Не. В запасах у знакомых девочек. Тут я даже не рискнула к семейнику идти. Во-первых, без термина, во-вторых, без высокой температуры.И где искали? Может в аптеке стоило для начала поискать?![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не. В запасах у знакомых девочек. Тут я даже не рискнула к семейнику идти. Во-первых, без термина, во-вторых, без высокой температуры.И где искали? Может в аптеке стоило для начала поискать?![]()
тільки варвари чекають по 6 годин у прийомному відділенні швидкої?Бо тільки варвари п"ють антибіотики при звичайній застуді 🤡🤡🤡
не ****итільки варвари чекають по 6 годин у прийомному відділенні швидкої?
Приезжай в Берлин полюбуйсяне ****и
через вас все, паразитів-туристів, біжите стадом як обосрані в мегаполіси 🤬Приезжай в Берлин полюбуйся
Знаешь в чем между нами разница? Я могу в любой момент развернуться и уехать в другую страну. Или домой. А ты - нет. Ты уже рабчерез вас все, паразитів-туристів, біжите стадом як обосрані в мегаполіси 🤬
ти що зовсім єбанулась? 😆Знаешь в чем между нами разница? Я могу в любой момент развернуться и уехать в другую страну. Или домой. А ты - нет. Ты уже раб
Из нас двоих истерика не у меняти що зовсім єбанулась? 😆
Та тут скільки таких... співвітчизників)Отакої . І чого ти на неї визвірився ?
Взагалі цінами на автівки не цікавилася. У мене ж є своя.Чуєш , а ти мені тачку з німеччини можеш перегнати в неньку ? Які там ціни напередодні різдва ?
Ах , різдво , це мабуть торгівля завмерла на тиждень-два ?..
Из нас двоих истерика не у меня![]()
паразитів ніде не люблять. І німці і французи та всі інші скажуть тобі теж саме. Але ж ти тупорила та не розумієш ніякої мови крім ****стської 🤷♂️Та тут скільки таких... співвітчизників)
Уже ніхто не дивується. Такі перші бігли нашим гілки в колеса вставляти.
Я до мов ставлюся спокійно. Бо під яким соусом тоді подавати моє вивчення мови Гітлера?)))Та я знаю що є , як же тобі без автівки .
Попадались об'яви - продаж на авторіа - тільки машина в німеччині . До речі - як правильно писати -чч- , чи -тч ? Пробую мову вдосконалювати, від руснявої мови на ригачку тягне )) , а українську призабув . Нічо, вибалакаємося. ))
Німецький уряд каже інше. Не тільки каже, а й фінансово підтверджує. А ти - то таке, звичайна *******. Нічим не кращий *****ів, хоч і за мовою ховаєшсяпаразитів ніде не люблять. І німці і французи та всі інші скажуть тобі теж саме. Але ж ти тупорила та не розумієш ніякої мови крім ****стської 🤷♂️
а, ну напевно дітей ваших заберуть, вони ще потрібні. Так що живи ні про що не турбуйся)Німецький уряд каже інше. Не тільки каже, а й фінансово підтверджує. А ти - то таке, звичайна *******. Нічим не кращий *****ів, хоч і за мовою ховаєшся
До погроз про те, що авто заберуть, я вже звикла. А це вже щось нове! Мєтодічку обновілі?)))а, ну напевно дітей ваших заберуть, вони ще потрібні. Так що живи ні про що не турбуйся)
Своєю звичайно)А ти своєю автівкою виїхала ? Чи ...присосєділась ...до Гарріка ? ))
Везет. У нас к окулисту и ревматологу например очередь 3мес.А вообще самый большой срок что ждал 2 недели. Но это профилактический осмотр, не заболевание.
У меня мама на прошлой неделе ходила к семейнику по термину. Прождала почти 2 часа. Ее так и не приняли. Говорит шли без конца с маленькими детьми (с температурой видимо), без очереди. Я сейчас не в силах свою удачу проверять)))Я написал как было у меня тут - приняла без термина, и не в её часы приёма, и с нормальной температурой. Всё от человека зависит. Впрочем как и везде.
Как я понимаю - если с температурой, то идут без термина. Как вы например ходили. Соответственно тот, кто с термином на это время - ждет. И если таких людей много - то и ждать долго. Сейчас здесь эпидемия прямо - так что я не удивлена. Потому и не пошла туда даже.Странно. Тут если с термином примут всех. Но даже по термину приходится ждать в очереди до часа. Бывает меньше. Но с термином принимают всех обязательно. И похрен - немец ты, или нет. Ну во всяком случае у моего Hausarzt.
Не видел такого, честно. Хоть с температурой, хоть с маленькими детьми ***** - все в очередь. И ни кто в наглую не ломится. Даже наши яжематери.
Они мужиков просто любят наших. От мала до велика. Мы им кажемся опасными и мужественными на фоне местных.Тут я не пример - просто повезло. Я же написал - пришел вообще без термина и в не приёмное её время - перепутал. Но приняла. Да и температура у меня была нормальная, только сильный кашель и общая слабость.