigar Winter (205/60R16 96H). Сербія. Будуть непогані. Але брати не на інфошині, там вони дорожчі.

Я в вересні також купив собі Tigar, але іншу модель - всесезонку. Поки що враження позитивні. До цього літо і зима були GoodYear.
Уже сто раз писал.Премиорри Солазо полное говнище.Пластиковое.У меня кусками отпадала и расслаивалась.Отправил фото им на завод,после звонка на горячую линию.Сказали выслать им покрышку на исследования.Реально:іржач:

Tigar Winter (205/60R16 96H). Сербія. Будуть непогані. Але брати не на інфошині
Почитав про них відгуки на Інфошині. Досить часто пишуть що гума слабка, вскочив в яму - і адьос. Я в ЗСУ зазвичай катаюся по єбєнях, де яма на ямі. Тому щось тепер очкую..
До речі, літня Преміоррі на в гівно розбитих напрямках, як, наприклад, Краматорськ-Олександрівка-Лозова, витримала достойно. Вм'ятини на дисках, шрус посипався, але гума без пошкоджень

Почитав про них відгуки на Інфошині. Досить часто пишуть що гума слабка, вскочив в яму - і адьос. Я в ЗСУ зазвичай катаюся по єбєнях, де яма на ямі. Тому щось тепер очкую..
До речі, літня Преміоррі на в гівно розбитих напрямках, як, наприклад, Краматорськ-Олександрівка-Лозова, витримала достойно. Вм'ятини на дисках, шрус посипався, але гума без пошкоджень
Помітив, що не всі відгуки на інфошині відповідають дійсності. Іноді в різних відгуках можна знайти діаметрально протилежну інформацію про один і той самий товар.

Ну, тоді треба брати Debica. Та Debica, яку я купував доволі міцна. На льоді так собі, але то був задній привід і не думаю, що інша липучка поводилася б краще. В будь-якому разі буде кращою за преміорі.

До речі ця модель (Tigar Winter (205/60R16 96H)) є під іншими брендами, що належать Michelin. І там є моделі з приставкою XL - це посилена боковина. Наприклад: Kormoran Snow 205/60 R16 96H XL, Orium Winter 205/60 R16 96H XL. Виробництво також Сербія (скоріше за все той самий завод).

Помітив, що не всі відгуки на інфошині відповідають дійсності
как писал тут один форумчанин года три назад - когда у меня был инетмагазин то у меня сидели люди на зарплате строчащие отзывы

Ну, тоді треба брати Debica. Та Debica, яку я купував доволі міцна.
Поки Дебіка з Інфошини лежала у мене в кошику, вона встигла подорожчати з 2769 до 3409 за шт.
Знайшов таку саму по 2650 на Резина-Диски, сьогодні сплатив, чекаю на безкоштовну доставку.

Поки Дебіка з Інфошини лежала у мене в кошику, вона встигла подорожчати з 2769 до 3409 за шт.
Знайшов таку саму по 2650 на Резина-Диски, сьогодні сплатив, чекаю на безкоштовну доставку.
За інфошиною таке декілька разів помічав. Була така сама ситуація з дебіцею рік тому, в результаті купив гуд еар. Причому через тиждень ціна на дебіцу повернулась до попереднього рівня.

В цьому році купив тігар на 350 грн дешевше ніж у інфошині за шт.

За інфошиною таке декілька разів помічав. Була така сама ситуація з дебіцею рік тому, в результаті купив гуд еар. Причому через тиждень ціна на дебіцу повернулась до попереднього рівня
Я влітку замовив у них резину, уточнив у менеджера щоб був 2024р. Приїхав, а мені відгружають 22р. Довелося лаятися з менеджером і ще раз через тиждень приїжджати за 24р.

А что за марка автомобиля MG? Он считается сейчас китаезой или на уровне приличных?

Назад
Зверху Знизу