Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

отношение украинцев к выехавшим за границу согражданам

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення

Кого з вказанних людей ви засуджуєте?

• 38-річну жінку, яка має неповнолітню дитину. Вони виїхали до Європи, а її чоловік залишився тут

Голосів: 7 2.0%
  • 25-річну дівчину, яка незаміжня та не має дітей і яка виїхала до Європи.

Голосів: 16 4.5%
  • 72-річного професора, який на момент вторгнення перебував у Європі і залишився там

Голосів: 3 0.9%
  • 31-річного чоловіка, який на момент вторгнення працював у Польщі і вирішив поки не повертатися

Голосів: 30 8.5%
  • никого из перечисленных не осуждаю

Голосів: 316 89.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    352
Странные рассуждения. У меня в посёлке бомжей нет. Есть алкаши, но со своим! домом или обосранной квартирой, своей! С кучей соток огородов. Кто не ленился, и на старость заработал. Пятьсот евро - беженцу , в чужом краю, с временной!!! защитой - я не в падаю в восторг.
Всегда умиляли подобные рассуждения - обосраное, но свое!)
А весь цивилизованный мир - бомжи несчастные, раз живут в сьемном/ипотеке :D

Всегда умиляли подобные рассуждения - обосраное, но свое!)
А весь цивилизованный мир - бомжи несчастные, раз живут в сьемном/ипотеке :D

Вы про цивилизованный мир к чему?
Речь шла о другом. Если вы не поняли, объяснять не стоит.

О чем - другом? Там два раза свое! С восклицательными знаками
Обясняю!!!!
Если есть своё!!! и ужас цивилизованному миру- квартира, вторая, гараж, машина, дача - и без ипотеки и кредитов, потому что работали так, что хватало на все, то я варвар не цивилизованный? Если потом человек , абстрактный, спился, ( не я, поверь), его добро, нажитое без ипотек показатель средневековья?
Я не пойму, почему чтобы быть цивилизованной, надо быть должной банку и платить процент за кредит ?

Извините, Выключили свет, пойду гулять.

Обясняю!!!!
Если есть своё!!! и ужас цивилизованному миру- квартира, вторая, гараж, машина, дача - и без ипотеки и кредитов, потому что работали так, что хватало на все, то я варвар не цивилизованный? Если потом человек , абстрактный, спился, ( не я, поверь), его добро, нажитое без ипотек показатель средневековья?
Я не пойму, почему чтобы быть цивилизованной, надо быть должной банку и платить процент за кредит ?

Извините, Выключили свет, пойду гулять.
Чтобы быть цивилизованной - достаточно просто уважать выбор других ;)

Чтобы быть цивилизованной - достаточно просто уважать выбор других ;)
А это не выбор, это расчет, если брать наших, которые там. Не беженцы, а вообще.
Человек прикидывает свой возраст, перспективы с доходами и всякое разное другое, включая здоровье.
И считает, что ему выгодно - влезать в ипотеку на 30 лет или жить на аренде.

Добкін ? Він он ща десь-то начеб-то воює. Ніхто не зна де - але фоток в інеті вже достатньо. Потім, після війни скаже - я в рот їбав, я воював, я танки гриз як барбарис...))

Чи Вова-шльопнога , забув як його там , що з носака бив у лице сидячого на стільці колегу ,на засіданні якоїсь комісії ? А , Вова Парасюк . Чи хтось на кшталт "льотчиці" Надії Савченко ?
Керманичі будь-якої розвиненої , успішної держави - це підготовлені, кваліфіковані кадри, які посади свої отримали у конкурентніьому зростанню , які піднімалися догори , по щаблям , отримуючи навики управління й фахове зростання .
Скажу вам по Дергачівському району. Мабудь чули про Вячеслава Задоренко? Який не полишив пост і власноруч розвозив допомогу, сидів під обстрілами і перший їхав у звільнені селища. В той час як з його оточення деякі "керманичі" призивного віку вивозили родини і майно закордон. Цікаво, ті "керманичі" повернуться після війни?

А это не выбор, это расчет, если брать наших, которые там. Не беженцы, а вообще.
Человек прикидывает свой возраст, перспективы с доходами и всякое разное другое, включая здоровье.
И считает, что ему выгодно - влезать в ипотеку на 30 лет или жить на аренде.
У наших в большинстве своем осталось свое! жилье в Украине. К чему это сравнение?

