Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Осторожно, Порошенко!

Різниці між життям в Литві і Україні немає ніякої.Який тоді смисл їхати,******ку.
Ощутить на себе правильность действий великого президента - петра лексеича и его команды во главе с паном гройсмэном.

вывсеврети !!!!!!! :рл:
Герасимов такая же говорящая голова, как Письков ... :відстій:

работа у них такая.
Я только одного не понимаю: почему слабо освещают вопрос о субсидиях? Газ подорожал, ок, согласен, но и субсидии ведь не отменили. Если нет возможности оплачивать в полном объеме - возьми субсидию и получится что газ не так уж и подорожал в отдельном взятом случае.

Даже на этом демотиваторе вместо "Кто не платить той *******" было бы уместнее: "Оформи субсидию - сгладь негатив от реформ!" :D

Ні в Литві немає,но Литва допомагає Україні всім,Литва перша підтримала Україну в 2014.Литва перша підняла питання в європарламенті про агресію кат-цапії.
До речі, а ти чого не в армії?

Ощутить на себе правильность действий великого президента
Ей патріот, може вивчиш українську.
Я нічого не відчую,в мене індивідуальне підприємство по ремонту електронники і діагностиці,малолітражних машин,фур і автобусів.Я займаюсь з 2000 року.Було таке що привозили БОБ-КАТ і ЕКСКАВАТОРИ,невеличкі.
Так що мені боятись нема чого,єдине перевезти апаратуру,компи,все і я дальше працюю.
Но сім'я не поїде бо вони всі литовці крім мене, я українець.Тому і я не поїду,я висилаю по 100є кожен місяць на армію і допомагаю волонтерам.
Так що пішов на *** фесбешне лайно.

3deahg.webp

Це фейк.
Панасенко Олег

Немного о связи Зрады и Манипуляции.

На примере картинки.
За Германию ничего не скажу. Был проездом, на велике, не берусь оценить.

Но в Израиле 10 лет и в Украине не первый год.

Итак Украина. Картинка гласит что некий доход семьи (видимо взяты 2 мин ЗП) составляют всего 8390 грн.

И тут у меня вопрос. Почему я не могу найти подсобника на 500 грн в день с условием что я сразу стану учить его на мастера (мне он в такой роли гораздо выгоднее) и за месяц другой, если он не клинический *****, будет получать от 1000 грн в день?
Где тысячи звонков на указанный мною номер? Почему 1 вялая переписка с итогом "я завтра вам позвоню" и тишина???

Ответ прост - потому что ****ежжж.
На 4195 грн работают (за редчайшим исключением!) совершенно инфантильные люди.
Остальные имеют такую оф ЗП дабы не платить налоги. А получают в разы больше.
Так что речь на картинке или про двух инфантов или ..
Рынок Украины испытывает острейший дефицит нормальных, мотивированных рук.

Теперь Израиль. :)
5000 баксов! Вау! По логике должно быть 2 минималки?
Но:
"1 декабря 2017 года вступило в силу повышение минимальной зарплаты в Израиле с 5.000 шекелей до 5.300 шекелей в месяц брутто."

Теперь прикинем. С этого сперва удержат соц страх, потом медстрах.. На выходе навскидку останется около 1000 баксов. Может чуточку больше, не суть.

Умножим на 2. Получаем 2000 но никак не 5000. WTF???
"Шо ж такое???" если по нашему.
Ответ то же что и в случае с "фактами по Украине" - ****ежжж.

И это жжж явно неспроста! Ольгинские свои бабосики отрабатывают вполне.
Брехня заходит ленивым скотам на ура.

Да. Про ленивых скотов - если работать так как принято работать в Украине, в Израиле тебя уволят еще до обеда.
Нормативы раз в 10-20 выше.
Не хочешь? Не можешь?
***** эта туда!

Не болейте, трудитесь на благо Украины, не ведитесь на ***ню и вовремя оплачивайте коммуналку.

зы муниципальный налог на квартиру, проезд по 1.5 бакса в общественном и много всего вкусного в Израиле не успел раскрыть в отведенное мне для выступления время. Пардоньте.

Я добавлю в німців є така штука як медстрах,9% від заробітку це 400є.

Антивсепропальщик/Антипопуліст

Цікавий стендап про зрадофілів і песимістів.

ЗРАЗОК ЛОГІКИ ВСЕПРОПАДЛИ

Якщо у тебе маленька з/п - треба не шукати нову роботу. Треба не знаходити де заробити. Треба не опановували нову спеціальність - де більше платять. Треба не створювати роботу собі самому.
Треба - на 3-й майдан!
Дядечки Троцький, Ленін і Винниченко від таких кадрів ридали б від щастя.

