Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

отношение украинцев к выехавшим за границу согражданам

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення

Кого з вказанних людей ви засуджуєте?

• 38-річну жінку, яка має неповнолітню дитину. Вони виїхали до Європи, а її чоловік залишився тут

Голосів: 7 2.0%
  • 25-річну дівчину, яка незаміжня та не має дітей і яка виїхала до Європи.

Голосів: 16 4.5%
  • 72-річного професора, який на момент вторгнення перебував у Європі і залишився там

Голосів: 3 0.9%
  • 31-річного чоловіка, який на момент вторгнення працював у Польщі і вирішив поки не повертатися

Голосів: 30 8.5%
  • никого из перечисленных не осуждаю

Голосів: 316 89.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    352
И где искали? Может в аптеке стоило для начала поискать? :незнаю:
Не. В запасах у знакомых девочек. Тут я даже не рискнула к семейнику идти. Во-первых, без термина, во-вторых, без высокой температуры.

через вас все, паразитів-туристів, біжите стадом як обосрані в мегаполіси 🤬
Знаешь в чем между нами разница? Я могу в любой момент развернуться и уехать в другую страну. Или домой. А ты - нет. Ты уже раб

Чуєш , а ти мені тачку з німеччини можеш перегнати в неньку ? Які там ціни напередодні різдва ?
Ах , різдво , це мабуть торгівля завмерла на тиждень-два ?..
Взагалі цінами на автівки не цікавилася. У мене ж є своя.

Из нас двоих истерика не у меня ;)
Та тут скільки таких... співвітчизників)
Уже ніхто не дивується. Такі перші бігли нашим гілки в колеса вставляти.
паразитів ніде не люблять. І німці і французи та всі інші скажуть тобі теж саме. Але ж ти тупорила та не розумієш ніякої мови крім ****стської 🤷‍♂️

Та я знаю що є , як же тобі без автівки .
Попадались об'яви - продаж на авторіа - тільки машина в німеччині . До речі - як правильно писати -чч- , чи -тч ? Пробую мову вдосконалювати, від руснявої мови на ригачку тягне )) , а українську призабув . Нічо, вибалакаємося. ))
Я до мов ставлюся спокійно. Бо під яким соусом тоді подавати моє вивчення мови Гітлера?)))

паразитів ніде не люблять. І німці і французи та всі інші скажуть тобі теж саме. Але ж ти тупорила та не розумієш ніякої мови крім ****стської 🤷‍♂️
Німецький уряд каже інше. Не тільки каже, а й фінансово підтверджує. А ти - то таке, звичайна *******. Нічим не кращий *****ів, хоч і за мовою ховаєшся

Німецький уряд каже інше. Не тільки каже, а й фінансово підтверджує. А ти - то таке, звичайна *******. Нічим не кращий *****ів, хоч і за мовою ховаєшся
а, ну напевно дітей ваших заберуть, вони ще потрібні. Так що живи ні про що не турбуйся)

а, ну напевно дітей ваших заберуть, вони ще потрібні. Так що живи ні про що не турбуйся)
До погроз про те, що авто заберуть, я вже звикла. А це вже щось нове! Мєтодічку обновілі?)))

Я написал как было у меня тут - приняла без термина, и не в её часы приёма, и с нормальной температурой. Всё от человека зависит. Впрочем как и везде.
У меня мама на прошлой неделе ходила к семейнику по термину. Прождала почти 2 часа. Ее так и не приняли. Говорит шли без конца с маленькими детьми (с температурой видимо), без очереди. Я сейчас не в силах свою удачу проверять)))

Странно. Тут если с термином примут всех. Но даже по термину приходится ждать в очереди до часа. Бывает меньше. Но с термином принимают всех обязательно. И похрен - немец ты, или нет. Ну во всяком случае у моего Hausarzt.

Не видел такого, честно. Хоть с температурой, хоть с маленькими детьми ***** - все в очередь. И ни кто в наглую не ломится. Даже наши яжематери.
Как я понимаю - если с температурой, то идут без термина. Как вы например ходили. Соответственно тот, кто с термином на это время - ждет. И если таких людей много - то и ждать долго. Сейчас здесь эпидемия прямо - так что я не удивлена. Потому и не пошла туда даже.
Мама моя ушла просто потому что надоело ждать и уже были другие дела.

Тут я не пример - просто повезло. Я же написал - пришел вообще без термина и в не приёмное её время - перепутал. Но приняла. Да и температура у меня была нормальная, только сильный кашель и общая слабость.
Они мужиков просто любят наших. От мала до велика. Мы им кажемся опасными и мужественными на фоне местных.

Назад
Зверху Знизу