У наших в большинстве своем осталось свое! жилье в Украине. К чему это сравнение?
В большинстве своем свое жилье в Харькове стало своим во время первичной приватизации.
Если обратиться в день сегодняшний и мой подъезд для примера, то теперь где-то 50 на 50.
Половина квартир за теми, кто участвовал в приватизации, или их наследниками, а половина квартир сменила хозяев в результате купли-продажи.

Сегодня наверное 2 часа говорила со знакомой, она в Германии.
Жалуется, чуть не плачет. Типа ппц какая депрессивная Европа :незнаю:
Мне уже кажется, что это какой-то заговор. Гонят на Европу, что бы другие не ехали))
Я ездила как турист. Но это разное.
Просто почти никто из уехавших сейчас, не говорит wow , классно. Почти все стонут.
Бред какой-то.
А на ХФ наоборот уже мини клуб довольных европейских людей))
Запуталась кто трындит))):незнаю:

Я також їздив всюди як турист, було прикольно. Але коли приїхав заради тимчасового захисту - змінив свою думку на протилежну. І зрозумів наскільки ж дома все-таки круто.

Це зовсім інше .
Наведу примір з армійської субординації . Є військові училища. Там юнаки отримують військову спеціальність , отримують військові звання , й далі по службі - отримують вищі звання. Допустимо , лейтенант через п'ять років , якщо фахово справляється зі свєю спеціальністю - дослужився до звання капітан.
Ала ! Але не всі капітани, чи лейтенанти, чи майори, можуть бути командирами ! Як фахівецт в своїй військовій спеціальності - він може бути ас ! Але як командир - повний нуль.

Те ж саме й у командирів. може бути классний командир взводу , відмінно вихований і підготовлений взвод у нього в розпорядженні. А ось дай йому роту - може вже й не потягнути, буде рота посередньою , а якщо дати йому батальона - то може й зовсім хрєновий бат в нього буде.
І не тому що цей комвзвода - погана людина , а тому що кожна людина має якусь граничну межу своїх здібностей. Не завжди кращий взводний - зможе так же еффективноо командувати більшим військовим підрозділом. Тому й буває що , як прийшов чолов'яга до командування взводу - так комзвода й лишається до пенсії, лише звання більше отримає, але не должность. І ніхто йому за це не може винести якихось нарікань .

А цивілізаційним шляхом якщо йти - то йде зростання - серед кращих комвзводів виростає лідер, якого ставлять коюроти , із командирів роти - вибирають, хто краще справиться з посадою комбата, й так далі , по щаблях зростають , пройшовши і пізнавши всі тонкощі служби.

Те саме і в політиці .Не може фахово керманити країною чоловік ,не пройшовший всі єтапи зростання не розуміючий як працює система. Бо якщо не підготовлений до влади здобуде ту владу , або йому народ довірить керманити - то його обкрутять кругом пальця якісь зловмисники , у вуха будуть дути певну інформацію , а не підготовлений цей чолов'яга буде думати , що він робить користь для країн й не зрозуміє що ним маніпулюють , і користь він робит не державі - а окремим угрупуванням у владі цієї держави.
Це все зрозуміло, але не для нашої країни. Нагадати воєнний досвід нашого верховного головнокомандуючого?)))

А на ХФ наоборот уже мини клуб довольных европейских людей))

Я помітив таку річ: мігранти що переїхали до 24-го ніяк не хочуть помічати явні недоліки ЄС. Я не знаю, чому так сталося, але це факт. Вони наче зомбі, переконати в чомусь їх неможливо.

Ну от наприклад куриш бридкі німецькі цигарки за 8Є та кажешь що німецька табачка лайно. Він тобі обов'язково відповсіть щось накшталт "вони не бридкі, а інакші. І взагалі купуй табак та крути самокрутки". І так всюди!

Мені здається, що це внутрішній захист, вони підсвідомо себе налаштовують на те, що колись зробили вірний вибір.

А ось сучаснім переселенцям пофіг, вони переїхали вимушено, їм нічого не треба доводити самому собі. Звідси і максимальна об'єктивність оцінки.

Останнє редагування:
Может это сорт людей такой.
Они везде найдут от чего подепрессировать.
Вроде обычные люди. У меня нет своего мнения об этом. А чужие эмоции и ощущения трудно понять и оценить ))

Я також їздив всюди як турист, було прикольно. Але коли приїхав заради тимчасового захисту - змінив свою думку на протилежну. І зрозумів наскільки ж дома все-таки круто.
Да. Приезжать как турист и приехать жить - разное.
Я всем кто жалуется написала, что возвращайтесь )))))) Не возвращаются ..... Терпят негостеприимное, суровое европейское гостеприимство )))

Назад
Зверху Знизу