І так. Для всіх хто стверджуватиме що "не всі здатні". На Заході теж не всі здатні. Оті нездатні регулярно доповнюють лави заселенців американських нічліжок і паризьких клошарів. Рай обіцяє тільки ***ло.
:D
a2baef.webp

Володимир Мартинюк

У Києві відбувся перший тестовий рейс експресу, який курсуватиме між Центральним залізничним вокзалом і аеропортом «Бориспіль».
У четвер 25 жовтня цим експресом проїхався Прем'єр-міністр Володимир Гройсман
Експрес почне повноцінно перевозити пасажирів вже у листопаді. Доїхати до аеропорту можна буде за 35 хв. Ціна квитка становитиме 80 грн.
Проект коштував близько 580 млн грн. Ці кошти використали із бюджетного ресурсу, який утворився завдяки економії на закупівлях.

Попередній кошторис будівництва і запуску цього маршруту, який був запланований у 2010 році ,був у 5 з половиною разів більшим і становив 3,2 млрд грн. А з врахуванням падіння курсу гривни і ростом цін на всі матеріали і робочу силу втому числі ціна цього прокету повинна була зрости вже до 10 млрд гривень, то то ще у майже 20 разів.

Дуже символічно є те що цей експрес буде проїжджати по "мосту Кирпи", збудованому ще до помаранчевого Майдану, і який до кінця свого будівництва навпаки - подорожчав приблизно у стільки ж раз, і завдяки цьому став чи не найдорожчим мостом у Європі та й у світі.

Будівництво залізничного експресу до "Борисполя" продемонструвало нечувану річ - влада України вперше не використала це, як нагоду викачати з державного бюджету величезні додаткові кошти і заховати їх десь в офшорах,
В нас таки дійсно щось почало мінятися. Будівництво почали у лютому 2018 року і завершують вже у листопаді цього ж року.

Вперше за два десятки років наша українська влада продемонструвала, що вона може просто щось почати і завершити.

І не використовувати це, як привід для особистого збагачення очільників та виконаців, та використання цих коштів на ніяк не пов'язані з метою проекту, завдання.

І це дає надію на краще майбутнє, на нові дороги, мости, вокзали, аеропорти - які не будуть нас розоряти - а навпаки - збагачувати .

djch2g.webp

Ей патріот, може вивчиш українську.
Я нічого не відчую,в мене індивідуальне підприємство по ремонту електронники і діагностиці,малолітражних машин,фур і автобусів.Я займаюсь з 2000 року.Було таке що привозили БОБ-КАТ і ЕКСКАВАТОРИ,невеличкі.
Так що мені боятись нема чого,єдине перевезти апаратуру,компи,все і я дальше працюю.
Но сім'я не поїде бо вони всі литовці крім мене, я українець.Тому і я не поїду,я висилаю по 100є кожен місяць на армію і допомагаю волонтерам.
Так що пішов на *** фесбешне лайно.
Ты просто запроданец обыкновенный. Тебе главное **** в тепле, того ты и съебался, а сейчас за 30 серябряников топишь за власть олигархов, но сам ничего общего с этой властью иметь не желаешь.

Как это не желает? А 30 сребрянников??
Нуто ж издалека. Самые главные патриоты петра лексеича зачастую обитают вне юрисдикции петра лексеича и пересекаются с его структурами только в плане получения оплаты за поддержку генеральной линии партии: Украина - это Порошенко.

Ты просто запроданец обыкновенный. Тебе главное **** в тепле, того ты и съебался, а сейчас за 30 серябряников топишь за власть олигархов, но сам ничего общего с этой властью иметь не желаешь.

Ну от прорвало дах в тебе.:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:
Піди помолись за ***ла може легше стане,кат-цап фесбешний.:іржач::іржач::іржач:
Таку херню я ше в 2014 чув,від таких як ти тітушок,зрадодолбойбних,методичку зміни ***** рязанський.

Хотілось би доповнити до навзи теми :Путлер і ****сти Осторожно, Порошенко. Бо ху" ло аж зеленіє, коли йому кажуть, що Порошенко оберуть на другий термін.

Теперь Израиль.
5000 баксов! Вау! По логике должно быть 2 минималки?
Но:
"1 декабря 2017 года вступило в силу повышение минимальной зарплаты в Израиле с 5.000 шекелей до 5.300 шекелей в месяц брутто."

Теперь прикинем. С этого сперва удержат соц страх, потом медстрах.. На выходе навскидку останется около 1000 баксов. Может чуточку больше, не суть.

Умножим на 2. Получаем 2000 но никак не 5000. WTF???
"Шо ж такое???" если по нашему.
Ответ то же что и в случае с "фактами по Украине" - ****ежжж.

И это жжж явно неспроста! Ольгинские свои бабосики отрабатывают вполне.
Брехня заходит ленивым скотам на ура.

Да. Про ленивых скотов - если работать так как принято работать в Украине, в Израиле тебя уволят еще до обеда.
Нормативы раз в 10-20 выше.
Про нормативы труда - совершенно верно. Но так, как работают в Израиле, работают только в США, в Японии, ну еще где-нибудь в Гонконге, наверное.
О семейном доходе. Очень странный подсчет. Совсем в немногих семьях оба супруга зарабатывают минимум (29 с чем-то шекелей в час). Это очень мало и как-то не принято. Получающие минимум платят меньше в больничную кассу и в институт национального страхования (выплаты зависят от уровня доходов).
Обычно, средний доход на семью 16 - 18 тысяч шекелей. Ну, никак не меньше 15-ти. Это двое работающих родителей, конечно. Среднестатическая израильская семья с тремя детьми. Это сумма до вычетов оплаты жилья и счетов.

Гей, педроот! Привозь свою апаратуру, компи - і *** ти тут працюватимеш.
Бо завтра виявиться, що земля, на котрій стоїть твоя СТО, відведена не належним чином і землевідвід відміняється сесією міськради. Навіть якщо ти її чесно узяв у довгострокову аренду на 50 років. Переїде твоя СТО, якщо не буде знесена бульдозерами, на іншу ділянку. Але вже з іншою арендою, яку ти вже не в змозі будеш платити. І це тільки аренда, не рахуючи інших поборів та хабарів. Тому що тут тобі не Евросрюз. Тут свої реалії. Тому сиди там собі, захищений законом та державою і не ****ілінькай.
Особисто я за останні вісім років, якраз після виборів Янука, пережив два зноси свого бізнесу. Саме з причин переділу земельних ділянок. Перший при Януку, другий - при Баризі. Зараз втретє підніматися з нуля вже важкувато.
Так що можеш розповідати комусь іншому, що у Литві така сама ситуація, як і в Україні.
Прохання до усіх, хто мешкає в інших країнах та захищений законами і державою від посягань на їх власність, пам'ятати: це у вас там можна розслабити булки і чесно працювати, ведучи свій бізнес.
Не екстраполюйте ситуацію у країні вашого проживання на Україну. Тут ВСЕ зовсім не так. Тут ваш бізнес чи земельна ділянка під ним може комусь сподобатись - і назавтра вашого бізнесу просто нема. Важко повірити і зрозуміти "а як це?". Та отак! Якщо ти не депутат і не при владі - ти ніхто і звати тебе ніяк. Саме тому бізнес свого часу і ломанувся в депутати, аби захистити себе. А потім виявилось, що і бізнес вже не дуже потрібний, коли сидиш на грошових потоках. Бізнес тоді потрібний тільки для відмивання грошей, поцуплених з бюджету. Отак спитають: звідки гроші? А ти такий: а ось у мене бізнес! І пофіг, що твій бізнес тримається тільки на вливаннях грошей, поцуплених з бюджету - ширма працює. Не віриш? Спитай у Бариги.
такое вполне возможно. у нас люди некоторые думают, что им спокойно живётся потому что они такие умные и решающие. я утверждаю, что ими пока не интересуются. причём, чем выше уровень тем более серьёзные силы могут заинтересоваться. до кого то просто очередь ещё не дошла. сначала берут более лёгкую добычу, потом более трудную.

пока все "старенькие" не покажут себя во всей своей красе, не уйдут. думаю, лет на 10 -15 это затянется

Гей, педроот! Привозь свою апаратуру, компи - і *** ти тут працюватимеш.
Бо завтра виявиться, що земля, на котрій стоїть твоя СТО, відведена не належним чином і землевідвід відміняється сесією міськради. Навіть якщо ти її чесно узяв у довгострокову аренду на 50 років. Переїде твоя СТО, якщо не буде знесена бульдозерами, на іншу ділянку. Але вже з іншою арендою, яку ти вже не в змозі будеш платити. І це тільки аренда, не рахуючи інших поборів та хабарів. Тому що тут тобі не Евросрюз. Тут свої реалії. Тому сиди там собі, захищений законом та державою і не ****ілінькай.
Особисто я за останні вісім років, якраз після виборів Янука, пережив два зноси свого бізнесу. Саме з причин переділу земельних ділянок. Перший при Януку, другий - при Баризі. Зараз втретє підніматися з нуля вже важкувато.
Так що можеш розповідати комусь іншому, що у Литві така сама ситуація, як і в Україні.
Прохання до усіх, хто мешкає в інших країнах та захищений законами і державою від посягань на їх власність, пам'ятати: це у вас там можна розслабити булки і чесно працювати, ведучи свій бізнес.
Не екстраполюйте ситуацію у країні вашого проживання на Україну. Тут ВСЕ зовсім не так. Тут ваш бізнес чи земельна ділянка під ним може комусь сподобатись - і назавтра вашого бізнесу просто нема. Важко повірити і зрозуміти "а як це?". Та отак! Якщо ти не депутат і не при владі - ти ніхто і звати тебе ніяк. Саме тому бізнес свого часу і ломанувся в депутати, аби захистити себе. А потім виявилось, що і бізнес вже не дуже потрібний, коли сидиш на грошових потоках. Бізнес тоді потрібний тільки для відмивання грошей, поцуплених з бюджету. Отак спитають: звідки гроші? А ти такий: а ось у мене бізнес! І пофіг, що твій бізнес тримається тільки на вливаннях грошей, поцуплених з бюджету - ширма працює. Не віриш? Спитай у Бариги.
подпись просто зачёт, сказано просто в точку.

Назад
Зверху Знизу